„Цветя” в троянската галерия

* Тематичната изложба тръгва
(без официално откриване) в навечерието на 8 март и ще стои
до Цветница


В НАВЕЧЕРИЕТО на женския празник 8 март в троянската галерия „Серяковата къща” ще бъде подредена изложба живопис „Цветя”. Както си личи от заглавието, показаните платна са обединени от обща тема – цветята, а авторите са от Ловеч, София, Плевен и, разбира се, Троян. „Идеята е да осигурим на почитателите на изкуството допълнителна доза пролетно настроение и усещане за красота”, коментира галеристката Мариела Шошкова.

„ЦВЕТЯ”-ТА в „Серяковата къща” ще могат да се видят (и купят) до 8 април, когато е големият християнски празник Цветница.

Бел. Повече информация можете да получите на тел. 0887/231250.
Т21
Начало

9 коментара:

Анонимен каза...

Галеристката Мариела Шошкова....търси вакантно място в общински съвет Троян. Може да не е компетентна, но ще компенсира с мерак и инициативност.Ако се отвори възможност, да не я забравяте....

Анонимен каза...

Ама моля ви се,защо не ръкопляскате на това фундаментално изакване.Авторът му е толкова горд със себе си,че и камион да го блъсне, няма да го забележи.Лей се слово тъпанчево!

Анонимен каза...

Бурни ръкопляскания/нестихващи като на конгрес на БКП отпреди 30 г./ и скандиране Шошкова, Шошкова Шош...

Анонимен каза...

Горкото, не можа да издържи. Сега чустваш ли се по-добре?

Анонимен каза...

Не ми прави кеф да оритвам проскубани кокошки, но се налага.

Анонимен каза...

А като си такъв мъж, явно няма да ти пречи срещата на подметка 46 номер с черепната ти кутия?

Анонимен каза...

Размера винаги е имал начение, в случая за обувки № 46 -също. Също така има значение и размера на мозъка на кокошката. В случая размера е на врабче и хлопа в кокошата глава.Докога общината ще плаща за серяковата къща, а някои ще прибира печалбата от продажби на картини и др. за себе си?

Анонимен каза...

7 дрънка глупости грамадни:)

Анонимен каза...

А да го докажеш, можеш ли?
Защото на твоя баща,минак, му лъсна дъртия насран задник,та се не знае колко години ще плащаме за осирането му!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |