Щабът реши: Ще започне извозване на снежните камари

* Безразборно спрелите и паркирали автомобили пречат на снегорините и „помагат” за стесняването на улиците

НА МНОГО МЕСТА в Троян камарите натрупан сняг от почистването на улици и тротоари стават все по-големи и извозването им е задължително. Това бе единодушното становище, изразено на провелото се днес следобед заседание на общинския кризисен щаб, ръководен от кмета Донка Михайлова. Товаренето и извозването обаче ще започне след спирането на снеговалежа, а тоновете сняг ще се изсипват в реката.

Г-ЖА МИХАЙЛОВА е обърнала внимание и на друг сериозен проблем – че немалко улици в града са стеснени от работата на снегопочистващата техника и разминаването на автомобилите е проблематично; което, освен че къса нервите на шофьорите, е и предпоставка за пътно-транспортни произшествия. Представители на фирмите обаче са посочили обективна причина за „стесненото” чистене – безразборно спрелите и паркирали по улиците автомобили, пречещи на снегорините.

СПОРЕД ВЗЕТОТО РЕШЕНИЕ тази нощ снегопочистването ще започне в 3:00 ч. По молба на кмета акцията ще бъде подпомогната и със специализирана техника на общинското дружество „ВиК – Стенето” ЕООД.

Т21

Бел. ред. Тази вечер (около 19:30 ч.) таксито, което бяхме наели да разкара до разпространителите тиража на новия брой на Т21, закъса на… паркинга пред Общината, в най-широката му част, където спират служебните и други ВИП автомобили. Закъса, въпреки че бе обуто с нови зимни гуми. Причината – тези с лопатите от временната или друга някаква заетост явно се бяха подпирали, вместо да ринат. Както се казва – без коментар.

Още по темата:

78 коментара:

Анонимен каза...

Как казвате ей така с лека ръка "безобразно паркирани автомобили" - ами къде да си спираме колите, като нямаме гаражи ?!? –!–

И.Ц. каза...

Някой задава ли си въпроса какво е състоянието на двата язовира над Троян - Макаравец и Дапа. Миналото лято стената на язовира на дапа беше поддала точно на средата и го бяха източили почти наполовина. Уж щяха да го правят, но дали са направени ремонтите или не едва ли някой е следил. Нека някой отговорен орган да даде някаква информация. Моите данни са, че и двата язовира са собственост на ИПЖЗ.

Анонимен каза...

Ами не си купувайте коли, като не можете да си ги коландрите.Или искате Общината и гаражи да ви направи.ДЙ

Анонимен каза...

трудно е да се минава пеша камо ли с кола

Анонимен каза...

особено в квартал лъгът до училишето

Анонимен каза...

До 1: При закупуване на кола, условието има ли къде да я държиш ПРИБРАНА, е равностойно на това ще изкарваш ли достатъчно пари да ѝ плащаш бензина, поддръжлата и т.н.

Анонимен каза...

Ази затуи си имам каpучка с магаpичка.
Не закъсвам никъде.

Анонимен каза...

Ако има опасност за язовирите нека общината да вземе мерки предварително за да не се повтори трагедията с харманлийското село.Края на месеца се очакват високи температури и ще започне едно топене....Между другото улицата водеща до ОДЗ "Мир" има място само за една кола и ако се направи нещо по въпроса ще бъдем много благодарни.

Анонимен каза...

За българските заплати–живот в сламена колиба, никакви компютри, никакво електричество, никакви пържоли, никакви дечурлига и други подобни човешки неща. Какви стари таратайки, какви гаражи, какъв бензин. Сметнете двама родители с по 600 лв.заплата и 2 деца? Смятам 1200 лв:4 са 300 лв:30 дни, стават по 10 лв. на ден. Замислили ли са се някога правителствата, как се живее с 10лв на ден–дрехи, учебници, тетрадки, 1 чаша мляко, бензин, ток, вода, сапун за баня и някои други дребни неща? А останалите човешки нужди? И, все пак, дано всеки гражданин на Гроян има, или намери работа за 600 лв, а от там нататък, ще сее, ще копае, ще прави консерви, ще живее някак си, и ще работи "някак си", изморен от работата на село, събота и неделя!? Имаме много по–големи проблеми от извозването на снега, а да се обърне и внимание на питането по–горе, за язовирите, които може да имат проблеми в подпорните стени!?

Анонимен каза...

Благодаря на служителя от Община Троян който ми изпрати много здраве за хубаво почистения квартал Лъгът! Ако продължава отношението на общинските служители към гражданите на Общината да е такова то никога града няма да има напредък!

Анонимен каза...

Сега ще ревнат всички лакеи, но за мен Донка Михайлова за втори път показва абсолютна неадекватност при снеговалежите.
Имаше поне седмица време между двата снеговалежа,извозване не видях никъде.Вчера видях пост ,в който се казваше че Цецка Цачева е идвала по Чифлик и пътя до там е бил лъснат.Когато завалия предишния сняг, Михайлова заяви,че е пратила машина да чисти пътя към Беклемето,а тук в града?
Известен троянски бизнесмен бе принуден да отиде директно в Общината,за да накара някой да си размърда чиновническия задник и да свърши малко работа.А именно, да изчистят снега.Човекът се обаждал в т.н. кризисен щаб, защото очаквал ТИР, който да извози стоката му,уви нищо не се случило.Донка Михайлова не отговори нито един път на поставени въпроси, кой е отговорния служител за почистването?Кои фирми го извършват?Как се събира информация в този кризисен щаб?И още и още...

Анонимен каза...

Спешно да се създаде кризисен щаб за побратимяването на Троян с някои севернокореиски град.2-ро ;чистете ДЕНОНОЩНО.3-то снегът ще се стопи така ,че сеирът и този път ви очаква.АМИН............

Анонимен каза...

При предния сняг булевард "Енкин"/ул."Хр.Ботев"/, беше изчистена също до асфалт за сметка на "главната" ул.В.Левски" и прилежащите и.Значи можело.Да, ама не!Кой идиот измисли и стоянка на такситата на стръмната ул."Ст.птанина" до малкия пазар.Там няма ни качване,ни слизане.За почистването да не говорим...под всякаква критика.Крайно време е да се вземе решение за преместването на стоянката създаваща предпоставки за ПТП,както зимно така и лятно време.

Анонимен каза...

Вчера бях по работа в Смолян, областта в която беше обявен код червено. В Смолян и Чепеларе, както и в Памророво, снегът е около 1-1,20 м. Е трябва да кажа, че такива непочистени улици като троянските там няма!
Въпреки дълбокия сняг и лошия вятър!
Изводите всеки може да си направи!

Анонимен каза...

Уважаеми господин № 11, написаното от Вас категорично не отговаря на истината.Само вчера общинският кризисен щаб заседава 3 пъти. В него са ръководството на общината и експерти, представителите на РУ на МВР, РСПБЗН, Електроснабдяване - клон Троян и всички фирми, които извършват почистването. Всеки дава информация за районите, които поддържа - за моментното състояние, за възникнали проблеми с техниката, къде възниква необходимост от помощ и т.н. За днес решението на щаба е, че ще се работи върху уширяване на улиците, а от 13.00ч. нататък започва организирано извозване на натрупания сняг. Това определено ще създаде известни неудобства, защото участъкът, в който ще става извозването трябва да бъде затворен и временно движението да бъде отклонено, но няма друг начин на организация. Разбира се, всички тези действия ще бъдат съвместно със служителите на РУ на МВР.
Уважаеми форумци, всички ние сме потресени от ставащото в южната част на страната ни. И съвсем основателно е притеснението какво се случва на територията на община Троян.Вчера кметът на общината Донка Михайлова издаде заповед за организиране на проверки и дейности, относно състоянието на водните басейни и речни корита на наша територия. Заповедтта на кмета е продиктувана от падащите обилни валежи от сняг и предстоящото пролетно пълноводие и снеготопене. Действията, които се предвиждат са свързани с извършване на рутинни проверки относно технически изправното състояние на язовирите и съоръженията към тях, както и проводимостта на речните корита. Всичко това е с цел постигане на по-добра и бърза организация и недопускане на наводнения.
Относно язовирите, за които питате: През месец октомври 2011г. бе направена проверка-обход на двата язовира "КОС-1" и "КОС-2", съвместно с Басейнова дирекция-Плевен, областна администрация-Ловеч, Гражданска защита -Ловеч и Община Троян.Язовир "КОС-2" /Дапа/, който вие споменавате, е с отремонтирана подпорна стена и корона на стената. В момента има непрекъснато дежурство от страна на ИПЖЗ - Експериментална база. И двата язовира са с 25% свободен обем, в готовност за ритмично източване. На преливниците и на двата язовира е извършена профилактика.
Маргарита Генкова
"Връзки с обществеността" при Община Троян

И.Ц. каза...

Благодаря, г-жо Генкова, а чрез вас като ПР и на ръководството на общината за навременния и адекватен отговор на въпроса, който ви зададох за състоянието на двата язовира!

Анонимен каза...

Уважаеми 15, от ясно по-ясно е, че ще направите сума заседания, ще излезете с множество декларации, ще подпишете стотици препоръки. Това комунистите го могат. За мен лично е също така, че нищичко няма да направите. Щото и това го можете. Докато излизате с гръмки декларации, хората се мъчат да се придвижват в обстановка, в която не е чистено от миналата година. Ако искате, ще ви изброя 10 улици, в които ако вземете проби от снега, ще установите, че няма и следа ни от пясък, ни от химикал. А с просто око може да се види, че количеството сняг е от няколко валежа. Не е чистено изобщо. Коловозите са дълбоки толкова, колкото е общото количество навалял сняг.
Откровените лъжи няма да помогнат на хората да се придвижват. Нито платените ви публикации и постове ще ги успокоят, когато не могат да стигнат до магазина да си купят хляб.

Анонимен каза...

От 11-ти:

Уважаема другарко Генкова,

Написаното от вас,по никакъв начин не опровергава написаното от мен.Напротив, с техничен финт започвате да обяснявате за реки,язовири и водни басейни.
Кой е отговорния държавен(Общински) служител по почистването?
Ако има такива фирми в Троян, кои са те?
Защо когато в Троян бе видно,че почистването не е достатъчно, се изпраща машина да чисти Беклемето, където известен троянски бизнесмен прави пари?
Защо между двата снеговалежа,нямаше никакво извозване на струпания сняг?
Не виждам отговор и дали Цецка Цачева е била в Чифлик,но пътя е бил подготвен за безпроблемното преминаване на височайшата дама.

Другарко Генкова, ще си позволя да Ви напомня, че вие сте несменяем ПР на Община Троян от много години, и по времето на Минко Акимов.
По време на мандата на този човек, в една убийствена сутрин ,поради несвършената работа от вас,държавните чиновници, една майка и детето й загубиха живота си при Рико Стил.

Другарко Генкова, погледнете написаното от Вас.Използвате модерните термини напоследък като :"Кризисен щаб", "Заседаване", "Постоянна връзка ", и прочие...Това другарко Генкова, не върши работа!

Другарко Генкова, работа не се върши от топлия офис в Общината.Кметът трябваше да е по троянските улици и да следи как се изпълняват наредбите му!!!

И накрая,не ви ли е малко неудобно да излизате с изявления в защита на Донка Михайлова,политически опонент на вашия бог минко акимов?
Като точно вие сте тясно обвързана с цялата клика ,която по изборите внушаваше,че ако не е герб ще е гроб?

Анонимен каза...

Преди изборите плюхте като камили за кални и разбити улици....Е направиха си улиците,смени се властта...новата ще благоволи ли поне да ги изчисти и поддържа."Лошо спрени автомобили на несъвестни граждани" - през 2011г. бяха изградени над 100 паркоместа.Всичките са заринати и неизползваеми.Почистите поне по невралгичните - пред общината, пред данъчното в Лъгът...Това се случва за трети път тази зима и вече е безобразие.

Анонимен каза...

Навремето, като живеех в Троян на таква ситуация им викахме зима, сега им казвате бедствие, значи положението е станало трагично!

Анонимен каза...

Другари чистете улиците бе....................

Анонимен каза...

Нека снимаме и пращаме снимките по медиите.

Анонимен каза...

Да де, паркингите заринати и неизползваеми. Ами как ли да се почистят със затрупаните по тях коли? Машината и тях ли да порине?

Анонимен каза...

Гърците са измислили секса,а римляните са добавили жената в него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Водачите на някои от почистващите машини се правят на тарикати.Лично наблюдавах един снегорин,който просто заглаждаше снега.Да не се оправдават с паркираните коли,защото там където няма такива пак е тясно.

Анонимен каза...

До 23;що трябва със снегорин.Циганите дето ги хрантутим за кво са аджеба??????????????

Анонимен каза...

Че то по главните улици ... Васил Левски, е трудно да се разминат две коли, а за 2 автобуса да не говорим, какво и по главната улица ли има паркирали, коли които пречат на платното за движение... ае бягайте от тука с тия извинения ... Вчера след обилният снеговалеж един снегорин не беше минал където и да било, към 16:30 само едно тракторче мина, колкото да отбие номера и да изгори напразно нафтата ...

Анонимен каза...

Тази сутрин всички основни улици бяха почистени още в 7,00 часа. Вие какво искате в това бедствие?

Иванова каза...

Незнам кой, какво, къде и как чисти, но е факт, че благодарение на усилията ми да изчистя снега от тротоара пред вкъщи успяват да се разминават колите - като едната задължително спира на нашия тротоар!

Анонимен каза...

Интересно е колко от мърморещите тук са си почистили тротоарите пред жилищата?

Рицар без доспехи каза...

Добре, че се създаде ,, кризистен щаб" та да решат, че камарите сняг пречат на движението. Всъщност въпросните камари сняг са си там някъде от 25 Декември миналата година. Моята камара дето съм я напривл пред вкъщи не я бутайте, моля! Защототака най- накрая намерих как да предотвратя едно спиране на тротоара пред къщата ми от останалите ,, граждани" поне по 50 пъти на ден. Та ни аз да зилезна от вкъщи по нормален начин, нито пешеходците да преминават по тротоара като бели хора. Та пред моята къща да не се пипа камарат! Ясно ?!?

Анонимен каза...

Аз също не искам пред нас да се чисти.Утре е мечтания селски пазар ,и този път заради снега,няма да могат да спрат пред къщата ми.

Иванова каза...

Аз пред вкъщи съм почистила, за да мога да спирам собствения си автомобил, но през деня тротоара се използва за разминаване на автомобилите по "идеално изчистената" ни улица.

Анонимен каза...

миню да опакова снега а дочков с камиони да го извози в африка че да спечелят някой лев и те горките

Анонимен каза...

Аз също живея в жк.Лъгът и по-грозна сцена от това колите да са спрени от двете страни на пътя не мога да си представя. Как искате широки улици в жк.Лъгът като те самите са направени тесни и по две коли отстрани няма как да се изрине снега. Как снегорин да изчисти и предвидения там паркиг, като колите са нацвъкани безобразноту на пътя ту на предвиденото място за паркиране

Анонимен каза...

Е кво искаш от полендаците живущи в гетото?
Тия ако ще и в Манхатън да живеят,все ще са същите цигани.

Анонимен каза...

Що, бе 36ти? Ти от къде си? От луната ли? Как не се свършите веднъж завинаги жалки, мрънкащи мишоци... Какво направи ти,царвул недоносен, за тоя град? освен разбира се, да сееш злоба и омраза по сайтовете?
Смешници!

Анонимен каза...

Хъ хъ хъ...и опашчици цея :P

Анонимен каза...

11-ти на 05.02 около обяд при топливо се разминах с два джипа тойота лан крузер с включени червени и сини мигащи лампи . С такива съм виждал по тв да се вози Б.Б. Но тъи като тогава тои вероятно е бил ангажиран с г-жа Клинтан напълно е въжможно да е било визитата на Цецка Цачева .

Анонимен каза...

Безразборно спрелите и паркирали автомобили пречат на снегорините и „помагат” за стесняването на улиците

Пълни ОЛИГОФРЕНИ,къде да се дянат тези коли,като и там където няма спрени не е изчистено,та да може човек да спре макар и времено за да се почистят другите улици.
А относно,Кой идиот измисли и стоянка на такситата на стръмната ул."Ст.птанина" до малкия пазар.Тази стоянак е направи МиНак за да има къде да спират такситата на ДеБеЛак.
И в същото време е кур капан ,където катаджиичетата да се залагат и глобяват на воля,най вече незнаещите гости на града,тъй като има една табела ПАРКИНГ на главната сочеща в тази посока и нормалните хора се полъгват ,че това е паркинга,но откакто им шибнат акта най нагло им обесняват ,че нивата зат бараките било всъшност паркинга.Това са троенските ченгеджииски номера.

Анонимен каза...

А колко закъсали мпс-та имаше последните дни?
Някой поинтересува ли се,помогна ли на водачите им?
А тия със снегорините да се видят каква работа вършат.
Погледнете и нещо друго.Барабойко и Фандупкова се насраха да показват как се чисти,и всички черни и черноподобни по цвят са излизани не улиците а ТРОТОАРИТЕ до бетон и асфалт.
Къде са троянските циганори,заселени от дилян енкин и минко акимов за да ги избират на власт?
Къде са циганите и работещите в комунални услуги,на които по време на кампанията сашо данков ,приведе по една заплата премия,за да гласуват за напиканяи старец акимов?
Цялата тая общинска сган,живееща от данаците на работещите ,да се изнася с лопати и да почва да чисти,а не да обяснява за кризисни щабове,комисии,заседания и на майка им гъза!

Анонимен каза...

До разбирачите 3 и 6 ,които сигурно по далеч от разклона за София не са ходили и хората са им виновни ,че имат коли, а нямат гаражи.Сега да ви обесня как го правят по белия свят хората.Брат ми е студент 3та година в Германия.Ходя му по няколко пъти в годината на гости,като до там и обратно минавам през още няколко бели държави.В целия квартал са само кооперации на по 3/4 етажа ,всеки има кола и никъде няма гаражи или специално обособени паркинги.Та спирането става по така изключително неприлаган по нашите ширини начин на полупаркиране на ТРОТОАРА И ПЛАТНОТО.Като от към жил.сгради има не повече от метър,а до осовата линия по малко от 3метра.Представете си това е най разпостранения начин при глупаците германци,а и на всякзде в Европа.НО,според троянските "умници",а и в почти цяла БГ е така, това е абсолютно недопустим начин за паркиране.Но на всички трябва да е ясно ,че друг начин на разрешаването на този глобален проблем явно няма,тъй като така е разрешен в 90% от градовете по така наречения нормален свят,където също се задъхват от увеличаващите се коли.Та като се замисли поне малко човек би трябвало да се усети,че ако за всяка кола се правеше гараж,нямаше да има място за къщи.

Анонимен каза...

Благодарим за обяснението,а сега ходи майната си,тъпак!

Анонимен каза...

" Да реформираш комунизма е все едно да печеш снежни топки във фурната."

Анонимен каза...

До № 11
Скъпи защо се косиш като че ти мине.
Другарката Генкова е фен на МинАк колкото ти си ядрен физик... Знаеш ли с кого живее? Не знам
дали имат брак и деца, но тя от години живее с
другаря Кольо Кацаров. Кого ще почерпиш една
малка шльоковица за информацията?

Анонимен каза...

Отново до № 11
Много шльоковица си приготви,че ще те светна и за кака ти Цунка Цачева. Да,беше на Чифлика и
отседнала във фалиралата Веника. Пътят беше почистен до асфалт. Разбира се само този ден...
На сутринта,не изгря слънце на Чифлика,че то горкото е виждало веднъж кака ти Цунка и се е
уплашило,колко е грозна...Другата хубавица на бате ви Бойко Б.,от която го е страх слънцето е Искрица Фидосова.Междо другото бих платил "луди пари" ако мога да наблюдавам секс между Искра Фидосова и Иван Макариев.

Анонимен каза...

Един приятел днес ми каза и отидох да проверя.
Да истина е! По малките улици на Троян снегорин
не е минавал. Но я погледнете от моста на пазара да видите чудо. Пътя до заведението на
онзи чикиджия Търкулайчо Ривърсаидов,от банята, та през реката,та до неговото заведение,не само
е почистен ами и упесачен. За това ли стават
общински съветници вдички тези 29 идиоти? Да си
управят пътищата до в къщи и заведенията си?
Интересно ми е пази ли фактурата,с която е "платил" за почистването? Това си е подход
само до неговото заведение и няма нищо общо със
задължението на общината да почиства там.

Анонимен каза...

Чини ми се и ти си фалирал от към мозък,явно си постоял повечко на студа тия дни,а 46-ти?
Прави повече упражнения за сгряване,и си мърдай пръстите на краката в обувките, да се разкара кръвта по тях.Нищо,че ще се размирише на умрял и подпален скункс (:

Анонимен каза...

Аз пък да ви светна,че най малката причина за некачеставено почистените улици са спрелите коли.Основната причината е,че за да се разшири платното трябва да се забие греблото в целеца в десно,от там да се првключи на по малка предавка ,но от там идва по голям разход на гориво.А като има по голям разход на гориво няма да има за колите на шефиора и родата.Аз поне не познавам шофьор на почиставаща техника,а познавам доста, дето до трето коляно в семейството му да не карат дизелови коли и да са посещавали някога бензиностанция.Това го знаят всички отдавна.Та миличките да не минават сватбарската,да махнат магнитите от GPSите ,и да жулят по яко и по в десно ,когато не им пречат "Безразборно спрелите и паркирали автомобили"...разбира се:):).

Анонимен каза...

Де бре №48,какво не ти хареса в коментара ми?
Да не ти се чука от кака ти Цецка или завиждаш на Макариев за свалката? Всичко,което съм написала е самата истина на 100%. А ако на тебе няоя от двете ти харесва,значи,че си извратеняк.

Анонимен каза...

Скъпи съграждани, запазете човешкото в себе си- зима е все пак! Трояне не е виждал таъкв сняг от 15 години насам. И ръководството на града и почистващите служби вески прави каквото може според силите си. Не виждате ли, че хората от сутрин до вечер возят и ринат сняг, това са физическите възможности.А защо да не се организираме да помогнем и ние или е по удобно да седим на топличко вкъщи и да плюем типично по Български,а?

Анонимен каза...

51-ви, през последните 2 седмици не съм виждала нито почистващи, нито извозващи техники и хора,а не живея на някоя малка уличка. Единствените 2 улици, по които е чистено са "Хр. Ботев" и "Акад. А. Балевски". Дори по "В. Левски" са минали как да е. Толкова съжалявам, че отново се излъгах и отидох да гласувам - наистина си мислех, че този път си избираме за кмет един достоен и подходящ човек, но уви..

Анонимен каза...

Госпожо 52, тази сутрин минахте ли по ул. "В.Левски", "Радецки и други улици. Защото аз минах и единственото ,което мога да кажа е, че са идеално изчистени - почти до асфалт. Не можете да ме опровергаете, защото съм го видял с очите си. Целият следобед вчера се извозва сняг. Да, бавно става, но става. Хайде зарови си главата под юргана и другия път недей да гласуваш - и с теб и без теб...

Анонимен каза...

Съгласен съм с 51-ви. Вчера хората много съвестно чистиха кръговото. Наистина тази сутрин ходих до аптеката на Тотеви. Преди мен пишещият - №53 е прав.

Анонимен каза...

Цял ден кръговото ли са чистили?

Анонимен каза...

Многу сняг бе братувчет му!Сиганти са хора и ние.Понесохми кръгов студ и сняг цял ден фъф въртеливото движение на колити.Сига пнивмония шъ носим от туй движение!

Анонимен каза...

56ти, за много оригинален ли се мислиш? Що не излезе ти с лопатата цял ден да ринеш сняг в студа? Абе хора! Замислете се малко! Жалки сте! или напишете нещо смислено, или си задръжте мишите коментари за пред роднините.... Ако и те са елементарни колкото вас, значи има шанс да разсмеете някой....

Анонимен каза...

Горкото,май никой не иска да ти слуша размишленията и реши тук да показваш капацитет...

Анонимен каза...

абе хора я помислете малко защо плащаме данаци на наща обшина аз мисля 4е има доста коли във обшината,като ги саберем по суми маи са доста,да не говорим ,4е има и много братя от ромски произход които не правят нищо ами аз просто нямам думи криза криза ама които има да дава на общината дава нали така.Краино време е троянци да се сабудят от зимен сън и да се огледат малко,зада проумеят,4е ни правят на маимуни

Анонимен каза...

Крайно време е да се върнеш в 1- ви клас, и да започнеш уроците по писане от А,Б...

Анонимен каза...

60-ти, по-голям тъпак от тебе в момента няма

Анонимен каза...

Само в момента ли?Подценяваш ме, пробвай пак...

Анонимен каза...

59ти, то като гледаш телевизия, разбираш ли какво говорят? Според мен, българският ти е твърде чужд....
Цели пет минути се тормозя над поста ти и нестига, че е написан меганеграмотно, а и навсичкото отгоре нищо неказва.....
Закакво изобщо си кълвал половин час на клавиатурата?!

Анонимен каза...

Хора, стига сме били така черонгледи, стига с тая българщине. Нека не само да се оплакваме, а да се опитаме да променим нещата,не като се хулим един другимо- всички сме хора, всички живеем в този град и искаме най- доброто за нас.Виждаме, че фирмите правят каквото могат- нека бъдем тъпреливи, а не се превръщаме в Бай Ганьовци.

Анонимен каза...

Хъ хъ 63-ти..."нестига", "меганеграмотно","навсичкото","неказва","закакво"...

Анонимен каза...

Наистина и 63-ти е толкова грамотен, но пък има компютър и може да се надсмива.

Анонимен каза...

до 53:човече луд ли си.

Анонимен каза...

Ром от балабанския завой:
пием си ракия
горивото не ни интересува......само сено да има
гледаме турски сериалииииии
приведоха парите за дърва....ша има мезе
хаахахааххаааааа гадно а ?
карайте по спокойно ,и стига плакахте като ...
време е за правене на деца
лека нощ

Анонимен каза...

Туй управата...вземете и я махнете тая стоянка на такситата до малкия пазар че накрая ще Ви тегля една майна та ще настръхнете като зло куче по мъдете!

Анонимен каза...

Срам ме е че съм от Троян

Анонимен каза...

63 не се пише меграмотно а неграмотно

Анонимен каза...

Ей,вземете и я оправете тая главна улица/"В.Левски/най-накрая от тоя сняг,че станахте за смях навред бе перекендета комуноидни!Уж ще го извозвате и до къде стигнахте...миналата седмица едва до VIVAKOM,а булевард"Енкин" /ул.Хр.Ботев/е /поне беше/отново в перфектно състояние за движение!Всичко е под всякаква критика и контрол в този град на мъртви души и управници бивши и сегашни върколаци.Кметицата пък се и хвали в "Ловеч-Прес",че всичко ни е наред и техника и не знам си какво още!Алооооооо!Земята вика Донка!Слез най после и при обикновените хора които са те избрали поне!Аз лично НЕ!

Анонимен каза...

Ей,вземете и я оправете тая главна улица/"В.Левски/най-накрая от тоя сняг,че станахте за смях навред бе перекендета комуноидни!Уж ще го извозвате и до къде стигнахте...миналата седмица едва до VIVAKOM,а булевард"Енкин" /ул.Хр.Ботев/е /поне беше/отново в перфектно състояние за движение!Всичко е под всякаква критика и контрол в този град на мъртви души и управници бивши и сегашни върколаци.Кметицата пък се и хвали в "Ловеч-Прес",че всичко ни е наред и техника и не знам си какво още!Алооооооо!Земята вика Донка!Слез най после и при обикновените хора които са те избрали поне!Аз лично НЕ!

Анонимен каза...

И кога най-сетне ще започне извозването на снега, или да се молим на природата - има повече смисъл, отколкото да очакваме нещо от нашите избранници?

Анонимен каза...

Може ли някой от управата на града/ако има действаща такава/ най после да даде смислен отговор защо ул.В.Левски е в този си окаян вид,а наистина ул.Хр.Ботев е перфектно почистена от снега!?? Срамота е улицата с най-голямо натоварване в града да е цялата като лунни кратери.Лятото си трошим автомобилите в дупки,а зимата в къртичини!ДО КОГА!?

Анонимен каза...

http://prikachi.com/images/161/4408161q.jpg
http://prikachi.com/images/162/4408162T.jpg
http://prikachi.com/images/163/4408163x.jpg
http://prikachi.com/images/164/4408164C.jpg
http://prikachi.com/images/165/4408165e.jpg

Ето Ви малко резултати почти седмица след снеговалежа и гръмките обещания за извозването на снега и нормализиране на уличните платна.Относно паркирането и стоянката на такситата на ул.Ст.планина...под всякаква критика,а и мястото и изобщо не е там...най-малкото и заради създаващите се ситуации за ПТП. Срамота е!

Анонимен каза...

Айдееее,пак вали и трупа...сега вече се доосрахме.

Анонимен каза...

Много здраве и полов привет на женските родители на цялата ни Общинска управа, за непочистените улици в града.Данъци ли...данъци, ама ще ме хванете за долу подписаният,ако се сещате за какво става на реч!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |