Министерска субсидия за баскетболистите и джудистите

* Средствата са по програмата на спортното министерство 
„Спорт за децата в свободното време”

ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ по програмата „Спорт за децата в свободното време” на Министерството на физическото възпитание и спорта (МФВС) за 2012 г. ще получат два троянски клуба – баскетболния „Чавдар” (5000 лв.) и клубът по джудо и самбо „Чавдар” (4000 лв.).

ОБЩО 195 ПРОЕКТА на клубове от цялата страна са получили одобрение със заповед на спортния министър Свилен Нейков от 19 януари, а други 136 са били отхвърлени. Сред одобрените проекти са три от Ловешка област – двата троянски и на клуба по ориентиране в областния град, като за всичките средствата са в направлението „Начално обучение по вид спорт”.

МИНАЛАТА 2011 Г. сред одобрените за субсидия по програмата „Спорт за децата в свободното време” също имаше два троянски клуба – пак баскетболният „Чавдар” (5500 лв.) и клубът по биатлон и стрелба „Аякс” (4500 лв.). През 2010 г. министерската премия бе за клуба по джудо и самбо „Чавдар”.

Т21
Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Браво :)))

Анонимен каза...

Подобре от нищо ;) Направо ще имат проблем да "усвоят " толкова пари

Анонимен каза...

Държавните субсидии се отчитат на министерство на финансите. Т 21-имате ли възможвост да ни представите отчетите на горецитираните от Вас клубове, за 2011г., за да си съставим собствено мнение и гражданска позиция?С уважение М/SI.

troyan21 каза...

Привет, М/SI!
В Т21 нямаме отчетите на двата клуба за 2011 г., но мисля, че това не е тайна и се надяваме всичко да е както трябва.

С уважение: Т21

Анонимен каза...

Вгледайте се в първата снимка - забелязват се няколко бъдещи национали!Успех!

Анонимен каза...

Който има желание да провери финансовия отчет за 2011 г на баскетбола може да го види в залата при секритаря на клуба , само за пояснения кой нормален служител от министерството ще подпише нов проект ако стария не е отчетен правилно но за това по голяма прозрачност всеки може до го види благодаря.

Анонимен каза...

6-ти,Петър Лалев ли си ти,направо ме разби.Какво изречение само,ако може някой да го преведе.

Анонимен каза...

Чанков съветва:Постъпете като нас. Треньорът Тишо подаде оставка,Президента Антов стана и треньор и работите потръгнаха.В Чавдар Джинги да си ходи Пешо да стане и трньор и президент и капитан и играч.Ако ,не аз съм насреща,като миналата година ще ви донеа 4 победи до края.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |