Граждани за Троян

* Апотеоз на некадърието, лакомията и парвенюшкото самочувствие

Платена публикация

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА в Европейския съюз. В съзнанието на европейските граждани българските институции са с най-висока степен на корумпираност в съюза. В съзнанието на гражданите на Троян след управлението на г-н Минко Акимов кметската и общинска администрации се свързват не само с корупция, но и с некомпетентност и опростачване.

ЗА НАС, ГРУПА ТРОЯНЦИ, от всички управления след демократичните промени през 1989 г. предишното носи най-голяма вина за това, че нашият град се е превърнал в едно тъмно, тъжно и безнадежно място със затихващи функции. В центъра му от известно време стърчи един часовник. Поставянето му (на часовника) беше съпроводено с адмирации и фанфари. Часовникът може би трябваше да бъде апотеоз на управлението на г-н Акимов. И той наистина стана символ на неговото управление, защото само два дни след фанфарите времето безнадеждно спря на 10 ч. и 38 мин., което наистина е апотеоз - но апотеоз на некадърието, лакомията и парвенюшкото самочувствие.

НИЕ СЕ СРАМУВАМЕ ОТ ТОВА! Срамуваме се за това, че преди четири години дадохме доверието си на хора, които трябваше да служат на нас, а служеха само и единствено на себе си. И се опитаха да спрат времето в Троян. Но ние не искаме да живеем в лепкавата мъгла от липсата на надежда и бъдеще. Ние, гражданите на Троян, няма да позволим времето в него да спре. Защото обичаме този град.

ЗАТОВА СИ ОСИГУРИХМЕ ТРИБУНА, като си заплатихме място в единствената свободна от политическа цензура територия тук, тази на в. „Троян 21”. В която ще изнасяме публично информации и истини за работата на досега управлявалите ни дами и господа. Ще ви разкажем в какво са превърнали кметската и общинска институции! Ще ви разкажем как са похарчили парите, които са на всички нас, гражданите на Троян!

ИСКАМЕ ДА НАУЧИТЕ ИСТИНАТА и да познаете истинските лица на хората, на които дадохме доверието си да ни ръководят. Хората с претенции за учители по морал и със самочувствие на страдалци заради обществената си жертва. И ако вие, след като научите фактите, можете да произнесете присъда „ВИНОВНИ” и заедно да им потърсим отговорност защо нашият град се е превърнал в блато на лепкавата безнадеждност, защо е място на сивота, на бедност и липса на надежда?

НИЕ ЩЕ ОСВЕТЛИМ времето на предишните управляващи и ще наблюдаваме сега управляващите! Защото тези, които избираме и на които даваме доверието си, са наши слуги и са там, в меките управленски кресла, за да ни служат. И най-първо са отговорни пред нас, гражданите на Троян, и след това пред партийните си централи.

Иван Хаджийски

94 коментара:

Анонимен каза...

Браво!И аз съм на това мнение-нека всичко бъде прозрачно за да няма после обвинения и обиди!

Анонимен каза...

Ще четем предоставената ни от Вас информация и ще формираме собствено си и обществено мнение. Един съвет/безплатен/-проверявайте информацията която ще публикувате поне от 2 източника. Ефекта-първо- не улеквате в очите на четящите/да публикувате клюки/ и второ-така и така ще се обзаведете с дела от частен характер, потвърдената информация ще Ви е от полза в съда. Успех.

Анонимен каза...

Хаджийски, съгласен съм с теб! Но кажи повече за тази група Троянци? Щото като чуя нещо от рода на "Избор за Троян", "Коалиция за Троян", "Граждани за Троян" и там подобно нещо си за Троян, ми става лошо и все към тоягата посягам.

Анонимен каза...

Във всеки слух има доза истина 2-ри. Да ме извинява Иван, ама не виждам как ще стане за това което говори. Да, брат му е в Общината и е пич, ама не в това е проблема.Сещам се за ФорумЪТ, които по законовия начин искаха информация за да покажат какви ги върши оня от трапето, но резултата бе нулев.Да, с нарушаването и то умишлено нарушаване на законите,Акимов и компания прикриваха престъпленията си.Нещо повече.Сегашният Кмет, Донка Михайлова, има договорка с дочков,акимов,данкво и компания.А именно, да си върши работата, в местняи парламент няма да я спъват,НО САМО ДА НЕ ГИ ЗАКАЧА ЗА ОТМИНАЛИЯ МАНДАТ!!!!В този ред на мисли, днес акимов ще бъде награден за великите си дела с кметска заплата.

Анонимен каза...

Чичо Маринчо, виж ги бе.Неблагодарни кучета те лаят.Ти им даваш работа, красиш им града а те те обиждат.Заради хубавия ни и красив часовник,който им подари, те ти завиждат.

Анонимен каза...

Така, много добре! Започнете от 44 година, та до наши дни! Преминете през 56–та, 80–та, 89–та, до сега. Истината, и само истината! Великото присвояване 44–та, виждайки събитията след 80–та, и започналите кражби от предприятия и заводи/подготовка за след 89 /свалянето на комунистическото правителство от самите комунисти/, пирамидите, узаконени от самите тях, за присвояване на спестяванията на хората. Непосредствено след 89, държавните предприятия работеха, а произведеното се реализираше от частните фирми на правоимащите–децата на директорите. Жестоката борба за разпределение на икономиката на държавата,спекулативните цени, /ниското качество и високите цени/, които са и до днес. Свикнали безнаказано, да си правят каквото си искат на гърба на народа, скрили се зад твърдението, че народа е глупав и търпелив, продължават безочливо и маниакално и до днес. Време е, виждам, че има и хора, които са млади, готови, знаещи, можещи, честни. Нека застанат на местата на некадърните и лакомите. Млади хора, които са минали през недоимъка, проблемите и са се трудили истински. Такива хора, могат да разберат проблемите на обикновения българин. Другите, обгрижвани, правоимащи винаги и навсякъде, не познават умората, недоимъка, истинските проблеми на обикновения човек, не могат и да бъдат полезни. Ако има некадърни, нарушили законите, присвоили обществено имущество, разпилели работно време, държащи се аругантно, да се махнат, да намерят друго място за маниакалните си наклонности. Най–после трябва да се променят нещата, защото с тази енерция, само катастрофа ще е резултата!

Анонимен каза...

хмм, очертава се много интересна ситуация:)ще очакваме с интерес развитието..

Анонимен каза...

Фамозен коментар 6-ти, но безсмислен. Промяната в България е една и очевидна-стремглаво копаем в калта. Отдавна сме на дъното ,а фактите показват още по-черно бъдеще.Оправяне няма!

Анонимен каза...

Най-лошото е,че само се пише и на практика действие няма, от което да се вижда, че наистина нещо се прави.

Анонимен каза...

Е ти сега ли го разбра това.Четете книги бе хора,образовайте се, там отдавна българите са описани...

Анонимен каза...

Правилно сте казали че че нашият град се е превърнал в едно тъмно, тъжно и безнадежно място със затихващи функции.Първото което е в града има 7 училища от които само 2те СОУ са на ниво.Няма надежда за младите като мен .Второто което е студентите които отиват в други градове не се и връщат за да видят какво става.Трето което е града вече разчита само на 4-5 свестни предприятия за прехрана.След 10 години населението на града да е на възраст на 60 години.Това според мен са 3те причини нашия така обичан Град да умира бавно и мъчително.Този коментар е свързан с думите за съдбата на Троян

Милко Станчев каза...

Поздравления, Иване, хубав материал ! Хареса ми и коментара на N3. Да- всички сме съгласни, да - повечето от нас няма да си мръднат пръста в тази посока по различни причини, да .... ама ако N4 е прав, а аз си мисля че е, ще е трудно да се свърши нещо съществено. Но и само "осветляането" на предишните управляващи ще е успех. Ето, президентството вече се оправи - шефа на кабинета на президента не е близък на Б.Б., не е роден във Варна и близък до някоя варненска групировка, няма нищо общо с ДАНС.....направо да се израдва човек. Затова си мисля че N4 е прав, но ми се иска да не е ! Затова пожелавам на "група троянци" да успее да направи това за което пишеш !

Анонимен каза...

Браво на Иван! Инициативата е добра. Да видим как ще се реализира...:)

Анонимен каза...

И понеже видях Милко Станчев... Онзи другия милко станчев е автор на предложението за кметска заплата за минко акимов.Разбира се подкрепен от светлю дочков и марин радевски и компания.Та ето му на Хаджийки още двама хубустници, с които да се занимава.И пак казвам, нищо няма да се случи. Не се залъгвайте, Троян ще връща пари по програмите, ще плаща кредитите.Горе изброените престъпници, откраднаха каквото можаха, дадоха на своите хора а на останалите се пада да плащат.

Анонимен каза...

Като днес ще се гласува това за заплатата, няма ли кой да иде и да каже, какво мислят работодателите на Общинския съвет, сиреч всички ние. И как можем да ги контролираме тези да не се коалират и да го гласуват. ОК, г-н ИП ще е против, и какво от това?

Анонимен каза...

Разбира се, че няма 15-ти...Докато такива като теб викат други да свършат това, ония ще си правят каквото си искат...

Анонимен каза...

Предлагам следното;щом пьтното не чисти да изкарат циганите дето им плащат да безделничат и да роват по контенерите.

Анонимен каза...

Абе четохте ли откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор?Само питам,де!

Анонимен каза...

И ако е четено,какво?Ти нали не си мислиш, че в българия на престъпниците им дреме за тия дето са недоволни!

Тихомир от Кози вир каза...

Кои са тези "Граждани за Троян" нека излязат с имената си и да не се окаже че са някаква друга гподобна на описаната групировка.На Иван Хаджийски че има кураж да кураж да застане с името си.

Анонимен каза...

19ти дали ще им дреме или не зависи от недоволните виж в Румънско как почва да им дреме:)

Тихомир от Кози вир каза...

исках да кажа -Поздравления на Иван Хаджийски че има кураж да застане с името си

Анонимен каза...

Е,и к'во от това,тук е България бе умник!
Да не би да искаш да кажеш, че ще излезеш на улицата като мамалигите...Освен да се изсмея с глас...Нещастник!

Анонимен каза...

23ти мекотело си ти ясно е!

Анонимен каза...

Само така чичо минчо и чичо марине.Каквото можете спасявайте ,защото комунистите които реват в този форум искат да унищожат Троян.Но вие няма да им позволите, защото вие сте герб и сте добрите.А вие завистливци и комунисти, спрете да завиждате на успелите троянци,които градят Троян!

Анонимен каза...

Чичовото пак кърти мифки!!!!Препоръчвам на Т21 да направят класация "Най-тъп коментар на седмицата" вярвам че 25 Чичовото ще е основен фаворит!!Може да има и награда например някой от чичовците да му го отцепи публично на площада до спрелия чаясовник на ротарианците а чичо Миньо да ръкопляска от името на общинския съвет и да даде парична награда от новата си заплата равна на кметската..чичо Светльо пък може да врътне едно кръгче с аудито а чичо Марин да му подари възглавница...

Анонимен каза...

Чичовото иронизира ситуацията по доста интересн начин, ма кой да го схване?

Иван Хаджийски каза...

Към Nо3: Троян е градът на троянци, а не на партийно-икономическите сдружения."Граждани за Троян" не е анонимна групичка събрала се с цел да клюкарства, а хора които са убедени, че изнасянето на фактите такива каквито са е полезно за всички нас. Полезно е за самочувствието, смелостта и морала ни.Нека научим ръководителите си, че служенето е носене на кръст, а не лесно и безнаказано напълване на банкови сметки. Приех да бъда автор на уводните думи, защото съм най-малко зависим от Минковата група и няма как да ми оказват натиск. Във времето ще научите личностите и на други съграждани за които истината е по-важна от страха и еснафското безгрижие.

Тихомир от Кози вир каза...

Поздравления Иване давай смело!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ами 26-ти, като завиждаш и злобееш аз какво да направя?Чичо светльо кара ауди, щото е успял бизнесмен и може да си го позволи.А ти като си завистлив неудачник, никой не ти е виновен.А чичо маринчо и часовник ви подари,а вие само завиждате!

Анонимен каза...

Иване...крадецът вика "Дръжте крадеца!"....помним те кой си!

Анонимен каза...

Кои сте вий и кво помните?

Анонимен каза...

До скоро името на Иван Хаджийски се спрягаше само покрай далаверата "Изкуство" а сега изведнъж иска да се направи на Спасител на Троян. Дали е забравил добрите "комунистически" години или иска да се върнат?

Анонимен каза...

Точно така, комунистите да се махат.Да върнем чичо минчо за кмет на Троян ,за да имаме хубави асфалтирани улици и да печелим европроекти.Браво чичо минчо,поклон!

Анонимен каза...

Да, минчето - кмет! Я да вземем да спретнем един фен клуб на минца, да го кръстим както предложи преди време един във форума - "Миньови страсти в едни храсти".

Анонимен каза...

До г-н Хаджийски!
Предлагам Ви, да започнете своите разкрития с измамите по европроектите и лапането, което става и в момента в милата ни общината!
Опитайте официално да получите информация по тази терма! Лично аз мисля, че няма да научите нищо!

Анонимен каза...

Завистливци, какво се подигравате?Нали чичо кольо стоименов ви направи турнир за купата на кмета по футбол.Добре,че е той да развива хубавия ни спорт,а вие само завиждате.Кога ,преди чичо минчо да стане кмет, сте имали такъв турнир?Завистници!
Никаква информация не им давай чичо минчо.Те и едни други завистници искаха,ама бате павлично хубаво ги оправи!Неблагодарници!

Анонимен каза...

То чичо минчо и да иска, сега не може да дава информация, щото закона вменява това задължение на кмета, а минчето вече не е такъв!Иска му се пак да кметува, че да си замаже далаверите, ма не му се отваря парашута нещо...
Бате павлинчо обаче остава в кюпа!

Анонимен каза...

Иване трезвен ли си като ги писа тези редове


















































Иване трезвен ли си като писа тези редове????????????????????

Анонимен каза...

За крадец не ставащ сине ти си будала...и т.н....

Анонимен каза...

Относно И.Хадж. мога само да цитирам:
"Нали ги ведех общественици...некой курви направиха мнооу париии".
Земи се скрий някъде пич!

Анонимен каза...

Кради, кради, пари не му мисли,
дедо Господ се обърнал настрани.
Обладана тя от дявол е душицата ти,
но аз те виждам и ти пея „Ти е.а майката…”

Анонимен каза...

Бедни ми Иване правиш ли още фалшиви лични карти??

Милко Станчев каза...

Към 39-43 :

Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!


Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!
......................

Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
.......................

О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
......................

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, ддраго,
а вий... вий сте идиоти!

То на човек му идва да не изтрезнява !
p.S.: 39, това е от Ботев, да не си помислиш че сега го написах ;)

Анонимен каза...

Ама от връх Ботев ли, щото той нали чичо Христо Ботев преди...

Анонимен каза...

До 44: Бая се забави ,ама то доде го намери та да го препищещ.

Анонимен каза...

"Препищещ", евалата в една дума , 2 грешки ...

Анонимен каза...

Нека не допуснем реставрация на стари РЕНЕГАТИ.

Анонимен каза...

Точно така.Браво 48-ми!Вън комунистите от Троян!
Ако чичо минчо беше шеф на полицията,щеше да вкара в затвора всички комуняги!

Анонимен каза...

Иване ти кога излезе от затвора? Нали те съдиха за далавери, за неплащане на осигоровки и всякъкви престъпления които доведоха до закриване на Изкуство? Какво си направил ти в твоя живот, че да даваш ъкъл на другите? Децата ти как възпита, изучи ли ги или и те са пияници като теб? Такива наглеци са ги замеряли с камъни на площада!!!

Анонимен каза...

До тоя къде замерга с камъние по мегданя...Нашият брат, по-неграмотно не можеш да пишеш нали? (:

Анонимен каза...

Колко мъка има на този свят,,,,,,,,да го ева.

Анонимен каза...

Браво 50-ти.

Анонимен каза...

Анчо Балев дали ще участва в заверата?

Иван Хаджийски каза...

Като началник на полицията Минко Акимов ме беше обявил, че ще ме вкара в затвора защото съм убиец, но трупа на убития още го търсят!!!???

Анонимен каза...

Сеир да става.

Анонимен каза...

Улиците са ужасни.Изчистете ги бе ДРУГАРИ.

Анонимен каза...

Точно Иван Хаджийски да ни казва истината....!Иване, не сме толкова късопаметни,да знаеш!!!!

Анонимен каза...

Другарите не могат да изчистят улиците, защото са заети да пишат тук. То това им е работата. Сега ще има да пишат организирано, докато втълпят на манипулируемите троянски кратуни, че тя - леля Донка е пичч! Ама - на, не може нищо да направи, щото видиш ли, други са й виновни. Позната до болка картинка. Само ми е интересно откъде са намерили грамотни за писане хора? Айде, Иван си е стара комунистическа издънка, ама другите по колко ли са им платили?

Анонимен каза...

Добре де разбрахме,ама защо пишеш в множествено число?Кои сте тези дето "не сме толкова късопаметни" ?

Анонимен каза...

http://www.troyan.bg/news/news1/758-obyaven-e-cherven-kod-za-tzyalata-strana.html

Анонимен каза...

Крайно време е да обявят код "РЯДКО КАФЯВО"

Анонимен каза...

А сенчесто лилаво кога ще се обяви, че имам едно такова сако?
Само на мен ли ми се струва, или в Троян не се чисти както се очаква?Г-жо Кмет, Вие изобщо правите ли проверка на подчинените Ви служби, или гласуването по заплатата на миню трапчанския крадец е по-важно от това?

Анонимен каза...

Абе разбрахте ли най - новата далавера на чичо Светльо, щял да копува паяк и да вдига неправилното паркирали коли из Троенът,после да ги кара на неговия плац и селяните да му плащат да ги освобождава.Та чак сега ми се изясни защо сме номер едно по забранителни знаци за спиране ма глава от населението в България,та само в лъгът за около месец забодоха около 20-30.Ей ненаядоха са тези тарикати!!!!!Да беше купи един снегорин да си чисти поне пътя до Беклемето тей, тей си ко купи вече ,по-голяма полза ще имаме от него ,ама то от снегори каква далавера друго си е паячето.

Анонимен каза...

Изобщо никой не го е еня кво става в ТРОЯНЪТ.

Анонимен каза...

Браво чичо светльо, рядко интелигентен бизнесмен с нюх и ноу хау.На Троян и троянци им е нужен този паяк. Така ще увеличиш приходите в общинската хазна ,което показва колко много мислиш за града ни. Достоен човек, отдал се на каузата да гради и да развива в името на хората!Поклон!

другаря Иван каза...

57-ми те са ужасни,ама кой го е еня че сме живи.Да ги ева.

ПЕНКОВ каза...

До 63-и каква проверка те със служебната нива се возят по цял със държавни пари и лъжат горе стоящите,че са свършили работата си днес се уверих в това,кметицата дано чете тези коментари,за да види каква администрация има.

Анонимен каза...

Подочух,че вчера в комисиите на общинския съвет Минко Акимов, тоз наглец, черпил с уиски за това,че са му гласували равна заплата с тази на кмета

Анонимен каза...

Добре има медии в Ловеч, че да разберем какво става в Троян
От днешния брой на в-к Ловеч прес:
„Троянци плащат три милиона борч, оставен им от Акимов
Над три милиона лева санкции по проекти плаща Троянската община.
Информацията бе потвърдена и от общинския съветник Илиян Пеевски, отправил до администрацията искане за достъп до информация. Финансовите корекции са били наложени както за пречиствателната станция, така и по програмите за регионално развитие и за водния цикъл на планинския град. Проектите бяха разтръбени като достижения по време на управлението на предишния кмет Минко Акимов. Сега в Троян никой не смее да говори за оставеното наследство, твърди Пеевски. На фирмите, работили по проектите, обаче е платено с банков заем, теглен в края на мандата. …………“
*
Дано скоро и от троянските медии хората да могат да научават, какво става в собствения им град.
*
Днес разбрах, че освен пълните протоколи от сесиите на ОбС Троян, забранено е да получавам и копие от видеозаписите на сесиите.
Аз съм общински съветник. Чл. 33, ал.2 задължава всички държавни и общински органи да ми съдействат, ако исканото от мен не съставлява държавна тайна. Чиновниците, които са назначени от КМЕТА да подпомагат работата на общ. съвет не са назначени да обслужват председателя на ОбС Троян, а общ.съветници и ОбС като цяло - чл.29а, ал.2 от ЗМСМА.
Очевидно законите не важат за г-н Акимов.
Какво ще последва:
1. Жалби до Омбудсмана и Комисия по жалбите в НС. Нарушения по Чл. 33, ал.2 от ЗМСМА
2. Жалба до Адм.съд, чрез окръжна прокуратура за драстично закононарушение /пълните протоколи се се обнародват и качват на сайта на ОбС - Чл.22, ал.2 от ЗМСМА/, нарушаване правата и възпрепятстване законоустановените дейности на един общински съветник. Нарушения по Чл. 33, ал.2 от ЗМСМА и въспрепятстване по Чл.36, ал.1, т.2 от ЗМСМА
3. Искане по Закона за достъп до информацията да ми бъдат предоставени всички пълни протоколи от проведените до момента сесии, които са ПУБЛИЧНА информация.
Ето, при такива условия се работи в ОбС Троян.
ИП

Анонимен каза...

Я да каже чичо Светльо и компания организатори на съзтезанията по мотокросс,защо две години не са внасяни вноски и по колко си делнаха с онези двамата бандюги Б.Николов и Румен запалката ,та казаха тази вечер по би ти ви то ,че не искат да ни дадат лиценз тази година за скръг от световното.

Анонимен каза...

Ами защото пистата в Дълбок дол е незаконна,бе пич!Просто е!Ахмед Доган да не се е засегнал?

troyan21 каза...

До №70 (ИП):

http://troyan21-statii.blogspot.com/2012/01/blog-post_19.html

Цитат:

"ДРУГ ВАЖЕН МОМЕНТ е какъв ще е подходът за погасяване на непризнатите разходи по изпълняваните от Община Троян европроекти, които досега възлизат на над 3 млн. лв. Вариантите са три: 1. Бюджет 2012 г. шоково да поеме тази тежест (т.е. около 20 % от годишния бюджет да отиде за покриване на санкциите по проектите, което ще принуди Общината рязко да затегне коланите и да ореже средствата за редица дейности – бел. Т21); 2. Да разплащаме санкциите няколко години подред, като погасяването започне през 2012 г.; 3. 2012 г. да е гратисна и да плащаме само лихвите, а същинското изплащане да започне от догодина (2013 г.)."

Дано скоро троянските общински съветници четат по-внимателно и задълбочено троянските медии.
ГМ

Анонимен каза...

ГМ, какво се обясняваш, не ти ли е ясно, че ИП чете и слуша само себе си

Анонимен каза...

Троянци плащат три милиона борч, оставен им от Акимов Print E-mail
Премиерът Бойко Борисов към бившия кмет Минко Акимов при откриването на пречиствателната станция в Троян: Вържи си гащите, ти казвам Над три милиона лева санкции по проекти плаща Троянската община. Информацията бе потвърдена и от общинския съветник Илиян Пеевски, отправил до администрацията искане за достъп до информация. Финансовите корекции са били наложени както за пречиствателната станция, така и по програмите за регионално развитие и за водния цикъл на планинския град. Проектите бяха разтръбени като достижения по време на управлението на предишния кмет Минко Акимов. Сега в Троян никой не смее да говори за оставеното наследство, твърди Пеевски. На фирмите, работили по проектите, обаче е платено с банков заем, теглен в края на мандата. "Да, наистина обслужваме кредит от 3,8 милиона лева. Той е револверен и още тази година ще заложим в бюджета 500 000 лева за неговото погасяване", заяви за ЛП новият кмет Донка Михайлова. "Лишаваме се от други разходи за благоустрояване", допълва градоначалничката.Най-голямата санкция е за пречиствателната станция на Троян - 1,8 милиона лева. Както е известно, през юни миналата година лично премиерът Бойко Борисов откри обекта и издигна Акимов отново за кмет от ГЕРБ. На общината обаче е наложена финансова корекция, която е повече от 10 % от годишния бюджет на Троян. Местната администрация обжалва санкцията в съда, но делото още не е започнало. "Съжалявам хиляди пъти, че тръгнахме да правим пречиствателна станция. Който иска от Европа, да беше дошъл да си я направи после", е заявил бившият кмет Минко Акимов на заседание на местния парламент. Въпреки това Троян ще кандидатства за още пари от "Околна среда" - за канализация на квартали, с което да се осигури пречистване на 99 % от отпадните води, са намеренията на общинското ръководство.

Анонимен каза...

Г-н ГМ, едно е да се цитира определена информация, чрез казаното от някой друг, съвсем друго е да се излезе с авторски журналистически материал, който съобразно степента на важност и очакван обществен интерес, намира своето отражение като скорост на отразяване и като позиция при отразяването - на първа, междинна или последна страница в един вестник. За "Ловеч прес" мисля е водеща новина, на първа страница и два дни след тлф.интервю.
Троянските журналисти имахте привилегията ПЪРВИ да бъдат информирани за тези 3 млн глоби, които ще плащат жителите на общината. Не знам ловешките журналисти от къде са разбрали, но няколко дни след като информирах в ОбС общ.съветници и многобройните троянски журналисти - ловешки журналисти ме търсиха по телефона, искаха информация и веднага я публикуваха. Факт! В нито една троянска медия НЯМАШЕ статия по въпросът. ФАКТ!
От ТОЧНО една година обвинявам Акимов и ОбС Троян, че липсват 1,7 милиона бюджетни средства. Това би било суперскандал във всяка една цивилизована община, където медиите щяха буквално да рзкъсат управляващите. Пълно и гробно мълчание от троянските медии вече точно една година. Факт!
*
Спирам до тук. Колкото до материала, който цитирате и давате линк към него - прочетен е внимателно и на фона на троянското информационно затъмнение е оценен по достойнство и му е сложена "червена точка" :)
Надявам се да не ви задоволява този успех!
ИП

troyan21 каза...

Т21, 4 май 2011 г.:

http://troyan21-statii.blogspot.com/2011/05/17.html

Анонимен каза...

Не се зачита като "актив".
Къде е авторският журналистически материал? Къде са документите с които разполагам и нито един троянски журналист не се заинтересува от тях? Къде е собственото журналистическо разследване?
Този "симпатичен сблъсък" между мен и Акимов е един от многото, занимателен като клюка, с известни условности полубалансиран и толкова.
В крайна сметка къде са парите?
Един от двамата лъже. Кой?
Статията е от м.май. Има развитие по въпросът през юни. През Юли така както нямаше такова нещо, както бях обвиняван от Акимов /и тиражирано в медиите/, че лъжа - така през юли Акимов съобщава, че връща 1,15 млн, част от тези пари. "Върна ги" ама на книга. През септември /последната сесия/ има ново развитие по въпросът. На днешната сесия - също!!!!
Днес обявих, че давам документите на прокурор. Никаква реакция и интерес от журналистите..... поне да погледнат документите.
Въпрос: Вие разбрахте ли къде са тези бюджетни средства? Това са вашите пари в крайна сметка!
Хайде, покажете къде са тези пари и ... направо ще ме нокаутирате.
Подвъпрос: Наясно ли сте какво ни коства с ПК да водим тази битка за вашите пари? Сами срещу всички!!!
ИП

Анонимен каза...

ИП и ПК умната с изнасянето на истините за крадците на прехода ,щото надявам се ,че гледате новини и ви е ясно какво става с тези които се бъркат в далаверите на Боко и компания.Или ги самоубиват или в Ловешката психиятрия.Желая ви много здраве, но с мафията няма да се преборите това трябва да сте сигурни.Дано поне решят да ви "затапят" устата с някоя по голяма пачка та да имате някаква далавера от риска които поемате щото в противен случай ви чака една от горните две възможности,а сте готини и двамата и ще е жалко да дадете фира.В Троян остана само мършАта така ,че ако стане напечено не очаквайте да ви защити някой,може да сте сигурни в това.

Анонимен каза...

Очевидно трапчанския циганин е окрал тези пари, но не вярвам да го настигне възмездие! Освен ако ние сами не го линчуваме!

Анонимен каза...

Ще линчувате на дъртия пърдялник , опърдяните гащи ми се струва...Не само че окраде квото можа а и вчера му се гласува кметска заплата...

Анонимен каза...

Олеле чичо светльо, виж ги как пишат тия завистници само.Задето ни построи хубавата и красива писта за мотокрос,та да ни дават по много телевизии и привличаме множество туристи от страната и от чужбина.Чичо гриша, и малкия майкъл, са достойни за уважение и гордост,че ни правят толкова известни и щастлив.Поклон!

Анонимен каза...

АЙДУШКИ МУ РАБОТИ.......

Анонимен каза...

Ей то много туристи много нещо,та за това сигурно от вчера двете Веники ги няма вече.Да се готвят паласите и другите елитни туристически обекти за конфискация в полза на банкаите.След това са наред фабричките на ония с туареците и аудидата и нещата вече съвсем ще се наредят както му е редът.Според мен пак много време изкараха,но това е само заради смешните заплати които плащаха и плащат все още тези които не са фалирали на робите си.Но то няма как да не стане така,защото в БГ всичко е фалшиво ,създадено с крадени пари и управлявано от смешници и нагли некадърници та и затова сме на тоя ред.

Анонимен каза...

Господи, колкото си тъп!

Анонимен каза...

4-ти и следващи коментатори,няма значение че плюете по Донка, но помислете с патешките си мозъци. За каква договореност от нейна страна говорите " да не ги закача за отминалия мандат", като още преди седмици лично тя изплю камъчето за непризнатите 3 и горница милиони. Преди това да сте го знаели?

Анонимен каза...

Да,знаех го още от лятото на 2010 когато беше гласуван заема от 4 милиона!И какво от това!Само дето оплюхте Шошкова.И сега Илианчо е в бяло,а ние имаме да плащаме.

Анонимен каза...

Анонимен 86, за да бъдем точни и прецизни, още по време на предизборната кампания през м.Октомври, освен ИП, г-жа Д.Михайлова също говореше за тези глоби. Мисля, на "дебата" по тлв.Зетра тя спомена и приблизителния размер на тази глоба.
Анинимен 87, ако желаете, мога да ви препечатам ТУК дебатите и изказванията от сесията на ОбС Троян на 29 Юли 2010 година във връзка с Решение 495 във връзка с този кредит от 4 млн. Кой какво е казал и с какви мотиви и аргументи е защитил позицията си.
Боя се, че ще бъдете много разочарован.
ИП

Анонимен каза...

От 4-ти до 86-ти. Овчо главо слънчасала, ако изобщо знаеш къде се намираш, щеше да ти е ясно,че много преди Михайлова доста хора в Троян вдигнаха шум по тази тема.Дори бяха в залата когато се гласуваше, та миню,данков и компания гледаха като г.ладен съсел в празна плевня.Толкова се бяха шашардисали,че ги питаха какво мислят по въпроса,забравили че граждани могат само да слушат но не и да вземат участие...А ти къде беше тогава драги ми отворко,и знаеш ли коя година се случиха тези събития?
Същите тези хора още тогава по законовия ред поискаха информация за случващото се, уви отговор нямаше или бе абсолютна лъжа.
Всичко това се случи, много преди госпожа Михайлова да се появи на политическия фронт в Троян.Нека ти кажа още нещо.Донка Михайлова ми харесва като човек, видно е че работи, но не ми харесва обкръжението й,и това,че прави компромиси с ония уроди от герб.
А ти като си толкова смел и обиждаш на едро,искаш ли да се видим на живо и да ти надуя кратуната проста?Не ми отговаряй, ясен си ми що за чекиджия си...

Анонимен каза...

До 84-ти. 100 % истина

Анонимен каза...

Сега ще построят и " канале гранде " , новата туристическа атракция...

Анонимен каза...

с паяк, които вади лодките .....

Анонимен каза...

Къде е малкият роторен снегорин, който преди чистеше тротоарите, особено по улицата край реката? Да не би да е на Беклемето? Улиците добре, но за пешеходците някой да бе помислил! Сега повечето са на улицата за кеф на шофьорите, колко му е да метнат някой на капака в по-неосветените участъци, кво толкоз?

Анонимен каза...

http://gerb-troyan.com/otchet-za-dejnostta-na-kmeta-na-obshtina-troyan-za-mandat-2007-2011.html

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |