Долф Лундгрен гушна областната управителка на Ловеч

* 114-метровият мост към Деветашката пещера, възстановен за снимките на холивудската мегапродукция „Непобедимите 2”, ще бъде дарен на България

ВЧЕРА, 24 НОЕМВРИ, областният управител на Ловеч Ваня Събчева, заменила на поста в средата на м. септември назначения за зам.-министър Николай Нанков, за втори път посети снимачната площадка на холивудската мегапродукция „Непобедимите 2” в Деветашката пещера (на 15 км от областния град), научихме от пиарката Елка Баръмова. Преди седмица г-жа Събчева на място се убедила как вървят подготвителните работи за снимачния процес и дали се спазват указанията на културното и други ведомства (в Деветашката пещера са направени някои от най-интересните открития от времето на неолита по българските земи, известна е и като най-голямото обиталище у нас на прилепи, които са защитен вид – бел. Т21).

ОБЛАСТНАТА УПРАВИТЕЛКА била посрещната лично от директора на „Ню Бояна Филм” Дейвид Варод, чиято фирма е партньор за снимките в България, и от звездите на мегапродукцията (в „Непобедимите 2” участват холивудските титани Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод ван Дам, Чък Норис, Джет Ли и др.; лентата е продължение на „Непобедимите” /The Expendables/ - проект, режисиран от Силвестър Сталоун, който изпълнява и главната роля – бел. Т21). Нещо повече – чаровната ни губернаторка си направила снимка за спомен със самия Долф Лундгрен и с Дейвид Варод.

НО ПОСЕЩЕНИЕТО ИМАЛО и делови характер – г-жа Събчева изразила задоволство, че мостът, възстановен от американците специално за продукцията и глътнал 600 000 лв., ще бъде дарен на България, респективно на Ловешка област, след приключването на снимките. Съоръжението е дълго 114 м и ще облекчи достъпа до уникалната Деветашка пещера, която е един от 100-те национални обекта на България. От областната управа са убедени, че големият интерес към „Непобедимите 2” и ремонтираният мост ще възродят туризма в района.

Т21

Още по темата:

17 коментара:

Анонимен каза...

Моста построен за снимките ще остане. Въпроса ми е-има ли този мост строително разрешение? Генадий?

Анонимен каза...

Ако някого си ходил там,щеше да знеш, че мост имаше.А да възстановиш нещо съществуващо,едва ли трябва разрешение!

Генадий Маринов каза...

До №1: Доколкото знам става дума за ремонт на съществуващия мост и всичко с документацията е наред. Според информацията на агенция "Блиц" изпълнител е била пловдивската фирма "Металик ММ". Ще попитаме и областния управител. А ако ти (№1) знаеш нещо повече по въпроса, казвай, не го крий.

С уважение: Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Как така Долф Лундгрен ще прегръща?Ми нали Жан Клод Ван Дам го уби в Универсален Войник?

Анонимен каза...

Бе много става за гушкане таз Областна бравос!!!!!!!

Анонимен каза...

Спор няма, каката е мацка :)

Анонимен каза...

Мост е имало,но железопътен ако не се лъжа,макар че не е от значение.Добре че ще остане нещо дето ще направи мястото по-достъпно за хората.

Анонимен каза...

Мостът го нямаше,откраднат или разпаднал се,все тая.Просто го няма.За да стигнеш до пещерата,спираш горе на баира,и по дупе се спускаш надолу.За да се върнеш,по същата кал пак.
Браво за моста!

Анонимен каза...

http://lovechtoday.eu/images/news/ou2111111.JPG

Анонимен каза...

Дали е имало мост или не все тая. За моста е необходимо разрешение за строеж, със всичките атрибути зъгласно ЗУТ т.е. необходим е проект с всички части и най вече част конструктивна. Но в България за величия не се изисква и не се държи за законите. Е ако е Иванчо Бровкин, да! Ще го скъсат от глоби и какво ли не още!

Анонимен каза...

Ловеч не ни интересува ,областната е супер..................затова гласувам за герб -слагат само млади и красиви(без Троян)

Анонимен каза...

Що бе и в Троян млади и красиви - Минко Акимов, Сашо Данков, Йордан Данков, Марин Радевски. Все красиви младежи!!!

Анонимен каза...

Пропускаш, другите красавци и красавици :
Светлю Дочков,Барбиета Дудевска и Станка Депутатская...Все красиви,млади и надъхани да градят!

Анонимен каза...

Не знам за вас мили Дами, но аз за първи път се ядосвам, че не съм Областен управител, че да ме гушне тая планина!!!!

Анонимен каза...

Като го гледам тоя исполин, и се сещам че в казармата всички ми разправяха че съм приличал на Долф Лундгрен.Покрай този човек наистина се чуствам като със себеподобен!

Анонимен каза...

Нема по-голем трол от 10-тия!

Анонимен каза...

14ти не знах ,че имало и такива да пишат тук?????
всеки сам избира .........................

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |