Предстоящо: Млада художничка гостува в „Серяковата къща”

* Изложбата ще се открие на 17 ноември, четвъртък, от 17:30

ПОРЕДНАТА ИЗЛОЖБА в залите на „Серяковата къща” ще представи една млада художничка - Десислава Терзиева. Тя работи в сферите на керамиката и живописта. Родената през 1988 г. Десислава е учила в софийско основно училище с разширено изучаване на изобразително изкуство и в Професионална гимназия по текстил и моден дизайн. В момента е студентка в Националната художествена академия (София), а през настоящата година - и в Голуей (Ирландия) по програмата „Еразмус”.

ПРЕЗ 2007 Г. г-ца Терзиева открива самостоятелна изложба „Живопис” в столичната галерия „Ноема”. Има участия в Обща национална изложба „Пейзаж” във Видин и в Уърк шоп на Tangra eco art & Dance festival. Десислава Терзиева е член на Дружеството на троянските художници. Изложбата ще се открие на 17 ноември, четвъртък, от 17:30 ч.

Т21

9 коментара:

Анонимен каза...

А троянско чадо ли е?

Анонимен каза...

художник*

Анонимен каза...

Мило момиче, желая ти успех в изкуството, с което си се захванала. Не обръщай внимание на масата от хора, които не дават и пукната пара за изкуството, те просто не могат да го разберат. Не го разбират защото ,, опростачването" в България е на толкова високо ниво, че единственото, което ние по- нормалните хора можем да направим е да сведем глава и да живеем така както бихме искали, но винаги с едно на ум. Защото простаците и чалгарщината ни дебнат зад всеки ъгъл! Успех!

Анонимен каза...

Успех и от мен!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

НАПРЕД И НАГОРЕ! УСПЕХ!

Анонимен каза...

Ако не в България, ще те оценят някъде по света. Работи, работи усърдно и много. Успехите ще дойдат! Уважавам и боготворя хората на изкуството. Ръката на художника е дар от Бога. Изкуството е нещо, което ни възпитава и ни прави добри. Къде са хората, за да го видят, усетят, и да се превъзпитат? В сегашните условия на борба между партии, омраза, оплюване, завист, унижение, безверие, изкуството ни е по–необходимо от всякога. Желая много, много успехи, и здраве! Щастието да е със всички млади хора на България, независимо в коя точка на Земята се намират! От една майка, която се намира далече от дом и семейство.

Анонимен каза...

Коко каза;Запомни едно много важно нещо; упоритоста ВИНАГИ води до успехи,да си жива и здрава и БОГ да те пази....

Анонимен каза...

Я хаяу у гъззоооооооооооооооооо

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |