На Петковден очакваме Бойко и Кристалина

НАЙ-ВИСОКИ ВИП ГОСТИ ще очакваме за Празника на Троян – 14 октомври, Петковден. Това научихме от кандидата за втори кметски мандат Минко Акимов. Присъствието на важния троянски ден са потвърдили министър-председателят Бойко Борисов и българският еврокомисар Кристалина Георгиева.

ТОВА Е ВТОРАТА ВИЗИТА на премиера в града ни – на 17 юни т.г. г-н Борисов преряза лентата на новата троянска пречиствателна станция за отпадни води (биологичен цикъл) и направи символичната първа копка за реконструкцията на последния участък от ул. „Христо Ботев”. Еврокомисар Георгиева пък ще ни гостува за пръв път в това си качество, но се знае, че тя много пъти е била в Троянско, по-точно в с. Орешак, откъдето е родом съпругът и семейството има наследствен имот.

Т21

Още по темата:

48 коментара:

Анонимен каза...

Коментарът ми този път ще бъде само за умни хора.

Какъвто премиерът, такъв и кметът!

Анонимен каза...

И какво като дойде?!Явно Акимов много го е закъсал,че чак Б.Б. ще идва да го подкрепи?!Както БТВ разкри за някой места в България и тук изборите ще са "кървави"!Хич не ми пука кой ще идва,не те ще ми казват как се чувствам в Троян и България!

Анонимен каза...

Премиерът идва,но младите повече не искаме да живеем в България.Просто ни писна от простащина!!!
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15097384,00.html

Анонимен каза...

Първото идване на Бойко се получи от трети опит - сега от кой?

Анонимен каза...

Ако все още се колебаех дали да гласувам за Акимов вече нямама колеания. Шом толкова се е уплашил, че се чуди кого да покани да му крепи авторитета значи, че е слаб човек.А на мен слаб кмет не ми трябва.

Анонимен каза...

Като съдя по коментарите бая сме хората, на които ни е писнало от Акимов. Ама да не стане така че на първи тур още да го изберем. :)

Анонимен каза...

Глупости не се заблуждавай 6ти от това което се пише.Тук да има 50-60 редовни , по 10 драскача за кандидат кмет.И още малко читатели това е.До 10 000 бройки за спечелването има много още ,за да си вадиш изводите какво се пише тук.По други начини се печелят изборите.Така,че Акимов ще си е новият стар кмет и може наистина това да стане от 1ви тур.Но като гледам другите мераклии за сладката службичка от трън та на глог ,че по висок не виждам какво толкова се ядосвате.Този поне е на бат Бойко от партията които ще управлява БГ още дълго време и които раздава кинтите в момента,та поне можем да намажем някои лев за това и онова.Ако е от друга партия само ще мечтаем за европари ,щото в тях е истината да се поосвежи някоя и друга улица,та поне тези които оставаме да лапаме по малко пепел.Това ,че нещо друго ще се промени в Троян каквото и да ни лъжат всичките забравете.Снощи по новините казаха ,че от една година няма едно евро чужда инвестиция в БЪЛГАРИЯ като цяло ,вие си помислете кога ще има в нашето село ,които и да ни управлява.Дано си ме разбрал за какво говоря.

Анонимен каза...

7 Лайнар Ако искаш да те управлява милиционер върви в Трапето и му лижи гъзът. Аз не искам за това ще гласувам за промяна.

Анонимен каза...

Към 7 Абе байно, какво е "понаправил" Минко Акимов Правил ли си сметка, че общината натрупа по негово време кредити за над 7 милиона лева.Това е близо половината годишен общински бюджет. Как ще я караме, мислиш ли?Защото трябва да плащаме и нищо ново няма да може да се прави.Половината от тези кредитни пари, онези прословути 4 милиона, отидоха за да платят част от проекта, който беше умишлено раздуд финансово.И финансисистите казаха - надули сте, платете го вие от вашия бюджет.А това "надутото" е разграбено като рушвети и комисионни. Ама ние ще го платим.Ето това е стротелния гений на Минко.Трябва ни разумен и честен кмет - поне да не ни краде и прекарва с хитри интерисчийски номера. Ай сиктир както казва колегата.

Анонимен каза...

Докато в общината се мъдрят имена като Шошкова, Ценка Петрова и други още много, много повярвали си плазмодии, не виждам как нещо би могло да се управи.Прощавайте за думите ми, но това, което виждам е повече от красноречиво. Хора без никакви качества, ама никакви искат големите парчета от баницата. Едната нереализирана учителка ми се прави на човек на делото и каузата и сее омраза, другата обикновена галеристка си повярвала, че става за нещо повече и раздава правосъдие със сръдни и скандали.А като ти трябва нещо от Серековата къща само белешки залепени по вратата, кога да се подчиниш за да си свършиш нещата, били те да видиш галерията, или да получиш някаква информация. Това ли са хората, които искате да управляват Троян? Защото аз, НЕ! И на тези избори ще направя това, кето аз наричам граждански дълг. И не ми казвайте, че няма за кой да се гласува! Не ми казвайте, че свършиха свестните хора в този град, за да гласувам за подобни личности от миньовата и не само от неговата чета! Има много, но трябва нещо повече от прочетени една, две статии за да си направи човек изводите.

Анонимен каза...

То стана една - като "ТРОЯНЦИ в повече", ако продуцентите на сериала по бтв обмислят следващ сезон, може да прехвърлят действието му при нас

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

12-ти. Поне пишем на кирилица!!!

Анонимен каза...

10-ти, и аз все още се чудя за кого, но видях нещо интересно и ще чакам да видя какво са отговорили. Поне донякъде да мога да преценя, останалото са празни приказки.

http://forumat-troyan.blogspot.com/

Анонимен каза...

7-ми 101% си прав!

Анонимен каза...

ПОздравления за 7-ми,я ми кажете по-силен кмет от Акимов,цялата власт е в герб(МЕСТНА,ПРАВИТЕЛСТВО и ПРЕЗИДЕНТСТВО) и естествено ако и нашия е кмет пари за града ще има,а пък и кой става от останалите.Ех бай ТОШО каде си??????????????????????????????????//

Анонимен каза...

9. Анонимен каза...Трябва ни разумен и честен кмет - поне да не ни краде и прекарва с хитри интерисчийски номера.
Аз познавам един Дилян Енкин,гледайте да не го отървете на тез избори както направихте на предните:):):)

Анонимен каза...

До 7 много точно си описал ситуацията в момента не само в Троян ,ами и в Държавата България която отново е вкарана в безпрецедентен сценарий не без приноса на собствения си народ. С такова управление, с такива управляващи и най-силната държава ще затъне дълбоко в калта,а какво остава за опосканата с разбито производство България.Аз дори се учудвам,че държавата още диша и шава,след като не произвежда почти нищо,а икономиката и се крепи единствено на премятаните от ръка на ръка турски,китайски стоки,гръцки и македонски плодове и зеленчуци.Да внасяме домати и чушки,ябълки и круши,зеле и моркови при положение,че само преди 20 години заливахме света с тях,изнасяхме фини вълнени платове,сега внасяме"италиански" боклуци,произведени кой знае къде и от какво,произвеждахме домакински уреди сега купуваме турски и китайски и т.н...Къде е тук "икономиката"?!За Троян не ми се мисли той е бита карта,баницата е рапределена и вече е безпощадно ясно кой кара влака и кой дърпа на свирката въженцето...И тези хора никога няма да го изпуснат щото повечето хора сте зависими от тях и работите при тях за пари които могат да се сравняват само с третия свят не и с Европа.Явно някои още не се осещат но и те ще осъзнаят скоро истината,че нищо вече не може да се промени и не зависи от обикновените хора,а от тези които владеят парите.Така е в целия свят ,тук няма как да е по различно.Дано не се избие народът само до изборите заради тези боклуци дето е заробиха тази хубава страна.

Анонимен каза...

Благодарение на властници като тези горе на снимката,със завряната в пясъка глава,с лентичките и мачлетата,усмивките пред строя и без капка чувство за държавност ще се взриви държавата!Ако сте кьорави и не го виждате,не го ли чувствате,бе хора?Или си правите кривите сметки,че това ще ви отмине?Не,няма!!!Всичко,което предстои да се случи ще засегне всеки един от нас,нашите деца и внуци,а тези горе с "големите рейтинги" спокойно ще наблюдават това по една телевизия-чужда,цветна,цифрова.
И т.нар.президент и т.н.премиер /нарочно пиша с малка буква/ ви убеждават,че проблемът не е етнически!?!Дори досега да не е бил/той съществува отдавна/сега вече е!Че какъв може да е,когато два етноса от един народ ги дели само една улица.....и един плътен кордон полиция,която също се чуди на кой господ да служи,след като е управлявана от слепци,безумци и страхливци.Които накрая обявиха,че полицията "не си е свършила работата"?!?Същата полиция и армия,която ТЕ командват,ТЕ оглавяват-ами къде бяхте вие бе,аланкоолу?Слепци и страхливци,които не желаят и не могат да гледат проблемите в очите!И проблемите се натрупват,докато накрая страната се взриви!
България изпитва остър недостиг на ПОЛИТИЦИ - това е май най - тежкият ни дефицит !
АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Скъсах чисто нов бял потник от кеф!!! Като видя Бойко ще съм по-щастлив, по-нахранен, по-богат, кеф, кеф, кеф.....

Анонимен каза...

А предните 4 години какво видяхте от Б.Б. че си мислите, че сега ще има полза за града? Даже посещението му не стана от първия път, ами 2-3 пъти променяха датите сега щял да става града ни богат покрай него

Анонимен каза...

Абсолютно си прав 7-ми. За радост или за съжаление, не знам.
"Тук да има 50-60 редовни , по 10 драскача за кандидат кмет.И още малко читатели това е". Няма по 10 драскача за кмет. По- малко са. по 1-2-ма. Плащат им по 10 ст. на пост, с напредването на предизборните драми може и да се покачи заплащането. Но това са хора без работа(както и някои от кандидатите за кмет:))). Гледат да изкарат някой лев, че иначе няма от къде. А читателите ще стават все по- малко. Или поне по-малко ще ставаме хората, които искат да прочетат нещо интересно, аргументирано и с човешки тон. Като гледам как все повече се лумпенизира изказа, не знам дали има смисъл да се чете тук. За какво ми е да влизам тук да чета- простак, идиот, мръсник, и още какви ли не нецензурни постове. Интересно е да се прочете нещо, дето не го знаеш, подкрепено с някакви факти, или просто мнения, дори да са различни от твоето. Но обърни внимание- почти нищо не се коментира, само се обижда. Ако зададеш въпрос към някой кандидат за кмет, не ти отговаря. Със сигурност тук шета поне един от тях. Лафовете му са толкова типични, че без да се усети, се издава. Ама да отговори-не. Защо тогава да чете човек?

Анонимен каза...

Искате или не Минко Акимов ще бъде кмет, Бойко Борисов - премиер, а Плевнелиев - президент ! Докато не се появят по-добри ще си караме с тези

Анонимен каза...

Ами тогава си стойте в тинята! Аз ще гласувам за Донка Михайлова - поне е интелигентен и честен човек!

Анонимен каза...

23 ре много прост

Анонимен каза...

23ти казваш го като нещо предречено, недей да бързаш има време до края на октомври месец. Не считам, че кандидата с най-много идеи и шансове е точно М.Акимов, недоволството срещу него е доста голяма, в крайна сметка искаме да останем в родния си град, дали ще го оставим да се носи (или влачи) по течението за още 4 години? Нали уж всеки иска промяна- ако ние не я направим с избирането на друг кмет, то кой друг? В крайна сметка не само Акимов е кандидат, то така по "навик" може да караме до безкрай

Анонимен каза...

Браво 24! И аз мисля, че на Троян му е крайно необходим интелигентен, честен и способен човек! Чувам все повече добри думи за кандидатката Донка Михайлова, така че и аз ще гласувам за нея

Анонимен каза...

Есента на 2007 година, когато Минко Акимов бе избран за кмет повечето хора в Троян казваха: Абе я го майни този как можаха да го изберат. Сега пак плюете против него, ама съм сигурен че ще го преизберете та даже да не би още на първи тур да стане работата.

Анонимен каза...

избереТЕ? всеки, който иска развитие ще гласува, а който иска развитие пише и тук така че ще изберЕМ кмет които да промени плачевното НИ положение който се оплаква от Минко надали ще гласува за него

Анонимен каза...

Коя е тая Донка?Какво е направила за Троян?Какви въобще качества и професионални успехи има?Енкин ако имаше топки щеше сам да си води битките!

Анонимен каза...

кой беше този Акимов и какво беше ( и е) направи(л) за Троян преди 4години и сега? кой е казал да се гласува за Донка има и други кандидати, въпроса е да не тъпчем на едно място нали трябва да се развиваме

Анонимен каза...

Минко Акимов ще го преизберат работниците на бизнесмените от листата на ГЕРБ - работниците на Радевски, на Топалски, на Балджиев и т.н. и т.н. Така, че за мое и ваше съжаление кмета е ясен.

Анонимен каза...

ние пък ако сме разумни няма да оставим 3 фирми да ни изберат кмета хайде стига насилени работи, дайте да се хващаме в ръце

Анонимен каза...

Що спорите? На сайта на ФорумЪТ са пуснали изпратени въпроси към всички кандидати, нека видим какво ще отговорят и тогава да разсъждаваме. Има и въпрос за личностни качества, това ми е много интересно кой какво ще каже. Даже ги канят на диспут, ама надали ще приемат повечето.

Анонимен каза...

Ай-с-с,БЪЛГАРИЯ има нужда от ДЪРЖАВНИЦИ,не от политици!!!!!!А,към пишещите,че Акимов ще бъде преизбран-хайде не ни го втълпявайте!!!!Бая пара ще трябва да хвърлят неговите,за да станат нещата.

Анонимен каза...

Акимов ще го преизберат работниците на бизнесмените от листата на ГЕРБ - работниците на Радевски, на Топалски, на Балджиев и най вероятно и на ЦИГАНИТЕ старите и новите попълнения ! Toй и за това бат Бойко сигурно не е доволен от реакцията на полицайте в Катуница ,че не са спасили от палеж къщите на неговия човек Киро циганина и иска да смачкат недоволните протестиращи БЪЛГАРИ. Защо ли? Защото гласовете на циганите СЕ КУПУВАТ НА КИЛО , те са много удобен електорат..! А Българите ? Не се продават (или поне не евтино) , и са просто "лош човешки материал".
Стартът на кампанията на ГЕРБ беше отбелязан и от още едно събитие – сблъсъците в Катуница. Докато Рачков с начервени устни разсмиваше партийния елит, червени пламъци облизаха черното небе над луксозната махала на Цар Киро. Разбира се, никой не каза в прав текст, че опозицията е организирала второто, за да помрачи първото, но основният призив на правителството, който прозвуча през размирната нощ, беше да не се политизира и да „не се извличат политически дивиденти” от случващото се. Само това ги разтревожи: да не извлече някой друг политически дивиденти! Аз пък мисля, че е невъзможно случилото се да се политизира дори и при най-добро желание, защото то е изначално политическо и повече няма накъде да се политизира.
Политическо е, защото през последните 20 години няма нито една партия, която да не си е точила зъбите за циганските гласове. Дотолкова партиите са ухажвали този извънсистемен електорат, че израсна и укрепна цяло поколение посредници, за които осигуряването на цигански гласове е бизнес и поминък. Циганският елит получи нечувани привилегии, цели престъпни отрасли бяха оставени да се развиват спокойно, без да бъдат смущавани от властта. Процъфтява просешката индустрия. Хората са пропищели от джебчии в тролеите и автобусите. Никой не предприема нищо ефективно срещу кражбите на метали, включително и на произведения на изкуството. За цели поселища електроенергията и водата са почти официално безплатни. Селяните са безсилни да опазят реколтата и домовете си от върлуващите каруци с мургави бабаити с железни пръти. Незаконната сеч се вихри не само в горите, но и в градските паркове. Събират се кървави налози от работещи хора, за да се плащат социални помощи на хора, които открито признават, че не желаят да работят, да учат и да намерят свое място в обществото. Всичко това се търпи, за да не се почувства случайно „етносът” дискриминиран, а по-дълбоката причина е, че веднъж на всеки две години този „етнос” е много удобен за оформяне на изборно мнозинство в нашия „демократичен” процес. Ето защо случващото се в Катуница е толкова естествено политическо, че няма никаква нужда от допълнително политизиране.
Безпринципното поведение на старите и нови български партии е на път да доведе до пълното омерзение на хората от тях и до абсолютната им обществена несъстоятелност, когато от изразители на обществено мнение и защитници на обективни интереси, партиите се превърнат в самозадоволяващи се корпорации, чийто предмет на дейност е извличането на рента от участието във властта.
Събитията в Катуница показват, че хората все още имат разума и доблестта да вземат нещата в свои ръце, когато разберат, че са изоставени от своите „демократично” излъчени представители във властта. След това, което се случи в Катуница и което вероятно ще се случва оттук нататък и на други места в България, ми е много интересно да видя как ще има партия, която да грабне властта с помощта на цигански гласове и ако има такава, как тя ще погледне после в очите хората, които действително създават блага с труда си в нашата прекрасна страна. Събитията в Катуница доказаха и още нещо: че не е бил прав народният поет дядо Славейков да каже: „Не сме народ, а мърша!”. Народ сме, а не мърша.Българино, СЪБУДИ СЕ!

Анонимен каза...

Приятелю 35-ти,прочети по- внимателно поста ми-аз точно това казвам!Но без да имаме определено число политици,включително и на местно ниво,въобще няма как от тях да се появят поне един - двама или трима държавници!А то сега за политика в истинският смисъл на тази дума почти не става дума!Че то сегашният т.нар.премиер допреди година-две "споделяше" с любимият си рояк репортерки,че той с политика няма да се занимава щото това било"лайно в целофан"!Е,сегашното положение в страната под неговото и на Гоце мъдро ръководство действително заприлича на нещо такова,само малко парфюмирано с евросубсидии,всички ние се вием и оплитаме като торни червеи,а някои се опитват да ни убеждават,че това е нормално!Не,не е - време е да го кажем на глас!
АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

До 31 - Добре кандидат кмете ти си направил най-много!

Анонимен каза...

Говорите, говорите, говорите и само говорите и нищо не правите, заради това кмета е ясен :)

Анонимен каза...

До 38:
Не този не е кандидата за кмет, този е дето му дават по 10 ст. за коментар:)))))))))))))) Кандидата за кмет по цял ден стои в щаба си горкичкият, нали е всъщност безработен, и се надява да контактува с избиратели. Ама нещо избирателите му се срамуват да се покажат от тъмното под мивката!

Анонимен каза...

ейй само за тия Акомов и Михаилова, че не са уж само тез двамцата кандидати някой чел ли е идеите на другите да даде малко информация , че да мога да си избера фаворит :)

ГРАЖДАНИН ,КОЙТО ЩЕ ПОДКРЕПИ ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ!!! каза...

СЕГА РАЗБИРАМ,ЗАЩО ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ,ЗАСТАВА ЗАД БОЙКО ПЪДАРСКИ ...ТОЙ Е СЪГЛАСУВАЛ И ПРИЕЛ ДА РАБОТИ ЗА 10 ПРИОРИТЕТА НА ВМРО ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА ТРОЯН...НЕЩО КОНКРЕТНО И РЕАЛИЗУЕМО ЗА МАНДАТ ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ...УСПЕХ БОЙКО,УСПЕХ И НА ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ!

Анонимен каза...

40
+1

Анонимен каза...

Абе и аз съм готов да съгласувам и да работя за просперитета на някоя голяма банка срещу сериозно заплащане, но нещо не ме щат. Сигурно, защото съм стругар, а не финансист. И сигурно защото всъщност никъде не ме искат, щото съм ного калпав стругар... Но съм съгласен, само да ме назначат за 4 годинки, мали-и-и, на всичко съм съгласен. Дано не разберат само, че за нищо не ставам. Ама аз всичко ще обещавам, нищо, че не мога нищо да свърша като хората.

Анонимен каза...

Да изринем на 23-ти мутромилиционерите. Да си върнем България и Троян на умните, работните и честни българи.

Анонимен каза...

Г-н Борисов, ако наистина ще бъдете в Троян на празника, искам да Ви попитам: Как троянци да се спасят от фалшивата приватизация, която унищожи града ни - г-н Банев с "ЕЛМА", "Родопа", "Троянско пиво", приватизацията на Киното, "Троянска керамика", "Машстрой" и многото фирми, които бяха гръбнака и създаваха работни места на трооянци?

Анонимен каза...

A питай,питай ще ти отговори ,че Костов и Станишев са виновни.А за Троянци единственото спасение са терминалите 1и2 на аерогара София.И днес изпратихме две съседски деца.Единственото хубаво нещо на демокрацията е,че вече всеки кадърен може да си избира да живее и работи там където го оценяват по това какво може ,а не на кого е човек.

Анонимен каза...

Не го искаме тук. Да върви да работи, а не само да обикаля из страната и да харчи нашите пари!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |