Бойко иде - ДА, АМА НЕ

* Премиерската визита в Троян бе ОТЛОЖЕНА в последния момент; причината - катастрофата с 8-те жертви тази нощ край Карлово и обявеният за утре национален траур
* Премиерът пристига в петък, май

КАКТО ВЕЧЕ ВИ ИНФОРМИРАХМЕ, днес (15 юни, сряда) около 13:30 ч. премиерът Бойко Борисов, заедно с екоминистърката Нона Караджова и със заместничката на Росен Плевнелиев - Лиляна Павлова, трябваше да открие новата пречиствателна станция за отпадни води (биологичен цикъл) на Троян, след което да направи първа копка на започващата реконструкция на последния участък от възловата троянска улица "Христо Ботев". Е да, ама не, както казваше един прочут журналист. Бат`Бойко (пак) няма да дойде.

В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, малко преди 12:00 ч. - когато последните приготовления по посрещането на ВИП делегацията бяха в пълен ход и буквално минути след като в Общината получиха потвърждение, че премиерът Борисов ще пристигне с хеликоптер и около 13:45 ч. ще кацне на троянския стадион - последвало контрасъобщение, преобръщащо събитията, научихме от PR-ката на общинската администрация Маргарита Генкова.

ОТ ЕКИПА НА ПРЕМИЕРА СЕ ОБАДИЛИ с новината, че визитата в Троян се отменя; обявената причина - тежката автобусна катастрофа край Карлово тази нощ, взела 8 жертви, и предстоящият утре национален траур. Случилото се, разбира се, отлага планираните събития - рязането на лентата и първата копка. От пресцентъра на министерския съвет обяснили, че решението не е само за Троян и че се отлагат всички подобни мероприятия в цялата страна, включително за рехабилитираната пътна отсечка Микре - Угърчин - Дерманци (област Ловеч), където лентата щеше да реже вицепремиерът Симеон Дянков.

НО МАКАР ВСИЧКО ДА Е РАЗБИРАЕМО, остава конфузното усещане. И догадките, че г-н Борисов таи някакво недобро отношение към Троян - след като за втори път в последния момент отменя своя троянска визита (първият път бе за 9 май - Деня на Европа). От министерския пресцентър и лично шефката му Биляна Василева пояснили, че планираното посещение не се отлага окончателно, щяло да се състои в края на седмицата по същото време - петък (17 юни), около 13:30 ч. Но, както се казва - гаранция Франция.

Т21

53 коментара:

Анонимен каза...

Минчо и Станка,свободно почеши коня ...

Анонимен каза...

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕх, даже и на него не му се идва в ТроянЪт.......
Винаги съм знаел, че сме зле, но не съм предполагал колко много........

Анонимен каза...

А като тоя няма да идва,защо са заглушени телефонните връзки и не можем да се обаждаме,а само на спешен номер?????

Анонимен каза...

Някой да се обади на спешния и да ги уведоми, че Бойко няма да идва и да спрат заглушаването.

Анонимен каза...

А,някой се е обадил,получих смс...от Ники Кънчев :)

Анонимен каза...

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ със масло и вазелин.........

Анонимен каза...

Е какво стана - за да се подмаже и изпъчи дядо Трибестан, цяла сутрин града беше блокиран на различни места, а сега и телефони нямаме!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

А бе хора, и да дойде и да не дойде с какво ще ни се подобри положението. Ще дойде, ще го почерпят, ще го четкосат с голямата баданарка и ще си тръгне. Да не вярвате, че някой ще му се оплаче за нещо...

Анонимен каза...

Поради гъста мъгла над Къпично,шофьора на хеликоптера изгубил пътя, и по последни данни се е ландирал в Кози Вир и са го намерили баялдисал между касите с бира.

Анонимен каза...

Първо,2-ри,извинявай,но когато говориш за НЕГО,пиши винаги с главна буква!
И второ-сега ще ти обадя истинската причина Той да не дойде.Траурът си е траур,но.....Отначало имал намерение кортежът да пристигне откъм Ловеч,но,о,ужас!!!!Как ТОЙ да направи ЛЯВ ЗАВОЙ на Калеешкият разклон и да стигне до пречиствателната станция?!?При Неговата биография,дядо МУ,баба МУ,леля МУ,филиите с мас и дисидентстването му из пионерските организации в Софийско!Абсурд!
После бил разгледан вариантът през Беклемето.Това правело автоматично всички леви завои-десни и прочие.Но тогава се обадил нашият Иван Цоневски,метеорологът,и предупредил,че поради разразилият се около Уикилийкс циклон в района на Беклемето има гъста, ниЗка политическа облачност с гръмотевици,поразили бая овце и техният овчар-голяма му била гегата, много стърчала,наелектризирала се и изпускала катйони.....А ,като се има предвид,че на Чутовните герои главите им витаят все из облаците......абе,демек,според Цоневски имало реална опасност,ако ТОЙ мине оттам ,наесен ние всички да правим "три в едно".....
И така-посещението МУ отново беше отложено.Но,може би "...септември ще бъде май"-Девети септември е прекрасен ден за откриване на
л-йнопречиствателни станции.Пък и за всякакво друго пречистване..... АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Абе, това е голяма тргедия, разбира се че няма да дойде, щеше да е жалко ако беше тук днес да открива нещо си.... замислете се малко!

Анонимен каза...

....а,забравих-честит ви Видовден!Щото той е днес,15 юни. АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Не бойте се другари!
Баш ваеводата Ачко Балев, няма да остави така нещата.Ми така де,тая убава софра кво ще я правят.
Я да свири сбор на ваеводите и да засядат...
Минчо Кметър ще диджейства,а Стана Депутатката ще мета гибеци предизборно...Разбира се че ПР-ката ,т.е. главната експертка по ПР,ще отрази събитието подобаващо...

Анонимен каза...

Е-Е-Е-май само стоите тук,за да злословите.Много ясно,че на фона на тази голяма трагедия няма да дойде и да реже ленти.Ако беше дошъл щяхте пак да злословите-това е сигурно.

Анонимен каза...

Стига бля,ходи работи!

Анонимен каза...

Абе, вярно ли, че щяло да бъде с билетчета на Пречиствателната...?

Анонимен каза...

Да! И?

Анонимен каза...

11-и кой знае защо ми напомня за моя любим герой Илиян Пеевски! Малък човек, Голяма уста!

Анонимен каза...

Покането го да порита или пък да потича на тенис-корта, тогава, ако ще и връх Ботев да изригне, ще дойде! Нямате фантазия бе, барабои балканджийски!
Севлиево

Анонимен каза...

Язък за голямото чистене и петуниите пред читалището! Много се разстроих, че няма да видя Вожда.

Анонимен каза...

Сюфлиево,оти си не таковаш тиквите...щот жена ти и бе тфа ти изневерява...

Анонимен каза...

А кажи ми как,15-ти,Той откри одеве Перник-Брезник ,за там траурът вероятно не важи?!?Но Перник си е друга бира/бог да го прости Бирата,дето Му се обадИ навремето/.Няма да забравя как Той на 12 октомври миналата година лично откри там ПУТКА/сори,Админът/-Пернишки Университет по Телекомуникации Компютри и Архитектура!Или и това не е вярно? АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

А, тези три черни лъскави лимозини със софийски номера, които паркираха пред закусвалня "Явор" по пладне за какво ли са били?.Сигурно ТОЙ като кацне с въздушното возило на стадиона, ще го вземат и возят из троянските сокаци.
Жалко, какво ли софра са спретнали в ресторант България?.Какво ли хапване щеше да става,а?.Ангел Балев да свика войводите,/ както писа един форумец/ та да и седнат, че тя не може да чака.Скрийте подаръците на по-скришно място, щото ТОЙ и в петък няма да дойде.Троян е извергнат от управниците.Метаните на нашите не са до земята и затова ни пренебрегват.Дори и господ не им дава да идват с цената на най-жестокото което може да ни накаже -със смърт на невинни хора.Това е сигнал за троянци колко грешни има сред нас.Сигурно в петък ще стане потоп , който ще помете и пречиствателната станция.Дано и тогава недойде.Кога е вотът на доверие? Абе това съорежение ако няма някой софийски гъз да го открие, неможе ли да почне да работи.?МАРГАРИТА ДА НАПИШЕ ЕДНА ОБШИРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА , КОЕТО "ТОЙ" ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ И НЕГОВИТЕ ЛЕКЕТА ДА МУ Я ОТЧЕТАТ,ЧЕ Я СВЪРШИЛ.

ЕДНО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ/ ТАЙНО ХВАНАТО/
"ТОЙ" щял да дойде много тайно на шипковските бани да си цери контузения крак.Имал резервация в хотел"Илинден" ,май.Щели да му готвят шипковски манджи.Блазе му! А дано дойде, че да направят основен ремонт на басейна и на баните, че тази селения отблъсква хората от Троян.

Бай Кольо от Бонковския дол каза...

АЙ-ссс бъркаш,отсечката Перник - Брезник бе открита вчера 14ти а не днес но за пернишката ПУТКА си е вярно...абе как им викат на възпитаниците на ПУТКА -путета ли?????????

Анонимен каза...

Черните лъскави лимузини са от онези, дето предизвикват катастрофи, а после все другия участник е виновен.

Анонимен каза...

Абе голямо раздвижване на лимузини и два огромни джипа.....колко ли е комисионната за таз пречиствателна станция,дано са е разделили правилно..........а на Айса БРАВО за поясненията
АРТУР поничката--???????????/

АРВи каза...

Що му отдавате на бат Бойко толкоз внимание, не мога до си обясня. Та нали кмета ни е негов човек? От една партия са, каквото и да значи това! Какъвто сайбията такъв и кмета му погледнато макар и обратно. Аз лично не правя голяма разлика между двамата. Все милиционери. Не се косете братя и сестри, ами мислете за какъв кмет ще дадем гласа си свещен. Бойко дали ще дойде в Троян или не, все тая поне на този етап, но кой ще ни управлява занапред е ужасно важно струва ми се! Нали така?

Анонимен каза...

Имам предложение: Като не ще Бойко Борисов да дойде да резне лентата ами кмета да помоли Бойко Пъдарски. Стига сме отлагали.

Анонимен каза...

Вижте кво става в съседен Ловеч -
http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Economy/News/Pages/130611-8.aspx,
а за нас все няма инвеститори. Чудя се кво му липсва на този град за да тръгне. Ако е само кмета добре. Ще го сменим на есен. Но мисля че трябва всеки да смени и по нещо малко в себе си. Да спрем да се жалваме само, и да започнем да виждаме и малкото положително което става около нас. А за пречиствателната - Браво!. Добре е поне нещо в този град да е на европейско ниво.
Кака Нана от Троян-а.

Анонимен каза...

Значи простолюдие глупаво кмет на Троян на есен ще бъде Минко Акимов.Това не го коментирайте че ставате смешни. Докато полицая е кмет инвестиции в Троян няма да има.

Анонимен каза...

ЗНАЧИ фабриката за коли започва да работи най късно до два месеца.
Словашка фирма почва завод край Ловеч, холандска изгражда 6 цеха в Ловеч, днес научих за италианци които са направили първа копка на завод за градинска мебел.http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Economy/News/Pages/130611-8.aspx

А в Троян какво става бе ченге трапчанско?

Иван Цочев каза...

Как може да ръсите простотии на фона на тази национална трагедия, което ни сполетя вчера. Нито един не се сети да каже Бог да прости клетите хора, които загинаха. Иначе е много лесно да лаеш по тази или онази тема. Аман!

Анонимен каза...

Иван Цочев, бог да те прости!

Анонимен каза...

забравих...Амин!

И.Ц. каза...

Много смешно!

Анонимен каза...

Смешен си ти, и лицемерен!
Теб каква трагедия те е сполелята вчера ,бе тъпанар?

Анонимен каза...

Жалко за хората и за близките им. Но мисля че много се преиграва с това. Гледам по тв-то говорителите в черно и едни скръбни. А всеки знае, че когато загуби близък мъката е нещо много лично. Не са нужни толкова демонстрации. Има дни в които на различни места загиват в катастрофи и повече от 8 души на ден. Нека и в мъката да сме по-смирени и без много шум.
кака Нана

Анонимен каза...

Како Нано, право думаш!
Ама след тоталното изпростяване на тоя народ,втория бич е лицемерието.А то е навсякъде...
По ТВ,във вестниците,около нас, в самите нас...
Кога и как станахме такива двуличници мазни не знам,но много ни харесва да си приписваме чуждо и да отричаме своето!

Виж го и тоя олигофрен Иван Цочев, била го сполетяла трагедия моля ти се!!!!!

Анонимен каза...

Трагедията е национална без спор,апа за НЕГО(мутанта)след лунното затъмнение ще дойде като деня след ноща,както и дано си ИДЕ ама не само от града ..............да върви да пасе крави на село
...... ....... ........

Анонимен каза...

Ако върнеш 2 статии по назад, ще видиш не мутант, не изрод,не карако( не мога и да го напиша даже),ами и аз не знам какво космическо чудовище...

Анонимен каза...

На провелите се вчера предварителни избори за лидер на Ал Каида на освободеното предсрочно от Осама бин Ладен място беше избран Айман аз Зауахири благодарение на масовото гласуване на ромите в Столипиново,Хаджиасан маала,Токайто в Пазарджик,Сливен,гара Левски,Кюстендил и балабанския завой.Очаква се коментарът на Минпреда ген. лейтенант,д-р,г-н Бойко Борисов за ромското включване,а тълпата млади репортерки с влажни очи и други пред Минсъвета расте но не старее.Цветелина -бясна,цените -падат,заплатите -растат,Гара Дембеле-продаден!Шок и ужас!Очаква се всеки момент Цветелин Кънчев да въведе ред в хаоса,предизвикан,разбира се от злия Костов,който,разбира се е от "наште".Сещате се,нали....
Как,как беше онова предаване по телевизора......а-а-а,да ба,да-"Пълна лудница"!
АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

И Сашо Диков...

Анонимен каза...

В този момент ми идва да изкрещя както Кольо Гилъна пееше преди години :
"Ние сме велика нация, кисело млеко, секс и демокрация!"

Бъзикаш се ти уважаемй АЙ с-с-с-с, но знаеш ли колко мечти бяха разбити вчера, когато се разбра че Той няма(пак)да дойде?
Кака Стана била се пременила в най-убавия сукма, купил и го Минчо от обученията в странство.Той пък се бил издокарал в милиционерската униформа от младите години,килнал фуражка настрани...
Млади и стари булки станали рано да месят погача, та белким Той вкуси от хляба народен...
Младежи ГЕРБ, цяла седмица тренират химна "С Герб Сме По-Силни", и хита "Родната милиция ни пази"...
Всичкото циганин от БКС-то заучвало цяла седмица как се взема за почест с метла и лопата...
Смей си драги ми мъдри АЙ с-с-с-с, но не им е до смях на тия които така дълго се готвиха за Него!
Ацата Балев, не близвал цяла седмица, а прекарал в потни тренировки на сгурията да отренирва "бек хенда" и "фор хенда", мечатейки да се разиграе 2-3 гейма с Него.
Децата на корта пък са били инструктирани да подават топките само от дясно,защото Той ще се мръщи....
Бъзикай се ти АЙ с-с-с-с, но не им е до мсях на тези лизегъзоблизкци,цяла седмица че и повече набивали крак като кашици заради Него...

Анонимен каза...

Имам сведения,че цяла седмица мажоретките са репетирали новият аранжимент на маестро Тодорофф на любимата и незабравима Батальона се строява за последен път,а театралите са подготвили избрани сцени от Винету.Репетициите продължават.

Анонимен каза...

Агенция Нудис съобщи,че се очаква,след вчера,нарастване на броя на самоубийствата сред старите моми и девойки из района.Синдиката на старите моми "МОМСТАР" замисля масово организирано сплитане на косите и скачане от скалите на Козя стена с цел намаляване на масрафа.Транспорта,пикника и озвучаването-от синдиката,може да се комбинира с излет,бране на билки,гъби и пеене на туристически песни.

Анонимен каза...

Чудесни сте 45 и 46,но кой ще ги води,след като Него го няма?
Да не мислите , че дяда Ви Трибестанов ще се нагърби?Нееее,той само млади яренца мъндросва,тия дърти овце няма кой да ги води...

Анонимен каза...

Боже, Боже, колко бъбриви глупаци в тоя Троян! А после - кметът им бил виновен за празните джобове! Спрете сливовицата, момчета! И се хванете да работите! Тя, работата, няма да дойде при вас, вие трябва да идете при нея!

АРВи каза...

Браво 48 ми. Най после нещо смислено! Напълно си прав/а и съм на същото мнение.

И.Ц. каза...

И аз подкрепям 48-ми!

Анонимен каза...

И.Ц, днес е национален траур,що не жалееш бе серсемин?

Анонимен каза...

"Чудесни сте 45 и 46,но кой ще ги води,след като Него го няма?
Да не мислите , че дяда Ви Трибестанов ще се нагърби?Нееее,той само млади яренца мъндросва,тия дърти овце няма кой да ги води..."
Има, има кой, вашия фаворит :) :) :)

Анонимен каза...

Е па кой е той ?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |