Без майтап – ИДЕ!

* Очаква се Бойко Борисов да кацне с хеликоптер на троянския стадион
* По програма: 13:30 ч. – реже лентата на пречиствателната станция; 14:00 ч. – прави първа копка за ремонта по ул. „Христо Ботев”, държи реч

„УТРЕ (БЕЛ. РЕД. - ДНЕС), 17 ЮНИ 2011 Г., ПЕТЪК, премиерът Бойко Борисов ще посети Троян, където ще присъства на официалната церемония по откриването на пречиствателната станция за отпадни води (…) На събитието ще присъства и зам.-министърът на околната среда и водите Ивелина Василева”. Това съобщение бе качено на официалния сайт на Министерския съвет на Република България (www.government.bg) вчера, 16 юни, в раздела „Събития”. Което – официалността на съобщението – ни дава някаква увереност, че този път Бойко Борисов няма да ни „финтира” (както го стори на два пъти вече) и наистина ще пристигне в Троян. Информацията бе потвърдена и от PR-ката на Общината Маргарита Генкова.

ПРОГРАМАТА НА ВИП ВИЗИТАТА остава същата като на отложеното посещение преди два дни (15 юни). В 13:30 ч. г-н Борисов ще пререже лентата на новата троянска пречиствателна станция за отпадни води (биологичен цикъл), а половин час по-късно, около 14:00 ч., ще направи първа копка за реконструкцията на поредния (последния) участък от ул. „Христо Ботев” (церемонията ще е при отбивката за паркинга на Общината; тук се очаква премиерът да държи реч пред троянци).

ВИСОКИЯТ НИ ГОСТ ще пристигне с хеликоптер и ще кацне на градския стадион (в 13:15 ч.). След това с предварително докарана правителствена лимузина ще бъде транспортиран до пречиствателната станция и обратно. Да не забравяме, че днес (17 юни) в парламента ще се гласува исканият от левицата вот на недоверие на кабинета и гласуването се очаква да приключи около 12:30 ч.; тъй че премиерът, ако иска да види на място резултатите от вота, може да пристигне навреме в Троян единствено по въздух (или с цената на драстични нарушения на правилата за движение по пътищата - бел. Т21).

Т21
Заб. По последна информация правителственият хеликоптер
ще кацне на троянския стадион "Чавдар" в 13:15 ч.

19 коментара:

Анонимен каза...

Без майтап?:)

Анонимен каза...

Бокооо, управлявай държавата.....не режи ленти !Този нарцис как не се умори да се появява на всяко събития в България. То бива популизъм, ама това преминава границите.
Разбрахме, че не четеш Уикиликс.....ама Индустри Уоч трябва да четеш.....за да не ти резнем подкрепата си по следващите избори !!
Еи ти....чети извадката - ".....Затова все още не изключваме сценарий на задълбочаване на дефицита и оттам на стопяване на фискалния резерв", пише в доклада на Индъстри Уоч. "

Анонимен каза...

"Ще кацне на стадиона..." - ами той стадиона, след като се похарчиха за ремонта му повече от 500 хил. лв, май за друго вече не става! Няма трибуни, премахнаха пътя който водеше до съблекалните и досъсипаха пистата. Години наред, пистата се ползваше за път, а сега, след така наречения ремонт това продължава, тъй като в проекта, някой ПРОПУСНАЛ да проектира пътя! Да не говорим, че никой не потърси отговорност от строителите, след приключване на работата, да възстановят разрушеното от тях!!!

Анонимен каза...

А, че то остана ли нещо от софрата ?
Отиде деня без мобилни комуникаци...пак...

frog and roll каза...

И кво, като иде? После ще си отиде. :Р

Анонимен каза...

Иди ми-дойди ми!Чалъми и пуйчене на припек пред камерите.Този нарцис няма грам принос за построяването на ПСОВ-Троян.Основната работа по ликвидиране старото незаконно сметище,на мястото на което беше изградена пречиствателната станция,изграждането но колектори,уточняването на схемата на пречистване и пр.беше извършена 92-95 година по времето на кмета Константин Фичев.Започнаха и строителните работи,които бяха продължени след това,още повече че след един момент стана ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изграждането на тези съоръжения за градове от нашият калибър,европейско финансиране и прочие.Това е истината!
А иначе перченето е лесна работа....

Анонимен каза...

А по кое време се платиха парите за построяването на станцията,а евро средствата комай че ги бяха спрели щото бобъра беше много добър в усвояването.Сега ги пуснаха щото Батко е много красив и им каза че иска да реже ленти,а те казаха -''чи как,нема проблеми''

Анонимен каза...

Оле цяла нощ не съм спал в мисли ще дойде ли , или няма да дойде? Щото ако не дойде и непрережи лентата, това съоръжение няма да тръгне.То май и след това няма да работи в пълен капацитет,според изказвания на специалисти.Сега го прешпорват както на времето заринаха разкопаната главна улица на Велчевското.

Анонимен каза...

Без майтап!!!!, а къде ще играе мач, купихме му гуменки.
За протокола:
1.След мача - менюто е филия със свинка мас и пържени картофи от Балканец.
2.Произвел ги е бившия кумонист Йордан Данков. 3.Пърженето от зам. областния управител -Сашо данков.
4.Сервитьор - секретаря по идеологията - Мичо Генковски.
5. Охраната от Минко Акимов - полковник от народната милиция.

Анонимен каза...

А за Стана депутатката, място пред обектива няма ли?

Анонимен каза...

No SHIT! Yes!

Анонимен каза...

А дали няма да го докарат до Лъгът да види какви пошиляци се вдигат от строително ремонтните работи по улиците.Та белким измият главната ,че ще умрем от цироза на белите дробове докато го отремонтират гетото.Не ми се мисли какво ни чака цяло лято, ако решат чак напролет да имият калта от тежките камиони изнасяна всеки ден по главната улица и разнасяна чак до небето от минаващите всяка минута тирове.

Анонимен каза...

9 ти ракийката от кого ще е :)???

Анонимен каза...

Ракийката от бати Сашо далаверата

Анонимен каза...

Това безобразие го има само в БУлгарестан.Мисли те ли, че в други държави няма да бъдат глобени фирмите превозвачи на калта.Гечев като е наслагал модерните кранове, защо не включат един маркуч и да измиват гумите на камионите.Хора, гълтащи простотията ни направете жива верига.До кога ще търпите това безобразие?.То и на други места се строи и в други държави/ дано се сетя да ви пратя снимка на строеж в Япония, да видите да ли ще познаете ,че има строеж.
Един троянец , дето не може да търпи простотията на т.н. троянски фирми.
ПРОПУСНАХ ВИЖТЕ НА ФЕЙСБУКА НА РАЛИЦА БЕНЧЕВА КОЙ Я НАГРАБИЛ ЗДРАВО!?- ГЕНАДИ ИЗОСТАВА С ФОТОСИТЕ

Анонимен каза...

Ако Бойко открива станция, която е открита отдавна, си е негов проблем.Ако го запитаме за изборите: Симеон или Меглена Кунева, Ангел Марин или Христо Стоичков? Бодигардът ще вземе най-важното решение в живота си и то ще е:...., хайде, Бойко!

Анонимен каза...

Ех,пак изпуснах да си направя снимка с Него!?

Анонимен каза...

За 9 - Мичо Генковски дори не е присъствал на рязането на лентата.Той посрещаше Тодор Живков, който режеше ленти на значими обекти като Машстрой, Сердика, Родопа, Хемус, Лесопласт, а не на лайнарници. На лайнарника каква лента да му режеш...

Анонимен каза...

Кафявата...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |