Медийният презерватив на управляващите

* "И за това през трите мандата на БСП и единия мандат на комунистическата партия ГЕРБ – нищо не се ражда! Защото имахте медиен презерватив..."
Смях в залата

ИНЖ. ИЛИЯН ПЕЕВСКИ, общински съветник и местен лидер на „Атака”, в изявление от трибуната на Общинския съвет (24 март):

„ЗНАМ, ЧЕ ЕДИН ПОЛИТИК НЕ ТРЯБВА да се конфронтира с медиите. Но медиите в Троян са се превърнали в презерватива на управляващите, това е истината, те ги пазят. Медийният презерватив на управляващите! Но знаете ли какво е следствието от това – когато има презерватив, нищо не се ражда. И за това през трите мандата на БСП и единия мандат на комунистическата партия ГЕРБ – нищо не се ражда! Защото имахте медиен презерватив, който да ви пази.

И МЕДИИТЕ В ТРОЯН ДА СИ ЗНАЯТ – те са пряк съучастник в погрома на този град, пряк, а не косвен съучастник. Те са в една група заедно с управляващите. Те криха от гражданите какво става в този град, години наред. Градът пропадаше – те криеха и лъжеха и пишеха само за успехите. Тук там за някоя крава, куче или кон в някоя градинка и дотам…”

Т21

49 коментара:

Анонимен каза...

Пролет, птички пеят
Поточета се вливат в бистрата река,
Бели престилки тревожно се веят,
Пеевски отново избега...

Анонимен каза...

Определено не сйъм фен на г-н Пеевски, но да си сложим ръка на сърцето - човека казва истината. Колкото и да ни е неприятна, но истина. Той губи от това, че по много не толерантен и не като политик, за какъвто се представя, изтъква нещата.Жална ни е майката на нас Троянците, няма личност която да ни поведе. Иначе, само си чешем езиците.

Анонимен каза...

Колкото и голяма смешник да е в този случай е абсолютно прав!!!

Анонимен каза...

Уви, бедни ми Пеевски, прав си!

Анонимен каза...

Всичко ми стана ясно,само едно не разбрах. Кого трябва да таковат управляващите без презервативи че да ходим у родилното с бонбонерите и букетите.

Анонимен каза...

Елементарна математика:

1-3 година: Едни заможни чичковци, плащат на едни едвам свързващи двата края журналистчета, да пишат едни велики неща, за работата дето е свършил тяхния избранник.

4 година: Едни заможни чичковци, плащат на едни едвам свързващи двата края журналистчета, да пишат едни велики неща, за работата дето ЩЕ я свърши тяхния избранник.

През цялото това време гледаш през прозореца кал и мизерия. И през тази кал и мизерия луксозна лимузина (AUDI, Mercedes, BMW) на
едни заможни чичковци, дето плащат на едни едвам свързващи двата края журналистчета, да пишат едни велики неща, за красивия град в който живеем.
Ей на това му се вика кръговрат на живота в Троян.

Илияне този път си прав!

Анонимен каза...

Илияне не съм ти фен но за презервативите си прав.Но презерватив се слага не нещо което е поне малко коравичко,не меко не може.А то има ли журналистика в Троян.Единия весник е на издръжка на Общината,а другия едвам свързва двата края.Тези издания са меки отвсякъде.Какви презервативи да слагат.Те презервативите няма какво да ги държи. Просто пишат това за което им се каже.

Анонимен каза...

Браво 6ти,7ми много ги разбираш нещата ей такива разбирачи мъжкари като теб му трябват на Троян...Давай смело...

Анонимен каза...

Вярно ли е ,че са взели шофьорската книжка на Бойко Пъдарски за алкохол?

Анонимен каза...

9ти бъзикаш ли се?

Анонимен каза...

Този път, г-н Пеевски е много прав - комунистическата пратия ГЕРБ Троян или по-точно нейните представители, начело с М. Акимов, диктуват или поне се опитват да диктуват на медиите какво и как да пишат и отразяват!

Анонимен каза...

6-ти много точно е отразил нещата с чичковците. И за да може този път да им излезат криви сметките, трябва да упражним правото си на глас масово, за да не могат чрез купуване на гласове да ни определят съдбата същите тези "поомекнали" чичковци!

Анонимен каза...

Нали все пак не забравяте, че най-активният поддържник на "комунистическия" ГЕРБ в парламента е Атака?!

Троянец каза...

чи Пеевски и Акимов доскоро нали бяха буза до буза ама Пеевски като не получи нищо и понеже идат избори почна да го дава много "антиакимовско"-плоскооооооо:))

Анонимен каза...

Да, вярно е, бяха хванали Бойко пиян и му я взеха. Дори дело щеше да има, ама Миньо май го отърва тогава. Пък сега това човече се кани кмет да става. Боже, пази Троян!

Анонимен каза...

Не знам дали е вярно, ама се чува, че напъните на Акимов били напразни, щото нямало да е кандидат. Моя позната работеща в общината твърди, че Анита била много унила напоследък, щото и тя подучула нещо!

Анонимен каза...

Я Анитка се появи във форума

Анонимен каза...

Може и да си прав 16-ти, ама стареца сериозно се подготвя за избори. В общината се говори, че всяко нещо го превръща в кампания. Започнал и да назначава хора, само и само да има поддръжници. На някаква, която работи там, назначил зет й, а сега и дъщеря й! Ако това е вярно, просто нямам думи!

Анонимен каза...

Нямало да е кандидат защото не иска или защото ГЕРБ не го искат? 16-ти, моля уточни се.

Анонимен каза...

Ха-ха, той да не иска?! Такова нещо не може да има. Той е човек, който иска да е вечен. Така че, ако няма да е кандидат, това ще е защото не го искат, а не друго! Но ако това се окаже вярно, той няма да го преживее.

Анонимен каза...

Явно 6-ти е прав. Интересно чичковците като си гръмнаха единствения евентуален коз по отношение на Пъдарски какво ще нищят при евентуалното му кандидатиране? Да не забравяме, че и те има какво да кажат по отношение закона за движение по пътищата :)

Анонимен каза...

Страхувам се, че вече няма на какво да се надене презерватива, уважаеми Пеевски. Затова нищо не се ражда, защото няма никой останал с възможност за ерекция.

Анонимен каза...

Така е, така е, а Общината няма пари за виагра! Трагедия!!!

Анонимен каза...

Отдавна психичните изблици на Пеевски не ме развеселяват.Точно обратното,будят негативни асоциации.По нищо не се различава от управниците.
А и като го гледам каква е секс шпага, кога ли за последно е гърмял с мъртвеца.Презервативи сигурно носи само за самочуствие...

Анонимен каза...

Някъде видях че Анитка се била появила...
Сигурно ще ме одюкате и наречете безумец, но аз бих предложил нея за кмет.
Млада е ,доста години е по-високите етажи в Общината,няма да се губи време в обучение,запозната е с работата.

Защо да не изберем нея?

Анонимен каза...

Хора, мога ли да кача една снимка тук и как?

Анонимен каза...

Браво поздравления 25-ти. Дайте да изберем Анитка и да оставим баджанаците, а и свитата около тях още един мандат, та да му натаковат мамата на града окончателно.

Анонимен каза...

Пролетно време и преди избори някои състояния се обострят.

Анонимен каза...

Долу презервативите! Пеевски за кмет! Без презерватив! Пе-ев- ски! Пе-ев-ски!

Анонимен каза...

Де Анита, де Пеевски - все безумни предложения. Изберете си ги и чакайте следващата разруха.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Дайте да намерим на Пеевски една медия ,та най-накрая излезем от пустото му и затъмнение!
Да видим кво ще блещи от там !

А за Анитка,всяка шунда знае как да използва уреда, по който толкоз гламави мъже бленуват за да изпълняват целите си!Можем ли да и се сърдим?

Анонимен каза...

Този път, много лошо й се е получило на Анитка - стареца ще бъде аут, дори и да е кандидат, а "евентуалния" кандидат върху който сега работи, си е останал само евентуален!

Анонимен каза...

Както се казваше в една песен на Слави "време е някой да изхвърли боклука"!

Анонимен каза...

В тази същата песен, понякога Слави добавяше: "ето го, той идва"(тогава бяха в добри отношения с ББ).
Така е сега и при нас - той идва и ще изхвърли боклука!
Всичкия!

Анонимен каза...

След тези тъпи коментари,не се очудвам,че Троян е в това положение!Като сте седнали да обсъждате една секретарка,па макар и кметска не вярвам да можете оравилно да изберете кмет.Само трябва някой да ви нахвали някого и без да му мислите ве гласувате за него.Така беше и последния път.Сякаш не познавахте Акимов,ДАнковците,Балеви и компания.После селата ни виновни!Та те са по-малко гласоподаватели,отколкото Троян.И пак ви призовавам-разум,практичност и просвещение за полендаците,които нямат престава за кандидатурите в града!!!!

Анонимен каза...

Явно този 31 е доста с ниска култура и интелигентност, щом излива такава злоба и простотия. Наистина това е възмутително. Обсъждайте важни неща, какви са тези простотии. Коментарите наистина са много прости, явно писани от човек, който е на доста ниско интелектуално ниво.

Генадий Маринов, Т21 каза...

Към №31 - съжалявам, премина се една неписана граница; казаното се превръща в саморазправа, а сайтът ни не е трибунал. Затова - трия.

С уважение - Генадий Маринов

Анонимен каза...

Гена простотията човешка граници няма. За съжаление все повече простаци се навъждат. Така няма да се справим с каквото и да било. Трябва хората да бъдат не злобни и арогантни, а да бъдат добри, задружни и да гледат първо себе си, а тогава да хулят другите.

Анонимен каза...

Така както винаги трябва да се намеся и да поясня на неинформираните.

Значи Минко Цочев Акимов ще бъде кандидат кмет на ГЕРБ за местните избори през есента.За това ви гарантирам. А че новия кмет на ТРоян ще се казва Минко Цочев Акимов това си го запишете някъде и след изборите пак ще си пишим из сайта.

ИНФОРМИРАН

Анонимен каза...

ДОри Акимов изглежда сериозна кандидатура спрямо спряганите за кандидати от останалите политически партии. Позовавам се на сигурни източници и отново ви обръщам внимание, че е редно да си запишите тези неща, вместо да лайте из форума по цял ден. Междудругото Акимов има реален шанс на първи тур да стане кмет.


ИНФОРМИРАН

Анонимен каза...

Генади,
Изложи се брат!
Тази кметска "секлецарка", която още миналата година те натискаше да премахваш неудобните коментари, сега успя!
Да, грозни са, но ти запитвал ли си се или опитвал ли си да провериш, дали не кореспондират с реалността?
Защото стареца наистина си беше загубил ума, което за него е перманентна ситуция и този боклук си мислеше, че е поне зам. кмет!

ПО-ИНФОРМИРАН каза...

към 40
На Минко Цочев Акимов, ще му е нужен трети тур, за да стане кмет!
Но понеже към момента законодателството ТОВА не го позволява, просто НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!

Анонимен каза...

41 ти си абсолютно пълен малоумник или некъв соло ташак на стареца или двете взети заедно

Анонимен каза...

40 ГЕРБ ще отсвирят Минко Акимов защото ще искат реално да се борят за запазване на власта а с неговата кандидатура това е толкова възможно колкото Лейди Гага да изнесе концерт в троянското читалище

Анонимен каза...

О, чудо, Лейди Гага идва в троян на 15 май, ще изнася концерт в читалището!

Анонимен каза...

През юни на стадиона ще пее Еминем -билетите щели да са по 90 левчета а за Петковден в Троян е поканен Роби Уйлямс и Минко Акимов ще му връчи почетен знак...подгряваща ще е Кичка Бодурова

Анонимен каза...

А някъде по средата на лятото на Къпично Металика ще изнесат концерт със симфоничният оркестър на Белграската филхармония.Гост вокалист -Лепа Брена...

Васил Митков каза...

Денят ми започва с прочит на новото във вестника и мисля ,че е верен на мотото си -
" Вестникът ,който казва нещата такива каквито са "
Ако искаха да няма тази полемика ,нямаше да има и тази статия!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |