Д-р Станка Лалева: Работим за отваряне на „Лидъл” в Троян

* Новата поточна линия в „Балканфарма” вдъхва оптимизъм * От м. септември – нови 20 хил. места за лични асистенти в цяла България
* Троянски фирми ще изработват керамични детайли за автомобилния завод на Гриша Ганчев?

НАРОДНАТА ПРЕДСТАВИТЕЛКА ОТ ГЕРБ и наша съгражданка д-р Станка Лалева покани на среща в понеделник (7 март) в клуба на ГЕРБ представители на местните медии. Разбира се – поводът бе предстоящия празник на жените 8 март. Заедно с г-жа Лалева на срещата присъства и председателката на Жени ГЕРБ – Троян Маргарита Хаджийска.

БЕЗРАБОТИЦАТА Е ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ на троянци в момента, заяви депутатката. Друг проблем е недостатъчната бройка на личните асистенти, което обаче ще намери скорошно решение. През м. септември ще бъдат разкрити нови 20 000 места за лични асистенти в цяла България, като средствата ще се осигурят със заем от 250 млн. лв. от Световната банка.

Г-ЖА ЛАЛЕВА ИЗРАЗИ УВЕРЕНОСТ, че икономиката на Троян тръгва във възходяща посока, основание за което дава и откриването на нова поточна линия в „Балканфарма” (Актавис). Тя обяви, че заедно с кмета Минко Акимов ще инициират среща с ръководството на търговската верига „Лидъл” и ще търсят възможности за отваряне на техен хипермаркет в града ни. Била проведена и среща с изпълнителния директор на автомобилния завод край Ловеч Илия Терзиев (заводът е съвместен проект на ловешкия бизнесмен Гриша Ганчев и китайската компания „Грейт уол” – бел. Т21); от разговора с г-н Терзиев станало ясно, че има възможност троянски фирми да бъдат наети за производството на керамични детайли.

ЖЕНИ ГЕРБ – ТРОЯН е отворена за нови членки, обяви г-жа Хаджийска. Сбирките са всеки първи и трети понеделник от месеца, когато са и приемните на депутатката. От името на Жени ГЕРБ бе отправен поздрав към всички троянки.

Красимира Коларова,
ТВ „Оптиспринт”

106 коментара:

Анонимен каза...

Добре ,че има избори през четери години та да поработите малко!!!

Анонимен каза...

Г-жа Лалева,да не казва колко места за лични асистенти в цяла България ще се отворят,а да информира в Троян колко са!Май 3-4....

Анонимен каза...

Почистете улиците,изкърпете дупките и пиите редовно Трибестана си...........

Анонимен каза...

ЕМ/SI:Уважаеми колеги, напомням че днес е 8-ми март!Явно и редактора и админа са забравили, щото не ги поздравяват запразника! Честит празник мили дами, да сте здрави и да имате късмет. С вас е трудно, но без Вас е ужасно и живота ни е скучен! Още веднъж честит празник на всички дами!

Ст. Борджуков каза...

Виж к'во ЕМ/SI, това нещо 8 март от всичкита идеологическа шлака и казионност ми е толкова омразен, че е по-добре нищо да не казвам. А колкото до дамите, аз предпочитам да ги (на)УВАЖАВАМ през всичките останали 364 дни от годината, и го правя според силите си!

Анонимен каза...

г-жо Лалева, не стига, че нищо не направихте за Троян,ами сега искате и да докарате всичките немски боклуци тук.А помислихте ли за малките магазини в града ни?Какво ще стане с тях? Просто умишлено съсипахте града ни,младите хора вече ги няма, но нали си имаме кмет с фуражка, нищо друго не ни трябва!

Анонимен каза...

Малките магазини нямат място в града,достатъчен е един голям и битака в четвъртък и нека не забравяме думите на Цезар :"Да го духат бедните"..................................

Анонимен каза...

Бабо Стано, не те ли е поне малко срам.
Какво общо имаш ти с Актавис,напълно ЧАСТЕН завод,чиито собственици решават какво ще се случва.Май забрави че това не ти е Галеновата ,и ти нямаш никакво право да си приписваш заслуги за случващото се там.
Гриша Ганчев ще работи с Троянски фирми, точно когато Осъм-а тръгне на към Беклемето.
А това че споменаваш Лидъл, говори наистина колко си елементарна.
Не забравяй, че ти и Минко Акимов записахте имената си с големи букви на стената на срама в историята на Троян.Честит празник!

Анонимен каза...

Леле............какъв кукумей ни представлява в София.Генади, намери и някаква по свястна снимка.Тя , че е грозна ,грозна, но с тази снимка и остава да яхне метлата.Вярно е , че не всички можем да бъдем красиви, но това е страшно.Поне нещо да бе свършила за града ни, а то от всякъде грозно.Писна ми да ни лъжат и забаламосват.В този град нищо добро няма да се случи. Тази и кметът къде се пъхат носовете в АКТАВИС- там нещата вървят добре, и не се нуждаят от объркване.

Анонимен каза...

Леля Станка преди празника:
- Скъпи, ще ми купиш ли килим?
- Това е прекален лукс! Лети си на метлата.

Анонимен каза...

Абе кукумявке такава ти ли работиш бе кифла празноглава. Лидъл купиха Плюс, а Плюс са собственици на терене до вторични суровини в Троян. Естествено че е въпрос на време да започнат строителството, но ти с нищо не си допринесла, нито пък другарката ти Мининка Акимова Трапчанкова-Тиквеновска. Кого си мислите че ще заблудите. Какви нови работни места ще откриете вие бе цървули. Ти като общински съветник за две години не стана една дума да кажеш представям си те каква жалка селска гледка си в парламента. Да срамиш хубавия ни град и способните и интелегенти жители.

Анонимен каза...

Все е било цинизъм, все е било наглост, ама това на Дядо Минко и Баба Стана минав авсякакви граници!
Коя си ти да говориш за Актавис?
Коя си ти че ще отваряш каквото и да е селска женицо?
Какви работни места разкриваш?
Не те ли е срам изобщо да се показваш пред хората,като нямаш едно свършено нещо като депутат.
Но виж по позиране пред обектива може и да задминаваш дядо Трибестан!
Срам и позор за теб!
Ако Валя Букарева чете какво се случва тук, нека вземе отношение !Тези двамцата се опитват на нейния гръб PR да правят!

Анонимен каза...

Не си прав №12,че сТанка нищо не е свършила като депутат-тя,ловешкия ортопед и още двама доктори от ГЕРБ внесоха законопроект,с който орязаха мизерните пари от бюджета за българското кино.Така че,от докторлък не знам,но от кино явно тия доктори разбират яко!Явно предпочитат турски сериали.Аферим-машалла!

Анонимен каза...

УВАЖАЕМИ ФОРУМЦИ, да знаете колко е трудно, ама млого, млого зор да си измукваш от палците нещо което не си свършил, пък ти се ще да си го направил,И нещеш да си признаеш , че няма нищо конструктивно в тъпата си глава.ТРОЯНЦИ ЗНАЯТ ЗАЩО? ПИТАМ АЗ: АМА ЗАЩО БЕ ДЖАНЪМ Я ИЗБРАХТЕ ТАЗИ ПОСРЕДСТВЕНА ДОКТОРКА?Когато човек е добър в професията си, макар и такава, където не се изисква ценз,хората го тачат и търсят като добър майстор? А тази селянка, макар и с докторска диплома нищо не роди главата и за толкова години. мОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КОЛКО Е СЛАБА КАТО ДОКТОРКА, ЩОТО В ПАРЛАМЕНТА НЕ СА Я ВКЛЮЧИЛИ ДОРИ В КОМИСИЯТА ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, А МИ СА Я ТИКНАЛИ В ТАЗИ ПО СОЦИАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ТА ЗАТОВА НИ ГОВОРИ ЗА СОЦИАЛНИТЕ СЪТРУДНИЦИ.Тя друго не знае.Боже ,боже, някои си избраха депутатки поне да красят парламента, а ние - ТРОЯНЦИ МАЙ НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО ТАЗИ Е ТАМ?.ПОСРЕДСТВЕН ДОКТОР, БЕЗМЪЛВЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК,БЕЗЛИЧЕН ДЕПУТАТ !ХАК НИ Е !

Анонимен каза...

Е-е-е,14,ама мъжо и е дърпал шланга с бате Бабуин.Я виж какви инвестиции из троянско,какво чудо.

Анонимен каза...

Стано скоро да си ходиш на село!
Вижте я моля ви колко и е акъла на таз троянска софия лорен!
Започва с безработицата в Троян и с директен марш преминава по проблемите на социалните работници в България!
Как може една мисъл да не ти излезе от главата проста.Ама едничка не излиза!
Кво общо има троянската безработица със социалните работници в цяла България?

Анонимен каза...

Г-н Маринов,

моля ви махнете снимката на тази експертка. Пожалете ни някои хора може да искат да обядват днес или да спат спокойно без да сънуват кошмари.

Анонимен каза...

Предизборната агитация е във вихъра си! Редуват се да се изказват високопарно колко много са направили за града,ноооо... думите не са като делата! Реалността я знаем каква е - няма работа, не работят заводите, цените летят в небето, инфраструктурата е под всякаква критика - направо сме я втасали отвсякъде!!! И като излезе някой, като г-жа Станка, да си приписва незаслужени успехи и да си вярва най вече - направо не ми се мисли! Чакам с нетърпение смяната по етажите на властта - дано най-накрая дойде човек, който да върши това, за което е избран, не само да разтяга локумите!!!
... и честит празник на всички дами :-)

Анонимен каза...

За още една сериозна изява на г-жа Станка в парламента вижте тука:
http://www.svobodata.com/page.php?pid=5049&rid=

Анонимен каза...

сТанка е гласувала точно както и присъства в залата...въздържал се...но виж има ли обектив и мегдан за медйина изява,катрин зита джоунс ряпа да яде !

Анонимен каза...

Заради коректността и истината бих искала да дам следните факти. Първия човек, завел представители на "Лидъл" при кмета Минко Акимов се казва Милко Станчев и е лидер на ДСБ Троян. Това стана още в началото на мандата, а общо ги е водил при него 3 пъти. Кметът е подходил толкова "сериозно" към тях,че и трите пъти е губил документите, които са му предоставили. Именно ние - Милко Станчев, моя милост като общински съветник и членовете на ДСБ най-много сме поставяли въпросите за необходимостта от магазини от подобна верига. По същото време, кмета и съветниците на ГЕРБ все още правеха "допитвания" "да има" или "да няма". Някои от тях и до днес смятат,пренебрегвайки принципите на конкуренцията, че това ще унищожи дребните гаражчета и магазинчета. Помня, че веднъж от трибуната на една сесия казах на кмета,че никой не може да спре прогреса, че рано или късно в Троян ще има магазин от голяма верига, ще има и паметник на Хаджийски на мястото на партизанския остатък, ще има и работещ шадраван и т.н....Защото въпроса е не дали ще има, а кога? И по времето на кой кмет? И въпроса е кой кмет и кой депутат с какво ще останат в историята...Да се прави предизборен популизъм на чужд гръб е леко некоректно, но пък има и едно правило в политиката: изпълнението на предизборните обещания не по време на мандата,а непосредствено преди изборите обикновено носи отрицателен резултат и негативни настроения сред избирателите.
Мариела Шошкова

Анонимен каза...

Станке,пожарникарчето верно ли ще се кандидатирва за кметче на Троян ?

Анонимен каза...

Не си права,Мариела,не може да има отрицателен резултат и негативни настроения-нали виждаш,че самото им появяване предизвиква бяс и попръжни.За да стигнеш до там вече се изискват качества!

Анонимен каза...

Поздравления г-жшо Шошкова!
Станке,ем си грозна ем си нахална!
Марш на село!

Анонимен каза...

Е той нали акимов му е обещал да ставал кмет на добродан,сега за троян ли ще го издигаме?

Анонимен каза...

Сега се включвам-кой ще е кмет на Добродан?И ние имаме голяма нужда.

Анонимен каза...

г-жо Шошкова,

с неверни данни и предизборни ПР не ме занимавайте. Първия човек, който преди повече от 3 години доведе човек на Лидл в Троян съм аз. Предложих мой личен имот, след като те не го одобриха ме помолиха да помогна за отделянето на терен-представляващ паркинг(част от бивш завод в горния край на града), но в последствие собственика на Лидл не одобри локацията и те се отказаха. После придобиха "Плюс" , а те вече имат терен в града ни. Сега е въпрос на желание и време от тяхна страна и нищо не зависи нито от вас нито от кмета, затова стига с вашите ПР. Нямате заслуги за нищо хубаво станало в този град през целия ви мандат.

Без да съм във властта обещавам най-късно до края на другия месец точно тук в сайта ще оповестя софийска фирма занимаваща се с производство, която иска и ще инвестира около 3 млн. в Троян до края на годината, освен това ще създаде нови 50 раб.места. Засега предпочитам да запазя тайна именно заради опастността някой нахален и нагъл местен "политик" като вас да си направи ПР на мой гръб. Няма да го позволя!

Анонимен каза...

Последния коментар е от мен аз се казвам С.Д.Л.

Анонимен каза...

Кой си ти С.Д.Л. -с такива сериозни контакти дай кмет да те правим, какво ще кажеш?

Анонимен каза...

Аз се казвам С.Д.Л....Аз пък се казвам К.У.Р.

Анонимен каза...

С.Д.Л, като гледам колко грамотно пишеш, предполагам че и този "инвеститор" ще дойде в Троян, колкото и Лидл благодарение на теб!

Анонимен каза...

Г-н С.Д.Л., май не четете правилно, написала съм ясно - "Първия човек, завел представители на "Лидъл" при кмета Минко Акимов се казва Милко Станчев", а пък от Лидъл дали са ходили при други собственици на имоти, нямам претенциите да знам...Иначе ви благодаря за квалификациите "нахален и нагъл местен "политик" като вас", аз няма да отвърна със същите, но само ще кажа,че се чувствам доста повече гражданин, отколкото политик и съм го доказала с действията си през годините! А вие защо не намерихте сили да напишете цялото си име? Поздрави! Шошкова

Анонимен каза...

Лъ/ижехте и пак го правите! Така става като сте толкова ограничени, мислите, че може да замазвате очи я с лидл, я с някое работно място!
Тези неща, които ги казваш, Станке може да ги каже и напише всеки един обикновен гражданин. Пропиля си шанса - това ти беше последният път!

Анонимен каза...

Кви са тия местни политици и отде се пръкнаха бре, че и депутатка с два грама мозък, въй жива да не бях? Кмета го разбрах що за стока е от постовете, ами кухата лейка от снимката, че и други селски пръчки, голяма мъгла около Троян!?!

Анонимен каза...

Ако Дилян Енкин се пусне на пистата,той ще стане отново градоначалник на община Троян.

Анонимен каза...

Да инициалите са ми С.Д.Л. след точно месец и половина ще се знае името на фирмата, която докарах да инвестира в Троян и да създаде нови работни места. Не съм във властта и не правя никакви ПР глупости. Мисля че съм грамотен предвид обрзованието, което имам и длъжността която заемам. Що се отнася до технически грешки в резултат на бързо писане, недоглеждане и т.н. мисля че не това е най-важното.

Поздрави С.Д.Л.

Анонимен каза...

Ако приема предложението на господина написал коментар 29 ще трябва да се скъсам от крадене за да изкарвам парите, които сега печеля с труд,честно и законно. Аз не съм крадец затова немога да приема неговото предложение.

С.Д.Л

Анонимен каза...

С.Д.Л. за президент!

Анонимен каза...

аБи за ко ние лиДЛ,КОЛКОТО до М. Шошкова -един свестил се съветник,добра в работата си !!!Кандидат ли е за КМЕТ????????????///дано

Анонимен каза...

Изнесохте завода за скрап .Не знам какви са Ви претенцийте за Лидъл.Както и не знам какви са за паркинга на завода които,така старателно заградихте.И въпрос дали т.нар софийска фирма на е на Ваш близък примерно.

Анонимен каза...

Ето какво се получава когато човек като няма какво да каже пък му се иска да се самоизтъкне,че е нещо повече от чукурка.По добре да си мълчи май.

Анонимен каза...

Стига с този пиар на г-жа Шошкова, колко била загрижена за Троян и жителите му. А нека разкаже за климатиците, за които изнуди кмета, за галерииката,от която тя лапа а са платени с парите на данъкоплатците! А относно Милко Станчев той отдавна е политически труп и хората още помнят какво крадене направи и като зам. министър и като шеф на горското! И вие сте същите, като сегашните....

Анонимен каза...

Обществено отношение и промяна в мисленето ни е необходимо. Докато се занимаваме с това кой как изглежда и сипем ругатни, злоба и завист животът ни няма да стане по-хубав. Защо, поне веднъж, ей така за разнообразие, не вземем нещата в свои ръце? Наближават избори. Наш ред е. Нека всеки се замисли , какво иска за бъдещето на града ни и да участва с гражданската си позиция, не само на изборите, но и преди това. Нека сами изберем хората, които искаме да ни служат, а не да ни управляват. Нека поне веднъж ние да сме господари на бъдещето си.

Анонимен каза...

Госпожата от ДСБ се пише за много активна, но нещо не и се получава -голям магазин няма, паметника и битака си стоят.

Анонимен каза...

Поздравления 44-и с Щощкова е така,много приказки и нищо правене.Така са минали доста години.Все едно е сега преди изборите какво ще каже.Искам лично да я попитам и дано тук даде отговор:защо 3 г. когато се обсъждаше бюджета на града безропотно се съгласяваха,а сега предизборно с Д.Сирака са против.Всичко бих могъл да приема,но те и обяснение не дадоха.Сега ще го дадат ли?Съмнявам се.Всичко е предизборен РR,да се молим по-различни и по-нови да дойдат.И Щощкова и Д.Сираков си изпяха песента.Сега и Букарова кандардисват,тя се взема много на сериозно,но не си дава сметка,че няма хора да гласуват за нейната особа.Да си стои там в завода,но надали ще се усети.Всичко е помия.Жалкото е че никой освен номер 4-ЕМ/СИ не се сети какъв ден е днес.Честит празник на всички достойни жени!

Анонимен каза...

Генади, отвори една тема за кандидат-кметовете. Ще е интересно да прочетем кои имена се "спрягат" впубличното пространство, макар и неофициално засега.

Анонимен каза...

Как може да се издигне кандидат за кмет без да го издига някоя политическа сила, как е по закон. Друг е въпроса кой да е той, че да е подходящ за благото на Троян, неговите граждани и жителите на Общината.
Какъв е редът, няма време, ако се прави нещо дайте да свършим нещо. Ако чакаме пак ще ни предложат същите фигури или тяхни куродръжци и пак още 4 годинки ще ядем тоягата или трябва да се спасяваме нанякъде.

Анонимен каза...

Към 44

Това което казвате за магазина, паметника и т.н. е така, но защо упреквате Шошкова - та тя е само един общински съветник!
Тези неща се решат от смешника, който си избрахме за кмет и неговите "благодетели" от ГЕРБ, ВМРО-НИЕ, НДСВ, БСП и ССД, които са общински съветници.
Нека всеки прочете внимателно абревиатурите на партиите и хубаво си помисли за предстоящите избори!

Анонимен каза...

Идат избори,съществото от снимката заедно с трибестана и останалата сган ще започнат с брътвежите.
А да ви видя тогава,смеете ли да им кажете в очите това което пишете тук.Аз вече го направих!

Анонимен каза...

За пореден път се е получило разминаване в превода, д-р Станка Лалева-Шайлекова всъщност е искала да каже следното:

- Работата по отварянето на Лидъл е вследствие на приключени успешни преговори с друг голям представител от веригите,та успоредно с него Лидъл става вторият голям супермаркет в Троян;

- Тя, като доктор е влязля във връзка с международни Балнеосанаторни организации,които са заявили готовността си да развият Троян като център за рекреация.От което става ясно, че социалните работници всъщност ще са хотелски персонал.

- След срещата с хората на Гриша Ганчев е станало ясно, че освен "Греат Уол", интерес към Троянската керамика са изявили и други автомобилни концерни, някои от които обмислят инвестиции на място.

- За въпросната поточна линия нещата дори са още по-добри, защото пускането и ще се осъществи не в сегашният завод на Актавис а в нов такъв на територията на Троян;

Моля Ви,следващият път да слушате по-внимателно Депутат Доктор Станка Лалева- Шайлекова...

Анонимен каза...

Към №42, който за съжаление не се осмелява да напише името си - Галерия "Серякова къща" е единствената галерия в Троян, изпълняваща обществени функции. Но тя е и единствената "не частна" галерия в страната, която не се издържа от Община Троян. Не се издържаше нито по времето на Енкин, нито по времето на Акимов, а се издържа от Дружеството на троянските художници, което е НПО. Сградата на галерията е паметник на културата и е собственост на Общината, така че считам за нормално че общината кандидатства по проект "Красива България", за да ремонтира сградата и да я превърне в една от най-красивите възрожденски сгради в града ни. Общината също така преди 2 години закупи 4 броя климатици за галерията, тъй като до този момент тя беше абсолютно неотопляема и това създаваше проблеми както за художници да правят изложби през зимния сезон, така и за обикновените посетители. Подчертавам, "Серяковата къща" не е на бюджет, както музеите, читалищата, духовия оркестър и т.н. Работя в галерията от 15 години и съвместявам в нея 4 длъжности (галерист, чистач, счетоводител и секретар на ДТХ). По мое време са открити повече от 100 изложби на местни и гостуващи автори. Обичам работата си и определено имам стремежи галерията да става все по - привлекателно място за всички. Нямам нотариален акт за собственост върху "Серяковата къща", както нямам и документ за собственост върху климатиците, столовете, масите, постаментите тоест ще ми е трудно да си ги занеса в къщи...За разлика, обаче, от повечето общински съветници, които ходят да искат това или онова на четири очи, аз винаги съм поставяла исканията си публично и открито, а исканията ми са касаели обществени каузи - паметника, битака, шадравана, галерията, музея, Состра, културния каландар, сдружение "Българка" и т.н. и т.н.
Мариела Шошкова

Анонимен каза...

6. А помислихте ли за малките магазини в града ни?Какво ще стане с тях?........09.03.2011 ..Кварталните бакалии са на път да останат в историята. Малките магазинчета ще продават само определени стоки.Те ще бъдат подбирани според търговската им площ, обявиха от Агенцията по безопасност на храните,Не може в един хладилник да се държат месо, риба и кашкавал ......"Да го духат бедните"............................

Анонимен каза...

Браво на 50-и, за да те продължа:
С.Л. и М.А. ще инициират среща с Лидл, защото нямат от тазгодишния комплект документи.
После те имат иновативната идея за приложение на троянската глина и шарка в модерното автомобилостроене, но е тайна/предстои вземане на патент/.
Нещо повече - С.Л. мисли глобално: безработицата е проблем на Троян, но истински проблем на България е недостигът на лични асистенти. Освен социално тя има важно икономическо становище: една нова поточна линия с 2-3 оператори е обърнала наклона от надолу та нагоре.
Супер надеждни управленци, нали!?? Аферим!

Анонимен каза...

“Трагедията на България се състои не в това, че тя е лишена от достойни хора и способни водачи, а в това, че българите са слепи за добрите качества на малцината свои сънародници, отношение, което осъжда неоценимото богатство, каквото съставляват дарбите на тия хора, да бъдат похабени в бездействие.”

Един чужденец, дълго живял в България (Г. К. Логио)

Анонимен каза...

Уважаеми № 45 ,господин Пеевски, аз не съм адвокат на Шошкова и Сираков, но искам да ви запитам и моля да ми отговорите на следният въпрос:Защо вие като се толкова много пиняхте при обсъждането на проекто-бюджета за 2011г и повече от 1 час питахте къде са тези 960 хил.лева какво направихте сам?.Защото вие бяхте прав, но никой не ви подкрепи.Е, там вие слабото място на т.н.опозиция.Самосиндикална опозиция.Как не се споразумяхте за отхвърлянето поне на едно предложение на кмета? Ако едните от коалицията -опозиция на БСП и ГЕРП не гласуват, другата половина, която е обвързана с него го подкрепя.Другият път на вас ви кихнат нещо, пък вие ги предадете и така близо 4 години си правехте мръсно един на друг като защитавахте личните се интереси и извличахте дивиденти от управляващите.Докато в Общинският съвет е съставен от лица, на които финасовото съществуване е пряко зависимо от общинската администрация и защитават само собствените си интереси и не ги интересува бъдещето на града ни и на бъдещото поколение, НЯМА ДА ИМА ЧИТАВ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.Всичко е политическа проституция.
Та питам как двамата съветника ще се преборят с политическите предатели, наречена коалиция.Вие сте интелегентен човек,високо образован, походил по Европа, синът ви завършил престижен университет в Америка , а не можахте да привлечете повече симпатизанти за АТАКА, даже отблъснахте голяма част от тях.Защо ученото ви дете не ви научи на положителни политически маниери от Америка, а ми се държите като див балкански субект, с което си навличате само присмех на хората около вас?.
Чичо Гошо

Анонимен каза...

52, ти луд ли си бе!? Защо да мислим за тях, те за нас мислеха ли досега като ни продават мляко, захар и кашкавал на някакви чутовни цени!
Колко джипа смени Билял? Колко ремонта си направи Гърков! Това заслужава тая сган от мошеници, дето ни изцежда всеки ден!

Анонимен каза...

Доктор Депутат Другарката Станка Лалева- Шайлекова, не е била доразбрана от журналистите.Допуснати са пропуски в превода и има големи липси от казаното от нея,а именно:

- Минко Акимов е подготвил терена в началото на Троян, и вече има заявен инвеститорски интерес за построяване на завод и логистичен център ;
- След срещата с омбудсмана г-н Пенчев, последният е поел ангажимент правителството да обърне лице на проблемите ни.Който е гледал Нова ТВ тази сутрин се е обедил в това;
- Дочков и шивача на ишлиме са се покаяли за глупостта и са направили нови постъпки пред държавата Беклемето да се превърне в курорт с национално значение;

Права беше Баба Ванга,добро иде Българи,добро иде Троянци!

Анонимен каза...

И кво ми дреме на мен за еснафите с "малките бакалии"?
Само реват,заливат ни с боклук,правят си пачки и се визмат насериозно!!!!
Да мрат бе ,ако са акъллии колкото чалъми чупят,ще намерят начин да оцелеят.
Пазарна икономика ,чувал ли си такова понятие?
Дееба и простият му еснафски мижи животец тече тук...

Анонимен каза...

Пуста Стана какъв дебат породи! Зер и тя за втори мандат се точи....та се активизира нещо напоследък. Няма да го бъде този град повече, каквото и да си пишем. Същите муцуни ще видим наесен, помнете какво ви казвам.

Анонимен каза...

Шменти капели...................

Анонимен каза...

Абсолютно уместен цитат,№54.Но си мисля,че не е нужно много дълго да си живял в България,за да проумееш националният ни характер.Ето и простотиите относно г-жа Шошкова го доказват!Единственият принципен общински съветник,който не е сменяп партии и убеждения,който задава въпроси на кмета публично, на които той не иска да отговори,макар,че е длъжен по закон,който гласува против прословутият 4 милионен заем и който накрая публично се разграничи от кмета и т.нар.Избор за Троян.И за благодарност-измислици и инсинуации!То какво ли и да очакваш?У нас няма добро ненаказано....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Разбира се че компроматите срещу отцепниците ще са големи!
Но дори и цялата помия да излеят срещу Шошкова и Сираков, хората в Троян знаят кой докара Троян до просешка тояга...
Дерзайте лакеи и минюви прислуги, Троянци знаят защо...
Госпожо Шошкова смело напред!

Анонимен каза...

Г-жо Шошкова,
Пожелаваме Ви още смелост, за да мечтаете за Троян - и дързост, за да не спирате и осъществите мечтите си! Тогава множеството от хора ще останат доволни! Успехи!!!

симпатизант на Сираков каза...

Не знам защо ги наричате отцепници ? Тези съветници просто имат различна гражданска и обществена позиция. Ако трябва да анализираме дейноста им е достатъчно хронологически да проследим направените от тях предложение през мандата им. Това никак не е трудно ,тъй като тази информация е публична . Считам,че политически Сираков е достатъчно последователен ,както в идеите си,така и в действията си. В обществен аспект е този,който направи макар и скромна но оставйки следа още от 1991г.до ден днешен дейност,популярезираща и рекламираща района ни.-първо търговско изложение в палатите на НПХЗ с. Орешак,няколко последователни години организирване и провеждане на първа пролет на Капинчо,участие в международни и национални туристически борси,първите организирани международни групи в троянско,организиране и провеждане съвместно с сдружение съвет по туризъм на мероприятия тип "СЪРВАЙВЪР" ,активно участие в разработване на краткосрочни и дългосрочни програми и концепции за развитие на туризма,рекламни филми и т.н. и т.н .

Нели Генкова каза...

Г-жо Шошкова (Мариела), дано съумееш да се бориш за истината, без да хабиш много емоции - не си струва. И прочети отново цитата, публикуван от 54. Хубав ден!

Анонимен каза...

Бе много смела тая г-жа Шошкова, ама три години като подкрепяше с "Коалиция за Троян" решенията на ГЕРБ вэв всеки бюджет имаше средства за галерията /или както троянци го наричат - ксризисен щаб на ДСБ.И не е толкова важно колко много си активен/зер колко се перчиш/ а колко си ефективен в работата на Общинския съвет.И за тези които обевяват г-жата за единствена да се знае , че ОбС е колективен законодателен орган за Общината.

Анонимен каза...

Да законодателен орган от местно значение да,но това с колективното не ми е ясно ,нещо като ТКЗС ли?

Анонимен каза...

Абе 66-ти, ти май не си наясно за к'во иде реч?
Случайно да знаеш че каквото напиканият старец заедно с гаджето му Енкин решат,всички марионетки гласуват.
Шошкова да не е Супермен или Рамбо, че да се пребори с тая разбесняла се пасмина.
Я като си тей КУРназ ми кажи,защо плюете само против нея и Сираков?
Нима оня шибек тенислегендата върши нещо,та си е въобразил пак да става политик за още 4 години?
Не чух веднъж някой да попита колко пари плаща наем на Общината за тенискорта!
Не чух един от вас да пита как Енкин крадеца купи апартаментите в София и чисто ново Пежо 607?
Никой не пита двойника на Ален Делон-Терзиев,как така кара джип СУБАРУ за над 50 000 лева?
Никой не пита Минко Акимов защо спря тока в Троян и Троянско,и замина с Анито и дузина хапчета виагра ту на Банско, ту на Чепеларе ,а пали коледна елха по време на криза!
Никой не попита колко от търтеите в Общината получават европейски заплати, под формата на хонороари по несъщесвтуващи проекти!
Никой от вас протежета не попита защо в Троян няма една улица без дупки!

Анонимен каза...

Е-е-ех,66-та дребна обГЕРБвана душичке-мъка,мъка,мъка-а-а-а-а!А облаците си събират ли събират,хоризонта тъмней-кво шъ праим?

Анонимен каза...

Никой не попита какво стана с предизборните обещания на Акимов?
"всяка година по една улица"
"прозрачност гарантирана от ГЕРБ"
Политикана на вожда им Борисов е против майката свиня партията БСП-БКП,а тук какво направи тоя,стана гадже на Енкин!
Мрете си в простотията еснафска и дано един ден ви дойде акъла!

Анонимен каза...

Никой от вас лакеи не попита тоя кукумей от снимката не го ли е поне малко срам да се появява пред хората?
Че направи нещо за Троян ли?
Ама има ли нейде софра и обективи обаче,не можеш я изпревари!
Приписва си чужди заслуги,че и се опитва да възпройзвежда мисли!

Анонимен каза...

66-ти, урод недодялан, знаеш ли каква дата скоро наближава!
Една година от смъртта на една млада майка и детето и!
Защото плащаме едни от най-скъпите данъци в България и караме по лунни пейзажи.
Една година ,в която твоя лидер Акимов асфалтираше нови улици в град Троян!
Една година ходене по командировки,обучения,семинари,рязане на ленти и побратмяване с тоя и оня...

Анонимен каза...

Понеже се намеси в разговора целия ОбНС,реших да спомена пропуснатия,невероятния интелект по образовонието и отговарящ за него в Троян - Мариян Балев.Тоз тюфлек няма и едно полезно дело тук,освен оправяне на имотите си.Ама така ме е яд че си намърда задника там и то с помоща на мен и не само на мен.Сега не ме познава по пътя дори.Нооо аз проглеждам полека лека(нося очила)и такива смешници като него няма да подкрепям.Искам да вметна само че ДСБ е и си остава стабилна партия само където все не може да уцелим свестен кандитат.Даи боже този път.Относно С.Лалева.Не им се сърдете тя е лекар.Когато завърши политология,социология,икономика ако щете, тогава ще е заслужила да бъде обиждана.Тя дори не знае за какво е в НС.Виж като хематолог може да е добра.Но за депутат не.Както и 2/3 от партия Герб.

Анонимен каза...

До Тиквеника, който е пуснал коментар 40!!!!
Ей тиквеник,

1. Нито една машина не е нарязана на скрап с изключение на 4-5(пречещи машини от времето на др.Марин Грашнов-създател на Завод Хр.Смирненски).
2. Паркинга е частна собственост и ако искат могат да вдигнат 50 метрова ограда. Тиквеника Акимов да е взел мерки на време, още когато управителя на завода отиде на среща при него. Той не взе отношение защото не го интересува това че деца и възр.хора от квартала стоят зимата в студа без спирка на самото платно за движение.

3. Има значение това че софийската фирма ще инвестира пари в умрелия ни град и ще създаде нови работни места, а няма значение на кои са близки.

4. Нито един от управляващите няма да бъде поканен на прерязването на лентата,защото нямат никакви заслуги.

С.Д.Л.

Анонимен каза...

Никъде в поста не съм те обидил,очевидна е твоята немощ.

Анонимен каза...

АБЕ я стига сте плюли против КМЕТА АКИМОВ И ДЕПУТАТ ДОКТОР ЛАЛЕВА.

Минко АКимов вчера е уредил СИМЕНС И БОШ ДА НАПРАЕВЯТ ПО ДВА ЗАВОДА (единия в долния край, а другия в горния, за да е удобно на хората). Белокосия спец. АКимов категорично е заявил пред концерните,че заплатите трябва да бъдат по 4000-5000евро на месец. Днес Минко АКимов се е развънял на Бил Гейтс и е уредил Майкрософт да инвестират няколко стотин милиарда в Троян и да открият 50000-60000раб.места.

Станка Лалева благодарениe на огромната си световна известност се развъняла на няколко фармацевтични гиганти и всички обещали веднага да открият заводи в Троян.
Обаче преди два-три часа немските компании AUDI,BMW I MERCEDES разбирайки за намеренията на другите мощни компании веднага изпратили хора с пари( които вече пътуват към Троян),за да купуват земя и да започват да строят заводи.

МАриян Балев (зам.кмета) и Ангел Балев започнали да завиждат на Станка И Минка Акимова и веднага отреагирали като звъннали в Кока Кола и СОНИ, за да ги принудят и те да построят два-три завода из Троян.

Анонимен каза...

Обачее по не официални данни сме около 13000 души с/д преброяването.При около 22000 на предното.Нямааа да има работници.Ами сега??/
Преброител

Анонимен каза...

Пропуснах да кажа, че преди малко от ТОЙОТА и ХюНдай са дошли представители с тирове с пари, защото искат първи да построят в Троян завод. Даже утре рано сутрин са поканили Минка и Станка на прерязването на лентата и почват да строят.

Анонимен каза...

:-)))) Няма да е зле да напишете някой фантастичен роман........

Анонимен каза...

Всички коментари щяха да са много смешни, ако не чертаеха едно страшно бъдеще за хубавия ни градец. Някой случайно да знае, колко са ни преброили преброителите. Някой каза че сме останали под 10 000 души. Хора това е плачевно.... А иначе нека дойдат всички Големи инвеститори и вериги.
Търсеща активно работа.

Анонимен каза...

Да бе 13000 или под 10000, със сигурност в града има над 20000 души стига вече преувеличавахте. Ако сме под 10 000 как тогава заетите на постоянен трудов договор ще са около 9000 и имаме поне едно 5-6хил. пенсионери и 5-6хил. от 0 до 18г. и 1000 учащи от 19-24г. Как тогава ще сме под 10 000. Та той един Орешак вече е над 3000.

Анонимен каза...

76,78, пропуснахте фармацевтичните компании, прозрели успехите на Актавис, ел.мастодонти PFISTERER, CELLPACK, TYCO, 3M, NEXANS, PRYSMIAN, ABB, SCHNEIDER, AREVA, покрай Г.Ганчев в автомобилната индустрия A.C.Delco и GM, мебелна индустрия с IKEA, и накрая влак МАГЛЕВ от Троян до Левски.

Анонимен каза...

Енкин кмет !

Анонимен каза...

83 и ти не си добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Браво на с.д.л. Повечето ругаещи и плюещи наред в този форум са пълни несретници,без образувание,без придобити умения ,страх ги е да рискуват в бизнес,имат супер изисквания към всеки,но не и към себе си и най важното МЪРЗИ ГИ.Аз мисля, че липсата на Лидъл не е най големия проблем на Троян.Пък иТроянци ще разберат ,че стоките му не са чак толкова евтини,не са наше производство,и това ще се отрази не само на бакалиите но и на местните производители а от там пак на безработицата Пък и каква е чак тази угодия да ги моли кмет и депутат да дойдат .И дали няма да им предоставят прекалено преференциални условия дето не са предоставяни на никой Троянски бизнесмен.Това плаче за закона за защита на конкуренцията. samariete

Анонимен каза...

Повечето хора в този форум са образовани, а дали са образувани..., ще каже 85... Усеща се "картелното" споразумение на търговските вериги и бензиностанции, да не припарват в Троян - кои би рискувал да се жертва за разговор с кмета.

Анонимен каза...

85-ти , ти от кои си бре момче?
От тия дето духат на миньо или дето му лижат?
И недей използва друг път израза "аз мисля", че страх ме хвана ....
Айде бягай сега при Еванито с боядисаната коса за 3 вмирисани кюфтета за 3 лева,и до Мецов за бензин в който водата е повече от петрола, и живей щастливо...

Анонимен каза...

В продължение на 78

...Но тъй като дядото кмет е на поредното си "посещение" в чужбина, а депутатката е на "работа" и трябва да е там, че иначе класния ще се кара, прерязване няма да има и строежа се отлага за неопределено време...

Анонимен каза...

Пак ли? Ей, на този пенсионер това не може да му се отрече - друго може и да не свърши, но се скъса от ходене насам-натам, любовницата си прати два-три пъти... Открито се подиграва на всички нас, гражданите.
Това е ярък пример за наглост!

Анонимен каза...

Поредният МИНДИЛ.

Анонимен каза...

Аз познавам Шошкова ,това е най-злата жена в Троян и околноста, понататък няма какво да се коментира.Да ми каже някой от Троян: ИМА ЛИ СВЕСТЕН СЛУЖИТЕЛ И УПРАВНИК В КМЕТСТВОТО НИ !А В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, НАЛИ Е СЪЩИЯ БУЛАМАЧ БАРАБАР С ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ МУ (ТОЗИ ТАРТЮФ)! Ама като са гласували за тези така ще е,но съм сигурен че и други кмет общински съветници да дойдат пак е същата работа ,нещата са толкова оплескани че няма да има оправия ВО ВЕКИ ВЕКОВ !!!!!!!!! С поздрав S.S.
P.S. Във форума много се знае и пише ,но ако се наложи да излезем на площада и пред общината ще дойдат едва 10% от всички писали тук !

АРВи каза...

90, я поясни какво е миндил? Аз знам, но не е етично да го правя аз, вместо теб.
91, ако избязат всички форумци, те ще са не по-вече от трийстина души. Жалка картинка сме, но какво да се прави?
Със здраве!!!!

Анонимен каза...

В българския език се използва като дума за оприличаване на лека жена, която общува с много мъже без да ги избира. Такова наименование се използва и за проститутките и уличниците.
Също така, някъде се използва и за назоваване на "патрончето",с което се газират напитки, а от там се използва и за назоваване на хора, който се оприличават като "въздух под налягане".
Под определението миндил се разбира и особено нахален, неприятен човек. Понятието става особено популярно от предаването "Господари на ефира" с персонажа БАЙ-Брадър, озвучаван от бургазлията Димитър Рачков, където в Бургас термина е популярен като обида.

Анонимен каза...

На турски миндил означав- кърпа,парцал.
Симптомите на миндилизма са може би по-страшни от тези на СПИН-а, тежката форма на шизофренията и хроничната сърдечна недостатъчност взети заедно. В самото начало симптомите се забелязват много трудно, но с течение на времето те стават ясно видими и различими. Всички болни отначало започват със неоснователни искания и претенции, които по-късно се превръщат във "надуване", огромни проблеми със общуването със противоположния пол (най-вече), необосновано самочувствие, редици женски мании, неадекватно поведение (сдухване) и свръхпоносимост към чалга. Миндилизмът също така изгражда на болния индивид (от женски пол) и някакъв вид имунитет, защото, ако някой свестен пич получи дори само два от тези симптоми той или ще почине от остра мозъчна недостатъчност, или ще се самоубие или ще го пребият. При миндилите не става нито едно от трите (в някои случаи най-много последното), дори обратното - те се обособяват във техни т.нар. миндилиски групи или стада. От медицинска гледна точка това е добре, защото по този начин те се движат заедно и ако някой реши да предприема крайни мерки относно тяхното унищожаване, то той ще бъде максимално улеснен от факта че стоят заедно, може би викат много, но се паникьосват и не могат да избягат. Медицинската наука засега не предлага лечение на болестта. Единственото лекарство срещу миндилизъм може да се класифицира към отдел бойни техники, леки и тежки огнестрелни оръжия, огнехвъргачки, танкови снаряди, химически и бактериологически оръжия (това не е много сигурно, защото има опасност от мутации), термоядрени и ракетни установки и т.н.
Виц на миндилите :
Кога ще изчезнат ВСИЧКИ миндили?
На 36-ти май!!!

Анонимен каза...

Из "Теория за Миндилизма" проф. Г. Ставрев
Явление при което в поведението на индивида (задължително от женски пол ) се наблюдават резки промени в настроението в отношението спрямо индивиди от мъжки пол се нарича миндилизъм. То е познато на човечеството открай време. Повечето миндили се надуват, преструват на интересни и умни, но отдалече си личи че са членове на съюза на миндилите. Те не зачитат правата на останалите и се смятат за най-великите, най-хубавите, най,най..... Но всъщност са си миндили. Няма да е лошо някой да им го каже направо в очите.
Но всички индивиди от женски пол ли са миндили? Съвсем не. Има и много точни момичета, но за съжаление миндилите са МНОГО повече,но вече много трудно се различават една от друга, защото има и миндили, които крият членската си карта за заблуда на останалите.

Анонимен каза...

ДА ви разкажа сега един миндилски виц:
Разговор между двама приятели :
- Абе комши, ти знаеш ли че жена ти била голям миндил?!
- Е, как така?
- Ами първо на първо, целия град я е.., второ на второ и аз я е..., трето на трето кво ще кажеш за второто, а?
- Ами какво да ти кажа... първо на първо градът не е много голям, няма да са я е.... много хора, второ на второ жена ми е болна от СПИН, трето на трето кво ще кажеш ти за второто!?!:):)


ВНИМАНИЕ BIOHAZARD!!!!

Гражданска защита предупреждава гражданите,че общуването с миндили е изключително вредно и може да доведе до фатални последици!!!!

Анонимен каза...

Мммм споменаваш Biohazard...я да видим братята по кръв и съдба какво казват по темата:

Each day I have another choice too
To try and make things right
I awake from the nightmare
Another day closer to the grave
With a personal affair
And my fright is in moderation
It just might be the death of me
I am aware

I'm not worried about tomorrow
Don't give a fuck about yesterday
To get through this day of sorrow
I must face what comes my way (each day)

АРВи каза...

96, за жалост "Гражданска защита" вече не съществува. Министър Цветанов е поел изцяло упеката върху нея под крилото на "Противопожарна безопасност и защита на населението", където премина на подчинение, без да се подвизава със старото си име. Още я споменават тук там в медиите, защото логото по колите им още стои, но вече я няма за добро или за зло, още не се знае, но скоро ще се разбере!?
Убеден съм!

Анонимен каза...

Хей С.Д.Л. ти да не си г-н С.Дичевски?;-)

Анонимен каза...

Сашо Диков сам
С.Д.Л

Анонимен каза...

а може и да си Станка Депутатката Лалева :))))

Анонимен каза...

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_204287299597684

Анонимен каза...

Аз съм С.Д.Л и не съм нито Сашо Диков нито г-н Светлозар Иванов ДИчевски.


С.Д.Л

Анонимен каза...

Сетих се!!!!! С.Д.Л е Сашо Данков.

Анонимен каза...

ХАхахах С.Д.Л. , а не С.Д.

Анонимен каза...

До там ли стигнаха троянци този крокодил да им е народен представител?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |