Д-р Гунешки: Управлението на ГЕРБ е на път да се провали

* „Ако правителството изкара мандата си, ще бъде пагубно за българската икономика”, заявил новият лидер на ловешката организация на НДСВ д-р Михаил Киров

„ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ 10 ГОДИНИ насам имаме общински председател в Ловеч, който е изключително авторитетна и уважавана личност. Уверен съм, че д-р Михаил Киров ще възстанови ловешката организация .” Това е заявил областният председател на НДСВ и наш съгражданин д-р Красимир Гунешки на провелото се на 4 февруари отчетно-изборно събрание на НДСВ – Ловеч, научихме от прессъобщение на PR-ката Зорка Георгиева.

В СЛОВОТО СИ Д-Р ГУНЕШКИ направил анализ на политическата ситуация у нас, като изказал мнение, че управлението на ГЕРБ е на път да се провали, а обвиненията срещу Милен Велчев и правителството на НДСВ за замяната на външния дълг са опит да се отклони вниманието от скандала със СРС-тата. „Ако правителството изкара мандата си, ще бъде пагубно за българската икономика и ще трябват десетки години, за да се оправят вредите, които ще донесе на бизнеса”, заявил пък новоизбраният лидер на ловешките царисти д-р Киров.

Т21

22 коментара:

Анонимен каза...

Доктора като е така умен,що не анализира Минко Акимовото управление на Троян?
Или и той е част от хомосексуалният много ъгълник,Акимов-Енкин-Данков-Пеевски?

Анонимен каза...

До Главния редактор на Т21:
Моля да имате предвид, че става дума за БИВШИ царисти, тъй като движението промени председателя си демек царя - господаря и името на партията на
Национално движение за стабилност и възход (НДСВ. И нека хората знаят добре, че няма вече царско присъствие в България и благодарение на Царя и неговите царски велможи това ще е "во веки веков". Амин.
ЕзопнатиЯ

П.С. Така и комунистите се върнаха на старото име социалисти - само не казаха тесни ли са или широки. Може би са "среден" размер, защото те заслужават наистина един среден ... поздрав.

Анонимен каза...

Истината е, че през последните 21 години се извършиха няколко огромни кражби на обществена собственост.
Най-голямата кражба беше по времето на седесаро-костоваците 1997-2001 години, когато бяха откраднати над 100 млрд. долара.
После по времето на Симеон Крадливий не беще останало много за приватизиране, но имаше и се дооткраднаха още няколко милиарда, като сделката за външния дълг беше малко по-различен случай - натовариха ни да плащаме още един милиард. За предишната тройна коалиция не остана почти нищо за крадене и те се насочиха към крадене чрез плащанията от бюджета по разни поръчки. ГЕРБ и сегашната тройна коалиция правят същото, но понеже са и по-алчни от предишните, ще извадят на тезгяха и малкото останало неоткраднато за тези 21 години, като ВМЗ-Сопот.
Само при сделката на правителството Симеон Крадливий с БТК през 2004 година, България губи над 1.5 милиарда лева. На 20 февруари 2004 65% от БТК е продадена на Вива Венчърс холдинг срещу 300 милиона евро, а малко след това те препродават дела си срещу 1 милиард и 80 милиона евро. Разликата е 780 милиона евро /1525 милиона лева/. Подобни суми се загубиха от България и като резултат от продажбите на банките, а виновни пак няма.

Анонимен каза...

Така е,така.Не са царисти,а христовисти-води ги Христина Христова от село ПопИца- Белослатинско. А нейният заместник Милен Велчев наистина ощети България само от замяната на външният дълг през 2002-ра с приблизително 2,5 милиарда лева.И Бойко си е от същото котило и затова не си търсят кусури а си се подкрепят и търсят нови балами.
Трай4о

Анонимен каза...

До №2-няма БИВШИ царисти.Нещата са много по ясни,но не и за теб.Не се напъвай и не занимавай Главния редактор на Т 21 с твоите глупости.А той ви даде чудесен повод да се правите на политически анализатори и да решавате партийните неволи тук,навярно от скука.
Царист /но не бивш/

Анонимен каза...

Бог високо, Цар далеко. За небившите царисти остава само пъдарят. Или както 5-ият точно казва: ще трябва да им се извика НЕВОЛЯТА. Сега се сещам, че царят се напъваше най-напред за президентското кресло. Ама сега дали му трябва вече!?!? ЕзопнатиЯ

Анонимен каза...

Време е двете мега (а може би мулти) национални движения НДСВ и РЗС да се слеят в едно извънземно движение с абревиатурата НКВД (тя е свободна - вече не се ползва). ЕзопнатиЯ

Анонимен каза...

Значи и с царистите било като с комунистите и негрите-няма бивш?!?А тая дебела белослатинска селянка да не е станала баронеса Дьо Попишон и братовчедка на Луи Шестнайсти.Него ли кръстиха Луи льо Дерние/Последний/ или нещо се бъркам?Дали не му чепнаха зелката гордите французи?А тука гламави люде са готови да издигнат паметник на Мадридския шмекер до този на Правешкият галфон за да минават с един масраф и за двамата-букетче червени карамфили.
Трай4о

Анонимен каза...

Четох някъде,че Веждьо Културата като довърши Лувъра почва да прави Тюйлери,Версай и всичко останало

Анонимен каза...

Господин Главен редактор, защо не качихте в сайта изказването на Акимов по циганските въпроси? Неволен или умишлен е този ваш пропуск?

Анонимен каза...

Е какво толкова има за публикуване - общи приказки и разтягане на локуми! Нищо конкретно- нито като намерение, а още по-малко като предстоящи действия! Дедо Минко май вече съвсем за нищо не става!
Като си спомня с каква жар действаше по време на възродителния процес... А пък сега...
Немощ! Страх! Подготовка за избори може би...

Генадий Маринов, Т21 каза...

До №10: Темата е с продължение в новия брой на в-к Т21; няма пречки да се качат както читателските писма, така и отговорите. Циганският проблем не губи актуалността си.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Тия от снимката неразбраха ли, че те и партийката им са нежелани вече в България. Даде им се шанс. Нищо не направиха за народа и за България, окрадоха каквото може начело със набедения цар и ни "оправиха" само за 800 дена. Скрийте се някъде, скриите се, че народа обедня тотално заради такива като вас.

Анонимен каза...

Дайте и нас да покараме държавата като царистите 1годинка и после само ни коментирайте - ссппрри корупцията-дайте и нас може и село Троян.....дано остане нещо от Г..Б хахахахахахааааааааа

Анонимен каза...

Уважаеми съграждани,след "великата промяна" никой се беше погрижил за "царските имоти". Те са били в разруха и са изглеждали като "националните ни паметници на култура", т.е. като лицето на срама за един народ.Получавайки ги обратно, г-н Сакскобурготски е инвестирал много пари за да ги възстанови.Неговата скромност не е позволила да обяви тези факти.Не са верни всичките тези негативи, които властолюбците изписаха за него. Ако той беше властолюбец, нямаше ли да се върне като цар в България? Можеше, но не го направи.

Анонимен каза...

Уважаеми №15,тук си като сам сред вълци.Предизвикваш още по-голяма злоба и още по-голямо избиване на комплекси.Това което написа е самата истина,но кой ти гледа?На българина му дай повод за завист,че някой ИМА в повече и стой та гледай какво става.Той не се интересува от факти,той се интересува от клюки,затова и пресата/националната/ изманипулира българина както и е угодно на нея/тя е една от най-подкупните/,а ние се хванахме,защото така ни е лесно и най-вече,защото така ще имаме повод да плюем.Така,че е безсмислено да се спори за това което ти написа.Истината е че цяла Европа го оцени и продължава да го цени и признава,но ние- БАЙ ГАНЬО не.Доказателството ще последва по-долу.

Анонимен каза...

"Истината е че цяла Европа го оцени и продължава да го цени и признава" - особено Монако и забравихте Лас Вегас. Гуд бай Царю честити!

Анонимен каза...

Абе престолонаследникът Симеон-Хасан проговори ли и ако да,на какъв език?С това чисто българско име ще го направим цар,когато направим с Турция дуалистична монархия.Тя работата май е на път....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Дядо му го намерили в една кръчма,баща му се опитал да се измъкне с една композиция вагони с откраднати ценностти,внукът комарджия и крадец!
Впрочем те май всички последователи на НДСВ са и крадци,и пияници и мошенници!
Троянските царедворци тоже!

Анонимен каза...

До 15 респ. 16-ия:
Тъй като навярно ще очаквате жадно коментарите на Вашите небивалици, ще обобщя:
"Неговата скромност не е позволила да обяви тези факти." А какво му позволи да излъже в директен текст, че не се връщал в България за никакви имоти. Мотото му в предизборната пропаганда беше за НОВ МОРАЛ В УПРАВЛЕНИЕТО.
"Цяла Европа го оцени и продължава да го цени". Вярно е. До този момент не се бе случвало това ноу-хау: ЦАР премиер да става. После схванаха върховната идея. Та то това си било направо лесен и печеливш бизнес без конкуренция.
Ако това, което сте написали, не сте го взели от вестник наготово, а сте го изумотворили сами, то сигурно вече се молите на старши Симеон да готви за царуване младши Симеон (нищо че е Хасан - той ще укроти петата колона). ЕзопнатиЯ

Анонимен каза...

Езопнатий,ще те добавя-Цар да прави партия и то на собственото си име!?!Па като си изтъка платното и ритно кросното-заряза ги като кос яйцата си и сега и те не знаят какви са.И цар да управлява с комунисти,осквернили страната и гроба на баща му,който явно не го интересува!?!Нечувано и невиждано!Умът ми не го побира,признавам си.Обяснявам си го само с влиянието на "Североизточното сияние" на звездата на Кремъл във вид на Атанас Тилев,Бригадир Аспарухов и други....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

До 15-ия мушморок:
Напротив, Симеончо дойде като Цар (в народното съзнание, управлява като Господар (без капка свян и съзнание) и си тръгна като Пъдар (след съзнателно,методично и окончателно обран бустан. Това беше от "скромност" и липса на властолюбие, но не и на сребролюбие. Царят на мушмороците.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |