Асен Агов: Чувстваме се подведени от ГЕРБ, не изпълняват обещанията си

* ДСБ подмени областния си координатор в Ловеч - Тодор Пеев зае мястото на Васил Мандев * Синята коалиция със самостоятелни листи и кметски кандидати на предстоящите избори

СИНЯТА КОАЛИЦИЯ (ДСБ и СДС) се чувства подведена от ГЕРБ, тъй като на практика управляващите не изпълняват предизборните си обещания. Друг смущаващ факт е, че управляващите все по-рядко се консултират със сините по важните въпроси. Това е заявил депутатът Асен Агов - политически отговорник за местните организации на ДСБ в Северозападния регион, на провелото се в събота (26 февруари) в Ловеч изборно събрание на областната партийна структура, научихме от прессъобщение на ДСБ – Троян.

ГОСТЪТ КОМЕНТИРАЛ и тенденцията, че на много места в страната, включително в Троян, се наблюдава близко сътрудничество между ГЕРБ и БСП; и още - че ВМРО-НИЕ на Славчо Атанасов се е самоопределила като партньор на президента Първанов и неговата формация АБВ. Във връзка с предстоящите избори Асен Агов обяснил, че Синята коалиция по места ще излезе със самостоятелни съветнически листи и собствени кандидати за кметове, без това да пречи да се приема подкрепата на други десни партии и включване на техни представители в сините листи.

ТРОЯНСКИТЕ КОСТОВИСТИ са участвали в областното събрание с 9 делегати, сред които лидерът инж. Милко Станчев и общинската съветничка Мариела Шошкова. Резултатът от форума – дългогодишният областен координатор Васил Мандев е бил сменен след тайно гласуване от 42-годишния банков служител Тодор Пеев.

Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

Мишкиии,скрийте се!!!Народа ви даде оценка и не се интересува от старите ви муцуни.

Анонимен каза...

Само презрение към вас. Излъгахте нашите надежди.

Анонимен каза...

Е,гати дебелоочието и наглостта! Закон за забрана на партийте в България. Защото тя е една и не си е отешла - Б К П !

Анонимен каза...

Мъка,мъка и пак мъка! Мариян заби и последния пирон в ковчега на ,,синята идея,,. А и няма алтернатива. Посочените за нищо не стават, с изключение на Милко Станчев. Но той не е глупав човек, за съжаление.

Анонимен каза...

Шменти капели

демократ каза...

Алтернатива има и тя е все още център дясно -широкомащабен формат от качествени и независими троянци,готови да работят за кауза ,а не само за собствени интереси.

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Лично на мен ми омръзна 21 години да гледам едни и същи лица в политиката. Баш тези са със затихващи функции и се надявам през предстоящите избори повече да не ги виждам.Естествено че са недоволни, но се имат за вечни, недосегаеми и несменяеми. Народа ще си каже на изборите и се надявам да им отвее плявата с вота си.

Анонимен каза...

EM/SI ами народа всеки 4 години казва.....и все е недоволен....:)

Анонимен каза...

За тази партия се говори като за мъртвец, или хубаво, или нищо!

Анонимен каза...

Апропо, щеше да има интервю с продължение с кмета. К'во стана, аз ли го проспах, или нещо се случи!? Какво може да каже редакцията на вестника?
Какво стана с конкурса тоже?

Анонимен каза...

Абе дебил, да виждаш тук да се коментират конкурси или интервюта. То редакцията да не е Ройтерс, смешник.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |