Три нови улици в Терзийско

* Пътните ремонти са на стойност 120 хил. лв., осигурени целево от Републиканския бюджет * Минко Акимов: В Терзийско вложихме повече средства, отколкото за последните 40 години

ТРИ ОСНОВНО РЕМОНТИРАНИ пътни участъка в общината бяха открити през последните две седмици, съобщи PR-ката на общинската администрация Маргарита Генкова. Става дума за ул. „Димитър Икономов” в Троян, ул. „Хемус” в с. Орешак и обширен пътен участък от три улици в с. Терзийско. Лентата на новата пътна придобивка в Терзийско бе прерязана миналата сряда (17 ноември), а на церемонията, чийто домакин бе кметицата на селото Димитрина Станчева, присъстваха общинският кмет Минко Акимов, областният зам.-управител Сашо Данков, председателят на Общинския съвет инж. Ангел Балев, кметове на съседни села.

„ПРЕЗ НАСТОЯЩАТА ГОДИНА ремонтирахме общо 21 пътни участъка в общината, един от които е и този в с. Терзийско”, каза в краткото си слово г-н Акимов. Градоначалникът подчерта, че в Терзийско са вложени повече средства, отколкото за последните 40 години. Г-жа Станчева пък поздрави терзиевчани с новата и много нужна придобивка (всички помним в какво трагично състояние бе пътят в селото – бел. Т21) и благодари на всички, помогнали хубавото дело да стане факт – и то във време на криза. Водосвет за здраве и успех отслужи местният свещеник отец Борис.

РЕМОНТНИТЕ РАБОТИ на трите улици в Терзийско са на обща стойност 120 210 лв., осигурени целево от Републиканския бюджет, а изпълнител е дружеството „Пътстрой инженеринг 2009” (Ловеч). Положени са 9450 кв. м нова асфалтова настилка и са ремонтирани 1115 кв. м съществуваща настилка - след ремонт на водопроводната мрежа, извършен от „ВиК – Стенето” ЕООД (Троян). Водопроводните работи са на стойност 28 316 лв.

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

на 200жители 3 улици а на големите села ---0

Анонимен каза...

Кой е от Терзийско бе?

Анонимен каза...

Още по-смешно е големиоя проект, по който е ангажирана едва ли не цялата администрация, ресурси и незнам си какво си, за да бъде спечелен. А именно подобряване на горския фонд край Желязна и реконструкция на полските пътища в района на гората около Желязна.


Миню да си дава оставката и да върви на Трапето.

Анонимен каза...

За анонимен №3
Ясно е, че си служител на Община Троян, но смешното е, че ни си проверяваш информацията. Не пиши смехории, с цел да провокираш троянската общественост.
Ти си злобен и неудовлетворен човек, лекувай се?
Информирам те!
1.Всеки кмет/кметски наместник може да допринесе за изграждането не на три, а на пет улици, стига да е инициативен, това не зависи от броя на жителите.
2.Горският проект по който работи цялата общинска администрация, според теб, реално се подготви от двама.
И на края, за да те успокоя, ако горския проект бъде одобрен, по него няма определени средства за управление, координация и т.н.

Пак ти повтарям, цери се?

Анонимен каза...

какви са тези проекти, 00000000

Анонимен каза...

Както доста пъти съм имал възможност да се самопохваля, служител съм на фирма чийто годишен оборот е по-голям от бюджета на великата Минюва община. Аз не съм злобар, но за сметка на това на теб ти личи че ти се плаща за да го подкрепяш. Нямам никакво намерение събота и неделя като си дойда в любимия Троян да живея без пътища, без нормални големи вериги магазини, без газ, без нито един сериозен спечелен европейски проект, без сериозна бензиностанция, с най-високите местни данъци.

diyan каза...

Той добре ходи да се снима само на откриванки БАИ МИНЬО като БОЙКО БОРИСОВ ,ама да вземе малко да се да се сьбуди и да не проспиват много вьзможости за европейски пари добре дошли за общината.

Анонимен каза...

Наглостта и самозабравянето на определна група хора явно няма граници!
Чудя се как този път депутатката дето милее за Троян я нама на това откриване?Дори ако не се лъжа,пропусна и откриването в Орешак!
Не ги ли е срам,да си придавтат важностти за неща за които са избрани,и за които троянският данакоплатец си плаща.Плаща си и то като поп си плаща!
За някакви елементарни ремонти,ленти се режат,софра се прави!
Акимов ,позор за теб и цялата шайка престъпници докарали Троян до това дередже!

Анонимен каза...

до №6

Не се занимавай с такива клакьори като секретарката Акимова - те такива хора нямат друг шанс, освен да гъзоблизничат, защото догодина, ще плеснат с ръце, ще се прегърнат и ще си ходят кой от къде е...

Анонимен каза...

Виновен ли е бат' Минко за намаляването на популациите от китове? Ейййй, аман от кривочи, какво лошо има, че са ремонтирани улици. И европейски пари привлича - дотук спечелени 8 проекта по ОП и един по ПРСР. И още няколко в процес на кандидатстване и разработване. Един от вас (плюещите) да го опънат да подготви или управлява проект ще му се отели волът, ама тук да недоволствате е крайно удобно и лесно. Троян не е емирство, а община в Б-я. Не съм служител на общината и съвсем обективно мисля, че кметът се справя добре (не казах отлично). За три години какво искате да се случи? Това, което не се е случило за предишните 18 ли? Или не ви е ясно колко време отнема подготовката и реализацията на един инфраструктурен проект? Ай, ссссс-с-с-с...както казва един друг съфорумец

Анонимен каза...

Нищо лошо няма че са ремонтирани улици - напротив!!!
Това е едно от неговите основни задължения. Доколкото разбирам, недоволството е от това, че се тръби все едно е направена нова улица или нов околовръстен път, а не просто едно преасфалтиране и нови тротоари. Та нали кмета, както и да се казва той, затова е кмет - да се грижи за инфраструктурата!
По-горе някой беше споменал секретарката - какъвто кмета, такава и секретарката!!!

Анонимен каза...

Към 10 - Да кърпиш улици и тротоари в един град е все едно да пребоядисаш спалнята и кухнята в жилището си. Работата на един кмет се мери по инвестициите, които са вложени за икономическото и културното развитие на града, за развитието на образованието и здравеопазването. А инвестиции в тези сфери в Троян НЯМА.Има хиляди безработни и мвого неграмотни.Новият кмет на града трябва да надочи усилията си към тези проблеми.Кой ли ще е той?

Анонимен каза...

да я потдаржа --млада е

Анонимен каза...

И АЗ БИХ Е ПОДДАРЖАЛ ХАХАХАХАХХААА

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |