Троянка оглавява Футболната федерация на Бразилия?

* „Най-вероятно това е съвместна акция на ЦРУ, КГБ, МОСАД и, разбира се, българското разузнаване” * „Съобщават, че е забелязана по малките часове да друса самба по двора и да вика от време на време „Венсеремош, венсеремош! ”
"Най-добър читателски коментар за 2010 г."

ПОРЕДНАТА НИ НОМИНАЦИЯ за конкурса „Най-добър читателски коментар за 2010 г.”. Някои ще кажат – пак от Ай-с-с-с-а?! Така е – пак от Ай-с-с-с-а! Но какво да се прави, като човекът го умее това нещо (коментирането); или както обичаме да казваме „който си го може, го може”. Този път перото на нашия човек се е „забило” в актуалната „бразилска тема” - вчерашната (2 октомври) симулирана загуба на „кариоките” от нашите трикольори на Световното по волейбол в Италия, едва не докарала бой от публиката и на двата тима, и летежът на „нашето момиче” Дилма Русефф към президентския пост в най-голямата латиноамериканска държава. А пък бразилската тема е „миксирана” с актуална нашенска – номинирането за троянско почетно отличие на една спорна спортна деятелка от годините на соца. Коментарът се появи под статията „Вместо раиран костюм – почетен гражданин” в сайта на Т21. Четете, удоволствието е ваше!

Т21
*****

СЕГА ЕДНА ГОРЕЩА НОВИНА от световните агенции, която, както ще видите, има определена и много пикантна връзка с темата (за почетните троянски отличия – бел. Т21). Разкрит е пъклен план за съсипването на бразилската икономика, волейбол и футбол, които, както е добре известно даже и у нас, са водещи в световен мащаб. Най-вероятно това е съвместна акция на ЦРУ, КГБ, МОСАД и, разбира се, българското разузнаване. Че то без нас беля някаква по света да е ставала? Аз поне не си спомням.

ТА, КАТО ЗА НАЧАЛО, българският резервен волейболен отбор бие с 3:0 бразилските „селесао”, които успешно се преструват, че играят и по този начин ги запраща в лапите на Албания, Лихтенщайн и Андора, които са инструктирани окончателно да ги довършат. Това снощи! Днес обаче, на провеждащите се в Бразилия президентски избори, нашето „желязно” момиче - Дилма Русефф, бие на първи тур разните „жабарски” кандидати и… оглавяваме петата икономика в света. Песента „Дилмано, дилберо, я кажи им как се сади пиперо” става национален химн на Бразилия!

НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ чий кандидат е Дилма - на Работническата партия, бивш партизански командир през 60-те години и пр. Тя влиза във връзка с партията на своя баща Петко Русев от Габрово, която е… БРП /к/, по-известна сега като БСП. Целта е да се намери достойна българка, която да оглави бразилската Футболна федерация, да й разкаже играта и по този начин да спре най-после този неспирен поток от черноляви техничари, заради които сума наши европейски момци търкат пейките и си чоплят носа по стадионите. Станишев се обажда на Енкин и той препоръчва Цона Маринчевска като идеалния наш човек, готов да изпълни и тази задача.

В РЕЗУЛТАТ - комшии на Цона съобщават, че е забелязана по малките часове да друса самба по двора и да вика от време на време „Венсеремош, венсеремош!”. Дали пък Троян няма да извади късмет?

АЙ с-с-с, неделя, 3 октомври 2010 г.
(коментар към материала ”Иван Христов: Вместо раиран костюм – почетен гражданин?!”)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |