Малолетни вилнеят из Троян

* В района на „Шато Монтан” 14-годишен бандит заплаши с побой и обра 8-годишен малчуган * Трима, най-малкият е 9-годишен, отмъкнаха агне от дома на възрастна жена в мах. „Буковски дол”

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ЗАЧЕСТИХА криминалните „изпълнения” на малолетни в Троян. На 10 август (вторник) около 18:50 ч. жена сигнализирала в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян за посегателство срещу 8-годишния й внук. Малчуганът си играел в района на хотел „Шато Монтан”, когато по-голямо момче го заплашило с побой и насилствено му отнело мобилния телефон „Нокиа”. След бързи оперативно-издирвателни действия малолетният бандит бил разкрит – 14-годишен от Троян. Откраднатият телефон също е намерен и иззет, а по случая е образувано досъдебно производство.

77-ГОДИШНА ТРОЯНКА СЕ ОПЛАКАЛА на 12 август (четвъртък) в полицията, че от дома й в мах. „Буковски дол” е откраднато… агне. Униформените реагирали начаса и спипали похитителите на живата стока – трима малолетни, на 14, 11 и 9 години, като най-големият вече имал криминално досие. Нямаме данни за профила на малолетните „чобани”, но не е трудно да се досетим за представители на коя общност става дума. От бюлетина на РУП - Троян не е ясно какво се е случило с блеещото.

НА СЪЩИЯ ДЕН – 12 АВГУСТ, при претърсване на апартамент в Троян, обитаван от 17-годишен наш съгражданин, били намерени наркотици. В саксия на терасата тийнейджърът си отглеждал канабис (теглото на зелената маса било 170 г), а в една от стаите униформените се натъкнали на пликче с марихуана (около 35 г). Срещу непълнолетния троянец е образувано досъдебно производство по член 354А, ал.3 от НК, насочен срещу придобиването и съхраняването на рискови наркотични вещества и предвиждащ „лишаване от свобода до 5 години и глоба от 1000 до 5000 лева”.

Т21

2 коментара:

Анонимен каза...

От жегите ще да е :):):)

Анонимен каза...

Аааа, значи можело!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |