Нигериец спечели първия летен турнир по билярд в Троян

* Дози Аманфо разби на финала 23-годишния студент във ВТУ Гълъбин * 14 участници мериха сили в продъжение на 4 часа
 
ПЪРВИЯТ ЛЕТЕН ТУРНИР ПО БИЛЯРД В ТРОЯН за наградата на «Оптиспринт» се игра в билярдната зала на бар-клуб “Riverside” в кoмплекс “Чаршията”. Идеята за състезанието бе на екипа на ТВ “Оптиспринт” (Троян), като помощ оказаха Митко Динушев от Клуб “Млад репортер”, както и собственикът на заведението Николай Тодоров, който бе и в ролята на съдия и разясни правилата.

ИГРИТЕ ПРОДЪЛЖИХА повече от 4 часа. Предварително бе изтеглен жребий на принципа всеки срещу всеки и елиминации. Общо 14 се включиха в надпреварата: Бисер Кучев, Петко Йовчевски, 13-годишният Марио Терзиев, награден като най-малък участник, DJ Сашо и DJ Маринчо, атрактивният Кольо Зюмбилски, Георги Добрев, 11-класникът Владислав Иванов, спечелил трето място, Христо Лефтеров, Преслав Атанасов, Стойко Атанасов, невероятният барман Симеон Диков-Джуми (Riverside),  доказал че освен шейкъра, ловко върти и щеката, екзотичният майстор от Нигерия Дози Аманфо, печелил много турнири в родината си, който стана и краен победител, надделявайки на финала над 23-годишния Гълъбин-Джото, студент във Великотърновския университет.

НАГРАДНИЯТ ФОНД – парични премии, тениски и топки,  грамоти и книги, карти за фитнес - беше осигурен от: “Оптиспринт” (Троян), “Riverside”, фитнес център “Аполон”, “Хлебопроизводство и сладкарство”, “Автопункт - Марин Маринов”, СИМА, бензиностанции “Йоанна”, “Орифлейм”.

Красимира Коларова, ТВ „Оптиспринт”

13 коментара:

Анонимен каза...

Кака Краса прави реклама на темното си гадже?

Анонимен каза...

Ама ти си малко назад с информацията. Той вече й е съпруг. Но няма лошо - като се обичат младите.. да се земат...

Анонимен каза...

Ами евала на жената.Щом и стиска да го направи в еснафски град като нашия!

Пол..... каза...

И аз съшото си мисля.Много смела жена!А Дози е много готин!

Анонимен каза...

Правилно,кака Краси е готина мацка ,че му завидях на кюнеца даже щом разбрах че са се вземали...както пише по-горе,като са любят младите...

Пол..... каза...

До горния-кака ти Краси е не само готина а умна,добра ,смела и достойна жена,какъвто ти не си и никога няма да бъдеш.Доси е един доста възпитан и културен мъж,може би ако го познаваме лично ще видим още доста хубави черти в него,но ти за съжаление не спадаш към нито една що годе дори нормална категория,щом си позволяваш да използваш думата "кюнец".Впрочем,по себе си ли съдиш?

Анонимен каза...

За пореден път те призовавам да спреш да се слагаш на всяка тема като похлупак!
Не знаеш с кого пишеш и кой стои пред компютъра!
Аз знам кой стои зад твоя псевдоним,но нарочно не го казвам да не те излагам на показ.
Краси е готина,харесва ми щото е мой тип,но кюнците не ме радват.Като си така арна към негроподобните си вземи един за теб!

Анонимен каза...

Сайтът ви не печели от махленски и расистки приказки.

Пол..... каза...

Наистина като коментираш анонимно не знам кой си, прав си.Но не се срамувам от коментара си.Ти си засегнат от това, че те обидих,но и ти обиждаш.Защитавам човек който на никой нищо не е направил а е имал само съдбата да е с тъмна кожа.Постави се на негово място и че в момента го чете.Та ти също си облика на троянци.
Но не се кахъри , повечето ме знаят коя съм барабар с г-н Кмета :)))).Анонимна съм заради идеята на Гената за конкурса за най-добър коментар.Така че,аз рано или късно ще се разкрия.Но ти няма май.

Анонимен каза...

Ама че сте глупави всички!
Кое й е умното на кака ви Краса! Един текст като хората не може да прочете без да се запъне или без да срича, пък камо ли да го напише като хората! Жалко за мъжът й, който е много свестен човек.

Анонимен каза...

Четеш ли Пол,какво пишат хората?
Затова ти казвам да спреш д се слагаш като похлупак ,щото не само че се излагаш ами почваш да дразниш с постоянносто си слагане!

Пол..... каза...

Да,чета,а ти четеш ли?Защото и теб наричат глупак.А че и ти си на всяко гърне мерудия....за това айде да не спорим.Всеки ще си коментира който както намери за добре.Ти кой си,че да раздаваш правосъдие?Ти си като всички останали анонимни,които са мноооого смели,а даже и ник не скагат.Но иначе много знаете.

Анонимен каза...

Тази статия е специално за този/тази над Пол,за такива като теб дето само критикуват- Те, естествено, винаги ни мислят доброто и винаги имат мнение за това, което не им влиза в работата.Правят забележки за интимните ни отношения, решават вместо нас как да отглеждаме и възпитаваме децата си, какъв е най- здравословният хранителен режим, който трябва да спазваме, кои да бъдат наши приятели, какъв е най -лесният начин да направим едно или друго нещо.

ДА ГИ ОТХВЪРЛИМ КАТЕГОРИЧНО, ОЗНАЧАВА ДА УНИЩОЖИМ И МАЛКОТО САМОУВАЖЕНИЕ, КОЕТО ИМ Е ОСТАНАЛО.

Защото те се възприемат като хора с големи сърца, които винаги се грижат за доброто на близките си.
Разбира се, че са доброжелателни, но поведението им е доста натрапчиво, а самите те - досадни.

Защо искат да дават съвети
Просто защото са избрали една несъзнателна стратегия за бягство от своите емоции.
Да се занимават с проблемите на другите, е начин да се скрият, да се спасят от негативната оценка на околните за тях самите.
Надянали маската на непогрешими съветници
те често се превръщат в обвинители
които вгорчават живота ни.На пръв поглед изглеждат много сигурни в себе си, но в действителност страдат от липса на самоуважение.Единствено усещането , че са полезни, ги зарежда с чувство за хармония, тъй като са неспособни да се обичат.Доказвайки непрекъснато своята незаменимост чрез даване на съвети, те се стремят да нахранят един ненаситен болезнен нарцисизъм в себе си.


НЯКОИ ОТ ТЯХ ОТИВАТ ОЩЕ ПО - ДАЛЕЧЕ - ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО СПАСИТЕЛИ.ЧУВСТВАТ СЕ ВИНОВНИ , АКО НЕ ПОМОГНАТ, ДОРИ КОГАТО НИКОЙ НЕ ИМ ИСКА ПОМОЩТА.

Тази виновност обикновено произтича от неосъзнатото чувство, че не са достойни да съществуват.
Хората, които се бъркат във всичко, не възприемат собственото си поведение за натрапчиво.


ТЕ ТРУДНО РАЗГРАНИЧАВАТ РОЛЯТА НА ПОМОЩНИК ОТ ТАЗИ НА СПАСИТЕЛ.

Ето защо не бива да се оставяме да ни въвлекат в тяхната игра на доброжелателност.Едно "Много те обичам, но ме остави сам да реша проблемите си" още в самото начало би ни спестило досадното им усърдие да оправят непрекъснато живота ни.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |