Предстоящо: троянските театрали ще участват на „Каварна 2010”

* Самодейният състав към НЧ „Наука” премина селекцията и ще се представи на феста в Каварна с „Трима на пейката”
  
САМОДЕЙНИЯТ ТЕАТРАЛЕН СЪСТАВ при троянското Народно читалище „Наука” ще участва в 13-тото издание на Националния фестивал на любителските театри с международно участие „Каварна 2010”, научихме от и.д. секретар на читалището Маргарита Мондешка. Общо 39 любителски трупи от цяла България са подали заявка, като след селекция от професионално жури са били одобрени едва 14 – сред които и читалищната трупа от Троян.

НАШИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ
на сцената в Каварна с лиричната комедия „Трима на пейката” от Алдо Николай. Режисьор на постановката, представяна с успех и пред троянската публика, е известният Димитър Стоянов, а ролите са поверени на актьорите Павел Паймаков, Радой Стойчев и Стела Мавродиева. Фестът „Каварна 2010” ще се проведе от 31 май до 6 юни. И от нас – успех!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |