ПРЕДСТОЯЩО: Великденски базар в Орешак

* Наред с търговията - две изложби „от златната съкровищница на фонда”

НАЦИОНАЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ на художествените занаяти и изкуствата (НИХЗИ) - Орешак организира на 3 и 4 април 2010 г. (събота и неделя) Великденски базар за произведения на народните художествени занаяти, стоки за бита, атракциони, бирарии.

ВЪВ ВРЪЗКА С ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ Националното изложение предлага на своите гости и две нови изложби с експонати „от златната съкровищница на фонда”. В зала №2 (Художествена обработка на кожа и текстил) са представени тъкани от различните фолклорни области, плетива, везба, както и различни видове кожени произведения. В зала № 7 (Художествена обработка на дърво) са експонирани дърворезби и дървопластики на известните майстори Тодор Нанчев и Йордан Иванов. За ценителите на произведенията на народните занаяти предлагаме богат асортимент от традиционни сувенири в специално организирания в зала №8 базар.

Иван Чакъров,
директор на НИХЗИ - Орешак

1 Коментара:

Анонимен каза...

Да си бяхте поне попочистили паяжините в залите,да не говорим за тотално занемарената база!
Така освен АНТИ реклама,друго не правите!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |