Строителна фирма дължи на хазната 610 000 лв.

* Защо от ТД на НАП - Ловеч отказват да съобщят името на фирмата, завлякла хазната с такава крупна сума? 

ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ревизорите от Териториалната дирекция (ТД) на НАП – Ловеч са разкрили допълнителни задължения за 13 млн. и 486 хил. лв. в резултат на 226 ревизии, информира PR-ката на дирекцията Калина Радоева. 35 физически и юридически лица от Ловешка област дължат на хазната невнесени осигуровки и данъци в размер на повече от 100 хил. лв.

С НАЙ-ГОЛЯМА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ – 610 хил. лв. по ревизионен акт, е фирма, занимаваща се със строителство и продажба на строителни материали, „липсващи” в края на отчетния период от счетоводните й регистри (от ТД на НАП – Ловеч обаче не съобщават името на въпросната фирма – бел. Т21). Двама земеделски производители пък дължат по над 40 хил. лв., тъй като „пропуснали” да се регистрират по ДДС, достигайки задължителния праг.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |