У комшиите: „Плюс” откри магазин и в Луковит

* Един в Луковит, два в Севлиево, а в Троян - нищо?!

НEМСКАТА ВЕРИГА "ПЛЮС", която е от типа дискаунтър (за евтини стоки), на 25 ноември 2009 г. откри свой магазин и в съседния ни Луковит (10 хил. жители). Това е деветият магазин на веригата у нас досега, като два от обектите й са в друг съседен на Троян град – Севлиево (26 хил. жители); а до края на годината „Плюс” планира да отвори магазини в общо 20 града на България. „Плюс” е първата дискаунтър верига, стъпила у нас, като акцентът в нейната продуктова листа са плодовете и зеленчуците, прясното месо, млечни произведения, прясно изпечен хляб и акционни нехранителни стоки на „малки цени”.

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ веригата „Плюс” закупи терен за строителство на магазин в Троян (25 хил. жители), на разклона за кв. „Попишка”; и на няколко пъти се чуваше, че немците започват строителството, но и до днес въпросният имот пустее, а край него се е разположил и се разраства цигански катун. В Троян пък тече допитване дали гражданите искат хипермаркет на голяма търговска верига или не (повече за допитването - виж ТУК).

11 коментара:

Анонимен каза...

Даа,друго си е във време на криза да си имаме кмет,който да пита:"Има ли нужда града от инвестиции или не...?!"

Анонимен каза...

Троян е най-консервативният град в България. Така е било, така и ще бъде. Да се чудиш откъде идва самочувствието на жителите му.

Анонимен каза...

Не мога да разбера само защо ме упрекват всички в този сайт, че съм бил негативно настроен.Как няма да съм? В Луковит ходя доста и моите впечатления за съжаление са ,че там бедността я имаше още преди години камо ли пък сега. Луковит за мен си е едно по-голямо село, в което повечето хора са или възрастни или безработни или пък са черни "чужденци". Въпреки това веригата "Плюс" откри там магазин. В Троян имат терен още от преди години и е ясно, че имат причина, за да не започват да строят(поне в кризата материали и раб. ръка са по-евтини).

Д.Г.Л.

Анонимен каза...

Каква обаче е причинита се пита в задачата?

Анонимен каза...

Това въпрос ли беше или отговор? Ха- ха.

Анонимен каза...

Въпрос е!

Анонимен каза...

Някой просто си плаща на определени хора ,за да не се даде старт на строежа...
Само да отбележа че катуна е там от повече от 30 години,така че да видим как ще разкрат мангалите без напалм ?
А защо големите компании ни подминават,запитайте желязненския тарикат Енкин,за който великяи борец за свобода гласът на чучулигата и инжинрната мисъл Пеевски една думичка не обели...Този човек успя за 12 години да пдоготви почвата за унищожение на Троян много внимателно разкарвайки всеки мераклия да стъпи на святата ни земя...сегашните управници просто дорапзределят малкото останало....

Анонимен каза...

Горното мнение каза всичко цялата истина!!!!!!!!!!!!!Точно тъй е!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Горното мнение каза всичко цялата истина!!!!!!!!!Точно тъй е!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

И защо някой си мисли,че ако има магазин от голяма верига цените ще са драстично по-ниски?
Разликата ще е толкова,че като отидеш накрая на касата няма да се забелязва.
Имам чуството че някой просто от болен мерак да каже че пазарува от еди къде си писка като женичка за такъв магазин!
Едно просто сравнение на цените тук и в някой голям магазин в близките градове,веднага може да покаже каква е разликата!
А това че за определени неща в Троян се плаща от местните "бизнесмени" на дадени управляващи е факт още от времето на инж. Енкин прославил града ни като негостоприемно място за всеки осмелил се да опита да стъпи на чуждата територия!И що,щото не му дава процента който господина най-нагло си иска.Що не го провери някой как си купи 3 апартамента в София за 3-те мандата ?????

Анонимен каза...

"Що не го провери някой как си купи 3 апартамента в София за 3-те мандата ?????" Интересно, логично, неизненадващо, но има ли доказателства

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |