Поучителна загуба в първата контрола

*Възраждащият се мъжки футболен тим на „Чавдар” (Троян), който ще се бори за влизане в националната „В” група, падна с 2:3 в домакинския си контролен мач с „Ботев” (Луковит)

В събота (8 август) мъжкият тим на възраждащия се футболен клуб „Чавдар” (Троян) – който от следващия сезон ще играе в областната група и ще се бори за място в националната „В” група – имаше първата си сериозна контрола. Нашите бяха домакини на срещата с един от основните си конкуренти за първото място в областната група (областният победител влиза по право във „В” група) – сработеният и играещ в този си състав от две години тим на „Ботев” (Луковит). Троянските футболисти, напътствани от треньора си Венци Кепов (бивш играч и треньор на „Литекс”, Ловеч – бел. Т21), започнаха срещата устремно и редяха атака след атака към луковитската врата. Но, както често се случва, ако не вкараш, ще ти вкарат – въпреки натиска на „Чавдар” луковитчани набързо ни набутаха два гола; и двата станали след мощни пробиви по десния фланг и грешки на нашата защита. До края на полувремето картинката се запази – нашите нападаха, а „ботевци” вкарваха и частта завърши при притеснителното 0:3. През второто полувреме гостите се поумориха, а „Чавдар”, вече в титулярния си състав след няколкото смени, мачкаше тотално противника си. Така се стигна до два гола във вратата на „Ботев” и множеството пропуски на троянските нападатели. В крайна сметка срещата завърши с минимална домакинска загуба 2:3.

„Няма нищо притеснително, контролата бе полезна и подсказа доста идеи на треньора Кепов, такава е и неговата оценка”, коментира пред Т21 отговорникът за спорта в общинската администрация, бивш футболист от най-славните години на „Чавдар” (Троян) и голям радетел за възраждането на футбола в нашия град Кольо Стоименов

(Пространното интервю с Кольо Стоименов – четете в броя на Т21 на 2 септември)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |