Стои повече от два месеца


* Адресът е „Ген. Карцов” 192, точно срещу стария вход 
на фирма „Витекс”

Читателите ни пишат

Вчера, 11 октомври, наш читател ни изпрати по електронната поща две снимки на голям камион, проснал се със задницата си върху тротоара. На пръв поглед – нищо необичайно. Но обяснението към снимките бе смущаващо, цитираме: „Камионът от снимките стои повече от две месеца в това положение. Ако най-обикновен пешеходец иска да премине по тротоара, трябва да навлезе в пътното платно или да се спъне в платформата. Адресът, на който се намира камионът, е Троян, ул. „Генерал Карцов” 192, точно срещу стария вход на фирма „Витекс”.” Както се казва, коментарът е излишен. Ред е на органите.

Т21

27 коментара:

Троянец каза...

Вий сега кво,завиждате на човека че има камион и развива бизнес. Злобари!

Анонимен каза...

Като развива бизнес, да ти го паркира пред входа тогава?

Анонимен каза...

Ti trqq da se ebavash inache ne te znam kakuv sindrom imash

Анонимен каза...

Ако паркираш така в някоя цивилизована държава, ще ти отцепят гьона само след 2 часа, изобщо никой не го интерисува с какъв бизнес се занимаваш!

Иван Цочев каза...

Всяка сутрин хващам автобуса от спирката срещу камиона. Мога да ви кажа, че стои с отворен борд през цялото това време (не знам колко месеца) и го ползват за склад за палета от близкия магазин за зеленчуци. Това е истината. Ако някой иска да го махне от там да подаде жалба срещу този магазин.

Анонимен каза...

ax 4e ne sam tam da go zapalq

Анонимен каза...

Емил Борисов да си го прибере

Анонимен каза...

Интересно е как точно там стои патрулка през ден.Не им ли прави впечатление? Смешно е малко!

Анонимен каза...

То де е само там...Я на "Малкия пазар" на измислиният паркинг таралясниците на ония отпред на сергийте стоят по цял сезон да гният и пречат...

Анонимен каза...

Какво завиждате на бизнесмените от малкото пазарче,че имат камиони бе? Ако не са те ,откъде ще си купувате зеленчуци и плодове?Злобари завистливи троянски !

Анонимен каза...

Вижда се, че половината коментари са на хора, които са ходили най-даляч до разклона за Калейца ;) Във всяка нормална държава, за такова паркиране ще отнесе солидна глоба, която ще плати веднага на всичко отгоре !

Иванко каза...

Ние се опитваме да бъдем цивилизована държава. В София вече се забелязва подобна тенденция. Що се отнася до патрулката и полицаите - нали знаете, което не става с пари, става с много пари.

Анонимен каза...

Г-н Маринов, бихте ли ми казали къде трябваше да ви изпращаме материали, защото подобни безобразия има в целия град :)

troyan21 каза...

До №13: На имейл troyan21_gm@abv.bg

Анонимен каза...

Не можахте да разберете,че не снимки ами и документални филми да направите ,ако си плащате на полицията и кметовете на осовата да паркирате ще се правят куките на сляпи (пример Тмаркет с паркинг на тротоара и едното платно за движение на най натоварената улица в Троян),ако не си плащате ви чака участта на денонощен магазин Мечта.Примери за полицейски бизнес рекет десетки стига да искаш да ги видиш.Така е било така и ще бъде в този мафиотски град особено със задълбочаващата се криза и все по трудния начин честно да оцеляваш.

Анонимен каза...

Anonimen kaza..... Kak po sezon, neshto burkash N 9. Sedqt si tam celogodishno i ot nqkolko godini dva kamiona se polzvat kato oshte edno pomeshtenie za koeto ne plashtan stotinka. Ot izvestno vreme i 1 kola pribaviha vse edno e avtomorga. Da ne govorim za banicharnica Fantaziq, koqto si izrina za da napravi ploshtadka i kupchinata otpaduci ot otvarqneto i si sedi krai tqh.

Анонимен каза...

престанете да ни завиждате какво като сме си спрели колите си и камионите си там. вий като нямате и само завиждате

Анонимен каза...

Има си паркинги където трябва да стоят камионите,а не да паркират пред жилищни блокове.Нека КАТ и Общината си влязат в пълномощията,срамно е да не си изпълняват задълженията.....

Анонимен каза...

Очевидни неща не виждат КАТ и Общината, стига да не се засягат техни лични интереси. На средата на центъра да спреш, ще минат и ще те заобиколят... Малоумници и мижитурки са всичките!!!

Анонимен каза...

Стига сте винили момчетата в униформа,че не си вършат работата.Те нямат думата за нищо,просто работят така както им нередят шефовете.Все пак не случайно всички бивши топ ченгета в Троян сега са адвокати на бандитите троенски.Затова мисля ,че е редно в новия правописен речник на българсия език да се посочи, че "бивш" и "настоящ" полицай са синоними на "мутра" и "престъпник".

Анонимен каза...

просто минавате през платформата и готово

Анонимен каза...

днес 16-ти октомври камионът е още там .........

Анонимен каза...

Ти къде искаш да е като момчето си е платило за да е там:)

Анонимен каза...

ДНЕС 17.10.12 РЕЗУЛТАТ НЯМА ОТ СНИМКАТА ЗНАЧИ Е ПЛАТИЛ НА КОГОТО ТРЯБВА.

Анонимен каза...

А добро утро ,ще се сетиш как стават работите по нашите ширини.

Анонимен каза...

18.10.12 - Още си стои,хахаха!

Анонимен каза...

26. Анонимен каза...
18.10.12 - Още си стои,хахаха!

Да ама поне е затворен :D

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |