Събитие по проект „Професионални и Практически Решения“

* Партньорите ни по проекта от България, Гърция и Турция посетиха социални услуги на територията на община Троян

Троян
 
ФОНДАЦИЯ „Слънце за всеки“ в качеството си на координатор по проект (Professional and Practical Decisions), финансиран по програма „Еразъм +“, беше домакин на събитието, проведено в Троян: „Тренинг за професионалисти, пряко работещи с потребители на социални услуги“. Целевата група по проекта са професионалисти, работещи в партньорските организации – социални работници, медицински сестри, психолози, обслужващ персонал от България и Гърция, и експерти от държавната администрация на Турция.

ОСНОВНИТЕ цели на проекта са анализ на законодателството, касаещо социалната сфера в страните участнички, както и  обмяна опит и добри практики в областта на предоставянето на социални услуги. На събитието присъстваха колеги от дирекция „Социално подпомагане“ на Истанбул (Турция)  и от неправителствената организация „Дрососталида“ (Гърция), които са партньори по проекта. Партньорите ни по проекта посетиха социални услуги на територията на община Троян,  

ОФИЦИАЛНИ ГОСТИ на събитието бяха Виктория Тахова, изпълнителен директор на Агенция за качеството на социалните услуги (София), Марияна Николова, директор на Общински комплекс „Социална и здравна политика“ (Троян), Кристина Йосифова,  кмет на с. Добродан (община Троян), Биляна Василева. специалист „Социални дейности“ в общинската администрация в Троян.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |