Столицата на Левски Ловеч ще си има депутат от партията, храчеща по Левски?!

* От достоверен и сериозен източник научихме, че четвъртият депутат от нашия избирателен район ще е от… седмата по вот партия „Величие“ * Срамът е голям, позорът – също

Полковника от „Величие“ ръси мозък по телевизора
Избори 2024
 
НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ избори тази неделя, 9 юни 2024 г., поредната рашистко-рубладжийска партийка, носеща гръмкото име „Величие“ (някой напомни, че и вестникът на бай Ганьо, правещ политика, се казвал така – „Народно Величие“ – бел. ред.), се намъкна в българския парламент. Което дори не ни изненадва след множеството подобни намъквания през годините (виж „Атака“, „Възраждане“ и мн. др. – бел. ред.). А сега ново пет. С адрес нашия ловешко-троянски избирателен район.

ПРЕДИ МИНУТИ
от достоверен и сериозен източник научихме, че четвъртият ни депутат – другите трима са от трите партии с най-висок вот в нашия район ГЕРБ, „Възраждане“ и ДПС – ще е от… „Величие“. Както се казва, срамът е голям. Но има и два не по-малки парадокса. Първият парадокс е, че в нашия район „Величие“ е седма по вот с 3,79%, т. е. не минава парламентарната бариера от 4%. Вторият парадокс е много по-голям – столицата на Левски, Ловеч, ще има народен представител от партията, която публично плюе и унижава Левски?!

ВОДЕЩ в плюваческите изяви срещу Левски е лидерът на „Величие“ подполковник Николай Марков, по-известен като Полковника, който във видео, тиражирано обилно из интернет, казва за Левски следното, цитираме дословно: „Левски става национален герой, защото трябва да имаме национални герои, трябва да се произведат. Какво толкова е Левски?! Опитал се да направи нещо, (а) ние сега го веем като байряк… Бащите на тия възрожденци знаете ли какви са – въшльовци!“. В същото изявление водачът на „Величие“ (колко на място са кавичките в случая – бел. ред.) без да му мигне окото и с апломб развява рашистката пропагандна опорка, че новата българска държавност е изцяло... руска заслуга, че т. нар. ни възрожденци (разбирай от Раковски до Левски и Ботев), чиито бащи и самите те са „въшльовци“, нямат никаква заслуга. Наистина елементарно и тъпо, но подобно нагло антибългарско говорене от български политик и вече депутат е плашещо. 
 
СРАМЪТ наистина е голям. Позорът подобни недоразумения да си веят байряка из нашия край – също.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |