Отборът на троянското СУ „Васил Левски“ – най-добър

* На форум в Ловеч, посветен на живота и делото на Левски и ръководен от проф. Пламен Митев, се отличи триото на 11-класниците Виктор, Ирена и Преслав от Троян
Отличници
Момент от форума, в средата – отборът на СУ „Васил Левски” (Троян), Ловеч, 29 април
НА 29 АПРИЛ в залата на Ловчанското читалище „Наука 1870” в Ловеч се проведе форум, посветен на живота и делото на Васил Левски, организатори бяха Регионално управление на образованието (РУО) - Ловеч, Общински комитет „Васил Левски” и Фондация „Васил Левски”. За модератор на форума бе поканен известният историк проф. Пламен Митев от Софийския университет. В събитието взеха участие отбори от петте училища в област Ловеч, в които има профилирана подготовка по история и цивилизации.

Награждават отбора на СУ „Васил Левски” (Троян)
СРЕД УЧАСТНИЦИТЕ бе и СУ „Васил Левски” (Троян), представено от отбор в състав Виктор Златеков, Ирена Цветкова и Преслав Минчев, ученици от от 11. клас. Темата на техния клип (видео презентация) бе „Троянският манастир като убежище на Апостола“, основната заслуга за чието изготвяне е на Стою Калчев, също ученик от 11. клас на нашето училище. И въпреки че дискусията нямаше състезателен характер, по всеобщото мнение на всички присъствали на събитието, безспорно най-добре представилият се отбор бе на СУ „Васил Левски“ (Троян). Поздравления!

Цветелина Мутафова
, преподавател по история,
СУ „Васил Левски“, Троя
н

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |