„Везба“ на Световната купа по художествена гимнастика

* „Едно събитие от голяма висота, подплатено с много стил и успехи. И точно там се чу и за нас, малката троянската фирма „Везба“

Цветомир Петков, „Везба“
Който си го може, го може
За пореден път неголямата, но рейтингова и с национална/международна известност троянска фирма „Везба“, основана и ръководена от младия ни съгражданин –професионалния дизайнер Цветомир Петков, присъства стабилно на състезание от световен мащаб в най-красивия и много български спорт художествената гимнастика. След като през 2022 г. на Световното първенство в София „Везба“ изработи костюмите на официалните лица (над 400 души) и участва в цялостното дизайнерско оформление на състезанието и имаше подобни ангажименти на Световната купа през 2023 г., сега затвърди присъствието си на поредния форум на художествената гимнастика от най-висок ранг – Световната купа 2024 (София, 12-14 април). По-долу впечатленията си за състезанието и партньорството на „Везба“ споделя сам собственикът на фирмата. „Пиша всичко това, за да дам повод за гордост сред нас троянците и да кажа, че и в малък град може да се успее“, уточнява г-н Петков. Т21
ПРЕЗ миналата седмица в София се проведе състезание под егидата на Световната федерация по гимнастика (FIG) – Световна купа по художествена гимнастика. Нашите момичета се представиха повече от добре. Спечелихме няколко златни, сребърни и бронзови медали. Общо взето потвърдихме отново, че сме едни от най-добрите в света на този спорт. А организацията бе повече от чудесна. Това е трето събитие от подобен мащаб за две години в България. След Световното първенство през 2022 г. и Световната купа през изминалата 2023 г. А троянската фирма „Везба“ отново, за трети път, бе партньор на събитието.

Ансамбълът на Германия играе на фона на реклами на „Везба“, СК 2024, София
ИЗРАБОТИХМЕ облекла за техническите лица, организационния комитет, доброволците както и подаръци за официалните гости. А по думи на организаторите нашите продукти са им любимите подаръци. На откриването присъстваха както президентът на Световната федерация по гимнастика (FIG) Маринари Уатанабе, така и министърът на спорта на Република България Георги Глушков (първият българин играл в NBA), кметът на София Васил Терзиев, посланикът на Япония у нас н. пр. г-н. Мичигами и много други официални лица.

Невяна Владинова с тоалети на „Везба“
ЕДНО събитие от голяма висота, подплатено с много стил и успехи. И точно там се чу и за нас, малката троянската фирма „Везба“. Дори няколко дни преди това снимахме с нашата гимнастичка, участвала на игрите в Рио де Жанейро, а сега вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика – Невяна Владинова, която бе и главен съдия на първенството. Изпращам и две снимки на г-жа Владинова с наши тоалети, както и снимка от изпълнение на националния отбор на Германия, който играе съчетанието се на фона на реклами на троянската фирма „Везба“.

ПИША
всичко това, за да дам малко повод за гордост сред нас троянците и да кажа, че и в малък град може да се успее. Стига да искаш и да не се оплакваш!

16 април 2024 г.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |