БТА си търси кореспондент в Троян

* Крайният срок за подаване на документите (автобиография с актуална снимка) е 7 март, одобрените по документи ще бъдат поканени за интервю * Базисните изисквания: висше образование, отличен български, шофьорска книжка, добра комуникативност
 
Предлага работа
 
БЪЛГАРСКАТА телеграфна агенция (БТА) си търси кореспондент/младши кореспондент за Троян, обявата е публикувана в раздел „Кариери“ в сайта на агенцията (www.bta.bg). Срокът за подаване на документите (автобиография с актуална снимка) е до 7 март 2024 г., а подаването може да стане онлайн или по пощата (на адрес: София, бул. „Цариградско шосе“ 49, дирекция „Правно обслужване и човешки ресурси“). Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени за интервю. За допълнителна информация са посочени телефоните 02/9262303, 02/9262316 и 02/9262394.

„КОРЕСПОНДЕНТЪТ на БТА в страната отговаря за отразяването на новините в определен регион, прави репортажи и интервюта, обогатява ги със снимки и видеоматериали от събития, пише обзори. Работи на 8-часов ненормиран работен ден“, са посочените основни задължения за позицията. А базисните изисквания са: висше образование (може и студенти), отлично владеене на книжовен български език, компютърна грамотност, активен шофьор (категория „В“), добри комуникативни умения, инициативност и умение за работа в екип. Работодателят БТА предлага: постоянен трудов договор, интелектуално и творческо предизвикателство, възможност за развитие на престижна позиция в иновативна и динамична среда, възможност за повишаване на професионалната квалификация и трупане на ценни контакти в подкрепяща работна среда с високи професионални стандарти, редица социални екстри.

„НИЕ СЪЗДАВАМЕ неспирен поток от информация, която се ползва от медиите в страната и от новинарски агенции в чужбина, от държавните институции и неправителствени организации в България. Екипът журналисти в БТА проследява събитията в развитие, отначало до край, в текст, образ и звук. Свобода, истина, знание, общност, памет са нашите ценности“, поясняват от агенцията. И се обръщат към бъдещите си колеги с думите: „Ако сте запалени по журналистика, базирана на факти, свободна от пристрастия, журналистика, която търси истината, ако горите да разкажете история в снимки или видео, ако искате да се учите в школата на БТА, присъединете се към екипа на националната агенция“.

Бившият генерален директор Максим Минчев и кореспондентът в Ловеч Дани Балабанова при откриването на изложбата на БТА „Родени свободни“, Троян, 2014 г. 
КОРЕСПОНДЕНТ на БТА в областния ни Ловеч е чудесната Дани Балабанова, а в момента е отворен конкурс за втори ловешки кореспондент. През 2021 г. в Ловеч  бе открит пресклуб на БТА. Напоследък на БТА от Брюксел активно сътрудничи троянката Рада Ганкова.

Т21, по информация на БТА

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |