Фотоателие по улична фотография в Троян

* Води го гостуващият професионален фотограф Атанас Кънев, началото – петък, 10:30 ч., Серяковата къща * Амбицията на ателието – да погледне на троянските ни неща и хора от свой ъгъл
Предстоящо
АВТОРИТЕ на изложбата „Далече от Африка”, която се открива на 22 юни в галерия „Серякова къща” и в която ще видим лица и пейзажи от Африка – професионалният фотограф Атанас Кънев и театралната режисьорка Елена Панайотова, на другия ден (23 юни, петък) организират улично ателие по фотография. Фотосъбитието, ръководено от Атанас, ще започне в 10:30 ч. от Серяковата къща и ще се вгледа и постарае да предложи различен „прочит“ на Троян и троянските ни неща и хора.

НЕОБХОДИМО е да носите фотоапарат или мобилен телефон. В рамките на два часа участниците ще придобият умения за откриване на детайли в ежедневния уличен свят, базови умения за композиция, наблюдение на светлината, фотографско портретиране. Ще обсъдят какво ги привлича за снимане и какви кадри публикуват в социалните мрежи, каква история може да разкаже една фотография. Ателието е подходящо за деца, младежи, професионалисти и широка публика.

Галерия „Серякова къща“

 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |