Започва ремонт по ул. „Симеон Велики“ – от кръговото до Главната

* Необходимо е гражданите да отстраняват от строителния терен личните си и служебни  автомобили в часовия диапазон от 8:00 ч. до 17:00 ч.

Важно съобщение!

От 15 март, сряда, поради изпълнението на обект „Текущ ремонт на тротоари в град Троян“, започват строително-ремонтни работи по ул. „Симеон Велики“ – от кръговото кръстовище с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. „Васил Левски“, северния тротоар. Поради извършващите се строителни работи ще бъде ограничено преминаването във въпросния участък. Необходимо е гражданите да отстраняват от строителния терен личните си и служебни автомобили в часовия диапазон от 8:00 ч. до 17:00 ч. за периода до приключване на строителните работи.

Благодарим за Вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство!


Община Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |