Тачо и Теди Беломъжеви си имат момченце

* Беломъжев (най-)младши проплака в събота по обед, 28 януари, в Университетската болница „Софиямед“ в столицата под грижите на земляка ни д-р Анатолий Дуковски; вече е ясно и името на новородения юнак – Боян * Честито на мама, тате и каката Йоана!
Щъркелът дойде Актуализиран
Теди и Тачо Беломъжеви
СЕМЕЙСТВО Беломъжеви младши – световната звезда в ски ориентирането и наш съгражданин Станимир (Тачо) Беломъжев и прелестната му съпруга Теодора Беломъжева (Пейнекова) – вече си имат и момченце. Беломъжев (най-)младши – който в първия ден още си нямаше първо име, но след това се разба, че ще се казва Боян, за да е боец като тате – проплакал по обед на 28 януари, събота, 12:30 ч., в Университетската болница „Софиямед“ в столицата. Както и при раждането на първата им рожба – дъщеричката Йоана, която вече е на три годинки и горница, „бабувал“ землякът ни д-р Анатолий Дуковски. Раждането минало леко и мама Теди и Боян Беломъжев се чувстват отлично.

ЗА ЖАЛОСТ тате Тачо същата сутрин заминал за поредния си старт в чужбина (Латвия) и известно време ще се радва на наследника си дистанционно. И от нас – честито на всичките Беломъжеви и Пейнекови! А най-много на Теди и Тачо и на каката Йоана!

Т21
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |