Тачо и Теодора си имат момиченце

* Малката Йоана, носеща името на дядо си Иван Беломъжев, проплакала тази нощ в Майчин дом в столицата под грижите на троянеца д-р Анатолий Дуковски
Отличници
Станимир и Теодора, София, м. октомври 2019 г., снимка www.ski.bg
Йоана Беломъжева
СВЕТОВНИЯТ и европейски шампион по ски ориентиране и почетен гражданин на Троян Станимир Беломъжев-Тачо вече е татко. Тази нощ прекрасната му спътница Теодора Пейнекова, също наше момиче, троянка, с която са заедно от няколко години, го е дарила с момиченце. Малката Йоана проплакала в 00:14 ч. в Майчин дом в София под грижите на нашия земляк д-р Анатолий Дуковски и е с манекенски мерки – 2870 г, 49 см.

ЧЕСТИТО на всичките Беломъжеви и Пейнекови! И специално, за името, на дядо Иван (Беломъжев), бащата и личен треньор на големия шампион. Да ви е жива и здрава красавицата Йоана и много да ви радва! 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |