Винаги същият – Колето

Николай Кънчев (1961-2022)
* На 30 септември ни напусна Николай Кънчев, едва на 61, едно усмихнато и сърцато троянско момче, което ще липсва много
 
In memoriam
 
Вчера вечерта (30 септември), внезапно, неочаквано и ненавреме ни напусна Николай Кънчев. Едва на 61. Колето, както го знаят съученици и приятели. Сериозен бизнесмен (фирма „Синико“), грижовен съпруг и баща, троянец с име и положение, но си остана винаги същият – Колето. С неизменната широка усмивка, сърдечен, сърцат, светски, чаровен. От хората, които правят този свят по-разбираем, по-красив и добър, по-поносим. „Естет по душа, обичаше рока, пътешествията, хубавото кафе“, сподели за него един от най-близките му приятели. Едно троянско момче, което ще липсва много. И ще си остане винаги с нас.

Преди месец – Колето (вдясно) при посрещането на колоездачната Обиколка на България, Троян, 29 август 2022 г.
Нашите най-искрени съболезнования на съпругата Ценка, сина Петър и на всички близки и роднини! Почивай в мир, приятелю! Дълбок поклон!

От Ковачеви (Ценко, Яна, Вера, Айхама, Людмила, Тихомир),
Венелин Ангелов, Генадий Маринов, приятели, съученици


Поклонението и опелото ще се състоят на 2 октомври, неделя, от 12:00 ч. в троянската църква „Св. Параскева-Петка“. Погребението е на Новите троянски гробища от 13:00 ч.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |