Търсят се доброволци да помагат на бежанците в Троян

* Кандидатите да помагат могат да получат допълнителна информация и да уточнят ангажиментите си на телефони 0877/616513 и 0670/6-80-50
Войната на Путин срещу Украйна 
ОБЩИНА ТРОЯН се обръща към своите жители, които имат възможност да помогнат като доброволци на бежанците от Украйна, които пристигат на територията на общината. Имаме нужда от хора, които:
• Владеят украински/руски (английски) език и са готови да окажат съдействие на пристигащите, като покажат къде се намират най-важните места в града, които могат да им бъдат необходими (магазини, аптеки, болница, банки, полицейско управление, автогара и пр.);

• Оказват съдействие при рутинни дейности (пазаруване, необходимост от транспорт и др.);

• Съдействат при приемане и разпределение на дарения за бежанците;

• Окажат медицинска/юридическа помощ при необходимост.
МОЛИМ ЖЕЛАЕЩИТЕ да се свържат с нас на телефони 0877/616513 (от 8:30 ч. до 17:00 ч.) или 0670/6-80-50 (денонощно) и да уточнят с какво биха могли да бъдат полезни и колко от времето си могат да отделят.

Община Троян

7 коментара:

Илиян Пеевски каза...

Днес е националния празник на България. Родината на една все по-намаляваща група от Българи, които не позволиха на съвремените нацисти да им промият мозъците и милеят, уважаават и почитат Историята си.
Така, че не се чудете защо в това вестниче няма да прочетете и един ред за днешния ни национален празник и за благодарността на българите към Русия за нашето освобождение от турското робство. И няма как да е друго, след като собственика на това вестниче е един от инициаторите за унищожаването на историческия антифашистки паметник в Троян. Няма и поздравление от кмета на Троян за днешния Български национален празник. Тя, кметицата пък беше тази, която приведе в изпълнение унищожаването на антифашисткия паметник в нарушение на 11 български и европейски закона и създаде необозначен масов гроб в центъра на днешен Троян. Срам и позор!

r3d33ms каза...

Скоро не ти бяхме чели интелектуалните диарии! Хващай автомата и айде по балкана да грабиш мандрите,маломерен партизанин такъв!

Илиян Пеевски каза...

Що не си напишеш името, анонимен мишок? За да не разберем как една отрепка е лизала комунистическите задници, а днес лиже нацистките задници. А иначе си прав, рядко пиша вече, но то и 99% от пишештите напуснаха тази лицемерна медия, която заедно с троенските управници УБИХА всякакво инакомислие в този отиващ си град.

Троенец каза...

И Наполеон е бил маломерен!А и Путин не е с баскетболен ръст!

r3d33ms каза...

Само няма да се нервиш,да не вземеш да опърдиш гащите :)
Я кажи нещо за политиката на червените ти любимци в Украйна през 1929/1930 година!

Илиян Пеевски каза...

Анонимна мишко, прекалено си незначителен да предизвикаш някакви емоции, освен отвращение. Колкото до "червените", когато в края на 89-та и началото на 90-те се борихме срещу червените, теб и подобните ти мърши нямам спомен да съм виждал. Както и собственика на тази медия, който е с претенциите за вселенски антикомунист.
Като си напишеш името и помолиш учтиво, тогава евентуално бих отговорил на въпроса ти и не само за това, за "голодомора" но и за галиченската SS дивизия и нацистките предци на днешните фашизоиди от нацистка Украйна. Лошото е, че си страхлив боклук и пак ще си останеш неграмотник с голямо самочувствие.

r3d33ms каза...

И ти си някакви тежки,като бившия ти лидер Сидеров! Само факта че си бил в партията на ижеспоменятия говори повече от достатъчно,вкиснат запъртък такъв ;-)
Сега като се появи новия идол за кретени "копейкин",може да се присламчиш към него,те сбират такава сган като теб.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |