ТРОЯН В ПОДКРЕПА НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА

ОБЩИНА ТРОЯН
обявява открити телефони, на които нейни жители, желаещи да предоставят помощ на пострадали от войната в Украйна, могат да го заявят:

• 0877/616513 и 0700/14721от 8:30 ч. до 17:00 ч.;
0670/680-50денонощно, 7 дни в седмицата.


ПОМОЩТА би могла да бъде:

• Предоставяне на жилище, което не се използва в момента, но е добро за живеене;
• Транспорт;
• Доброволческа дейност;
• Други.
ОБЩИНА ТРОЯН не разполага с общински кризисен център и общински хотел, но има готовност да предостави настаняване в общинската база с капацитет 23 места в туристически комплекс „Беклемето“.

СОБСТВЕНИЦИ на места за настаняване, които имат възможност и желание да приемат граждани на Украйна, могат да заявят това в съответните браншови организации. 

ОБЩИНА ТРОЯН се присъединява към дарителската кампания, обявена от Български червен кръст. Най-неотложни са нуждите от:

• нови мъжки, дамски и детски дрехи и обувки (с етикет на производителя);
• спално бельо;
• топли завивки;
• хигиенни материали.
МОЛЯ НЕ НОСЕТЕ УПОТРЕБЯВАНИ ВЕЩИ!
В момента хранителни продукти не се приемат!

ДАРЕНИЯТА ще бъдат приемани в сградата на Общината на адрес пл. „Възраждане“1, в часовете от 8:30 до 12:00 и от 13:00 до 18:30, като след това ще бъде организирано тяхното извозване до пунктовете на БЧК.

* В случай, че се касае за голям обем хуманитарно дарение, молим гражданите предварително да подадат информация по телефон, за да се подсигури подходяща логистика.

ПАРИЧНИ СРЕДСТВА могат да се даряват по банкова сметка на БЧК:
БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
BG23UNCR76301077778563
UNCRBGSF
(За пострадалите от кризата в Украйна)
Община Троян

Начало

2 коментара:

Илиян Пеевски каза...

Имам въпрос към ръководството на община Троян, която в нарушение на 11 български и европейски закона унищожи един исторически антифашистки паметник в центъра на града и създаде необозначено гробище на неговото място в нарушение на женевската конвенция.
Защо припомням това? Ами защото община Троян не уточнява за кои бежанци става дума. Миналата седмица от Донецк и Луганск над 120 000 жени, деца и възрастни хора бяха евакуирани като бежанци и настанени в градове на Русия. А бяха евакуирани, защото украинските фашисти започнаха масирани бомбардировки по цивилни обекти и към избитите над 15 000 жители на тези две републики от украинските нацисти през последните 8 години се прибавиха още десетки.
За тези ли бежанци става дума или за украински нацисти, които заради грозящите ги съдебни процеси за издевателствата над жителите на Украйна след финансирания от САЩ нацистки кървав преврат през 2014 г. бягат от възмездието което ги очаква. Все си мисля, че община Троян, която се изгаври с хора които са воювали срещу нацизма като част от европейската антифашистка съпротива е загрижена по-скоро за украинските нацисти, отколкото за истинските жертви в днешната нацистка Украйна от Донецк и Луганск.
Добрата новина е, че в това двуличие, двойни стандарти, подкрепа на укро нацистите и затваряне очи пред убийствата и издевателствата, които вършат от 8 години и този жалък цирк с бежанци, който ни се разиграва - община Троян е рамо до рамо с поддръжниците на днешния украински нацизъм от джендърска Европа и господарите и от САЩ

Unknown каза...

Бих приел граждани от Луганск и Донецк но не и от фашистка Украйна

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |