В Троян: Мъж удуши жена си и се обеси

* Зловещата драма се разиграла през нощта на 1 октомври в централната част на града, има оставено предсмъртно писмо
Трагедия
ЦЯЛАТА нощ (1 октомври) няколко полицейски екипа бяха блокирали къща на ул. „34-ти Троянски полк“ 2 в централната част на града. А в късния следобед днес оттам бяха изнесени два трупа. По информация от прокуратурата 42-годишна жена е била удушена от мъжа, с когото живеела на съпружески начала, 34-годишен, след което и той сложил край на живота си – обесил се на тавана в сградата. Имало оставено предсмъртно писмо, в което мъжът признава, че е убил жена си; вероятно са посочени и мотивите, но официалната информация е дотук.

СИГНАЛ за разигралата се трагедия постъпил в РУ на МВР – Троян малко след полунощ – от мъж, който съобщил, че негов приятел му се обадил, че е убил жена си и има намерени да сложи край на живота си. При извършения оглед на място били открити двата трупа. По наша информация жертвите били наематели в къщата, живеели затворено и били от другаде на работа в Троян.

ПРИЧИНИТЕ за фаталния случай се изясняват. Разследването се води от Окръжна прокуратура – Ловеч. Очаквайте допълнителна информация.

Т21

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |