По обходния маршрут в час пик, умоляват от Общината

* Използването на обходния маршрут ще намали трафика през кв. „Велчевски“ и потенциалната опасност от задръствания и ПТП в участъка

Важно съобщение!

ЗА НАМАЛЯВАНЕ на затрудненията на гражданите при преминаване през ремонтиращия се пътен участък в района на кв. „Велчевски“ Община Троян препоръчва на влизащите в Троян откъм Ловеч да използват обходния маршрут покрай „Велде“, „Рико стил“, Кози вир и по ул. „Акад. Ангел Балевски“ към центъра. Същият маршрут да се използва и в обратната посока – за пътуващите в посока Ловеч и с. Орешак.

ИЗПОЛЗВАНЕТО на обходния маршрут ще намали трафика през кв. „Велчевски“ и потенциалната опасност от задръствания и ПТП в участъка. Умоляваме гражданите в час пик да използват посочения обходен маршрут! Благодарим за вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство!

Община Троян

Начало

3 коментара:

Ивайло каза...

Малоумно съобщение
И кога е този час пик?

КОРЕКТЕН каза...

ЕЕЕЕЕЕ,ВЯРНО,БЕ.Щях да го спазвам ако имаше табели.ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ,ДОБРЕ ,ЧЕ ПРОЧЕТОХ!!!!!!!!!!

Djigata каза...

В час пик от паркинга на "Велде" влизат или излизат 50-60 автомобила и става весело.Справка Великден и трафика към Орешак.Като добавим и спуснатите бариери на ж.п.прелеза и цирк не ни трябва.И тук следва да се каже, че ремонт не може да бъде извършен без пренасочване на движението. Така,че "Трай бабо за хубост!".Адмирации към Община Троян и Кмета Г-жа.Михайлова! В този Град нещо се прави и то за добро!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |