Дни на талантите и интересите 2021 – в интернет

* Призоваваме будните, интелигентни и креативни деца на Троян и общината – въпреки пандемията, бъдете активни!

Предстоящо

ТАЗИ ГОДИНА, поради наложените епидемични  мерки и ограничения, фестивалът Дни на талантите и интересите 2021, организирани от НЧ „Наука - 1870 г.“ (Троян), ще се проведе изцяло в интернет.

ДНИТЕ на талантите и интересите 2021 са посветени на една значима за НЧ „Наука - 1870 г.” и читалищната библиотека годишнина – 50 години от създаването на Детския отдел към библиотеката. В синхрон с годишнината е и темата на проявата: „Книгата – прозорец към света и верен приятел”. Желаещите да участват могат да се изявят в следните категории: изобразително изкуство, вокално изпълнение, инструментално изпълнение, танцово изкуство, четене, художествено слово, лично авторско творчество, презентация  и три виртуални изложби – домашни любимци, колекции и хоби, кулинарни произведения. Рисунките, презентациите и личното творчество да бъдат по посочената тема или годишнината.

СНИМКИ И КЛИПОВЕ могат да се изпращат на имейл: biblioteka_tr@abv.bg. Задължително се посочват трите имена на участника, възраст, клас, училище и телефон за обратна връзка. Срокът за изпращане на материалите е 20 март - 8 април 2021 г. Всички получени снимки и клипове ще бъдат публикувани в профилите на библиотеката и читалището във Фейсбук в периода 12-20 април. Всички участници ще получат грамота и подарък-изненада.

ПРИЗОВАВАМЕ будните, интелигентни и креативни деца на Троян и общината – въпреки пандемията, бъдете активни! Включете се в дните на талантите и интересите 2021 в интернет!

НЧ „Наука - 1870 г.“, Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |