Разкажете ни историята на човек в нужда, ще го подкрепим

* Предложенията си изпращайте до 18 ноември 2020 г. на имейл адресите: ddrenska@troyan.bg и tsukeva@troyan.bg

„Подари на непознат 2020“

ЕДНА от най-емоционалните кампании, които Община Троян организира през последните години, е „Подари на непознат“. Кампанията има реализирани вече четири издания. През 2020 г. Община Троян ще продължи традицията, носеща радост на хората, които получават и на тези, които даряват.

ТАЗИ година искаме да включим още по-активно жителите на общината. Пишете ни и ни разкажете историята на свой познат, съсед, близък (от община Троян), човек, който се нуждае от помощ. И бихме могли да зарадваме за предстоящите Коледни и Новогодишни празници с подарък – хранителни продукти, дрехи, други продукти от първа необходимост, играчки, ученически пособия. Защото познавайки личната история на даден човек, можем да помогнем повече!

РАЗКАЖЕТЕ ни за човек, изпаднал в социално затруднение – от какво има нужда, като не забравяйте да посочите неговите имена, телефон, адрес, и задължително размери, ако очаква дрехи и/или обувки. Както винаги ще запазим анонимността на хората, нуждаещи се от помощ, за които ни сигнализирате. Всяко Ваше предложение ще бъде разгледано и допълнително проучено от общинската администрация.

ПРЕДЛОЖЕНИЯТА си с пълната необходима информация изпращайте до 18 ноември 2020 г. (сряда) на имейл адресите: ddrenska@troyan.bg и tsukeva@troyan.bg. Списъците ще бъдат обобщени и обявени на 1 декември 2020 г.

Община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |