Пътешественикът левскар Петър Попов спечели винпромския фотоконкурс

* Естремното кадро е щракнато на Червената скала в Родопите това лято; наградата за победителя – 3-литрова стъклена бъклица със 7-годишна стара Троянска сливова

Отличници 

Победителят след награждаването, 28 септември
ПРИКЛЮЧИ фотоконкурсът „Снимай се в планината с Троянска сливова“, обявен от „Винпром Троян“ АД – лидерът в производството на плодови ракии у нас, притежател на емблематичната марка „Троянска сливова“ и подразделение на чешката компания „Рудолф Йеленек“, най-големия производител на алкохолни плодови напитки в света. Фотографската надпревара стартира на 6 август (виж „Още добри новини от „Винпром Троян“ – бел. ред.) и според регламента на 24 септември бяха обявени тримата призьори. „Благодарим на всички участници и любители на планините! Снимките, които ни изпратихте са чудесни!“, коментираха организаторите.
Снимката на Петър Попов, класирана на 1-во място

ДА ПРИПОМНИМ условията на конкурса – участниците трябваше да изпратят на посочения имейл адрес своя снимка в планински условия и задължително с продукт на „Винпром Троян“. На 8 септември селектираните три най-добри снимки бяха качени във фейсбук страницата „VINPROM TROYAN“ и всеки можеше да даде своя глас (лайк) за най-добрата сред най-добрите. 

ОТЛИЧНИЦИТЕ. Победител в „Снимай се в планината с Троянска сливова“ (2020 г.) е спиращата дъха екстремна снимка „Червената скала“ (получила 149 гласа) на съгражданина ни Петър Попов, който от три години живее и работи в столицата, заклет левскар е и непоправим пътешественик. „Снимката е направена на Червената скала в Родопите, близо до село Равногор и е от това лято, но не е правена специално за конкурса. Малко по късно разбрах за него от статията в „Троян 21“ и я изпратих. Винаги където ходя, и си правя подобни щури снимки“, сподели г-н Попов. И още две думи за него – бил е в почти всички планини на Балканите и на много други места в Европа и по света, а миналата зима, февруари/март 2020 г., си направи разходка зад полярния кръг (в далечния север на Русия). На второ и трето място са класирани снимките „При Рилските езера“ (29 гласа) на Снежка Пейковска и „Връх Ботев“ (18 гласа) на Мартин Кирков.

НАГРАДИТЕ. Победителят получи 3-литрова стъклена бъклица със 7-годишна стара Троянска сливова, производство на „Винпром Троян“, а подгласниците му – по-малки бутилки със същия сливов елексир на същия производител (награждаването се състоя в понеделник, 28 септември). И от нас – честито и наздраве!

Т21

Начало

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |