Веселин Маринов с летен концерт в Орешак

* „Снимка от лятото“ ще се състои в двора на Националното изложение на 5 септември, билетите са с цена 10 лв. и вече са в продажба на касите в троянското читалище

Предстоящо

ВЛАДЕТЕЛЯТ на днешната беге естрада Веселин Маринов, дългогодишен основен изпълнител в предизборните и други мероприятия на управляващата партия ГЕРБ, но низвергнат след отлюспването на приятеля му Цветан Цветанов, ще пее на 5 септември, събота, в Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата (НИХЗИ) - Орешак. Авторският концерт е озаглавен „Снимка от лятото“ и ще се състои на откритата сцена в двора на изложбения комплекс, а билетите с цена 10 лв. вече са в продажба на касите в троянското читалище (НЧ „Наука - 1870 г.“).

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ има своя вярна публика в Троян, което се доказва от многобройните му концерти тук, дори по два годишно. Той бе и сред гостите на традиционния Коледен бал на НЧ „Наука - 1870 г.“ през м. декември 2019 г. Организаторите пък напомнят, че сегашното събитие прави връзката между приключилия наскоро Орешашки панаир и предстоящия Фестивал на сливата, провеждащ се паралелно в Троян и Орешак. „Насладете се на приятната атмосфера на открито в Националното изложение - Орешак! Очакваме ви!“, четем в поканата им. „Снимки от лятото“ бе озаглавено лятното черноморско турне на певеца, което обаче бе значително редуцирано заради ситуацията с коронавируса. 

Т21, по информация на Община Троян 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |