С „Джеръми?“ закриват Лято 2020 в Априлци

* Смятани са за една от най-добрите днешни рок банди на България, през 2016-та подгряват легендарните „Куин“ на концертите им в България, Полша и Румъния
Предстоящо 12 септември
НА 12 СЕПТЕМВРИ, събота, от 16:00 ч. на живо на площада в кв. „Острец“ в Априлци ще забива набиращата скорост и вече смятана за една от най-добрите днешни рок банди на България – „Jeremy?“ (Джеръми?). „Така ще закрием официално Летния туристически сезон в общината“, коментират организаторите от Тур клуб „РеМарк“ и Община Априлци. И уточняват, че концертът е бил планиран за 6 юни – като финал на ежегодното колоездачно състезание „БАЙКанджии“ в Априлци, но поради ситуацията с коронавируса се наложило отлагане.

ГРУПА „ДЖЕРЪМИ?“ е създадена в Каварна от Ерсин Мустафов през 2011 г. Първият й сингъл е от 2014 г., когато участват и в първото си задгранично турне – в Лондон заедно с група П.И.Ф. През 2015 г. печели първо място на международния конкурс „International Songwriting Competition“. А през 2016 г. са избрани за подгряваща група на легендарните „Queen“ (Куин) за концертите им в България, Полша и Румъния; същата година излиза дебютният албум на групата. През 2019 г. „Джеръми?“ печелят първо място в 50-тото юбилейно издание на Конкурса за нова българска поп и рок песен на БНР. В момента музикантите живеят в Лондон и се изявяват в известни клубове и открити сцени на Острова. Имали са концерти на различни места в страната и чужбина, но в нашия край са за пръв път. Вход свободен.

Т21, по информация от Тур клуб „РеМарк“

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |