Дни на талантите и интересите 2020 – в интернет

* Темата е „Моето читалище“, изпращайте своите произведения на имейла на читалищната библиотека biblioteka_tr@abv.bg; срокът е до края на седмицата – 26 април
Ново!
ТАЗИ година, 2020-та, е юбилейна за читалищното дело в община Троян, навършват се 150 години от началото му. Традиционните Дни на талантите и интересите, организирани за 18-ти пореден път от НЧ „Наука - 1870 г.“ (Троян), щяха да са под надслов „Моето читалище“. Предвиждахме да започнат на 22 април, но поради обявеното извънредно положение и наложените ограничителни мерки те няма да се състоят. И тъй като няма да се видим на живо, ви предлагаме срещата ни да стане в интернет пространството.

ВСИЧКИ, които желаят да вземат участие в ДНИТЕ НА ТАЛАНТИТЕ И ИНТЕРЕСИТЕ 2020 В ИНТЕРНЕТ, могат да изпращат снимки на свои рисунки на тема „Моето читалище“, авторски произведения (стихове, есета, разкази) на същата тема, клипове на инструментални, вокални, танцови и рецитаторски изпълнения, презентации по темата, снимки на домашни любимци, колекции и хобита, кулинарни произведения на имейла на читалищната библиотека – biblioteka_tr@abv.bg; срокът е до края на седмицата – 26 април.

ПОЛУЧЕНИТЕ снимки и клипове ще бъдат публикувани в профила на НЧ „Наука - 1870  г.“ във фейсбук „Читалище Наука Троян“ на 28-ми и 30 април (вторник и четвъртък следващата седмица). За проблеми при изпращането на имейлите – търсете Калин Димитров, тел. 0879/571086; за други въпроси във връзка с Дните на талантите и интересите 2020 в интернет – се обръщайте към Вихра Петрова, тел. 0879/571082.

БЪДЕТЕ активни! Включете се в това предизвикателство! Очакваме вашите имейли!

НЧ „Наука - 1870 г.“, Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |