Роко се отказва от Общинския съвет

Радослав Чолаков-Роко
* Известният бизнесмен и дарител сподели: „Мислех, че ще успея да съчетавам двете неща, но осъзнах, че няма да се справя и затова подавам оставка“

Рокади

РАДОСЛАВ ЧОЛАКОВ-РОКО – известният троянски бизнесмен, който бе избран за съветник от листата на ГЕРБ и се закле на учредителната сесия на Общинския съвет в Троян, мандат 2019/23 г. – напуска местния парламент; днес, 11 ноември, е депозирал молбата си за освобождаване. Съобщи ни го лично той, като поясни, че няма никакво напрежение с партията (ГЕРБ) или с някой от съветниците.

Роко получава удостоверението си за общински съветник от
 председателя на ОИК адв. Емил Цветанов, 7 ноември 2019 г.
Подписване на удостоверението за съветник
„ПРИЧИНАТА да се откажа е една – искам да помагам на хората, това бе и мотивът ми да се кандидатирам, но още на първата сесия осъзнах, че няма да мога да поема тази тежест, просто няма да имам физическата възможност и времето. Отговорен човек съм и влязох в Общинския съвет не да търкам банките, а да върша работа. Мислех, че ще успея да съчетавам двете неща, но осъзнах, че няма да се справя и затова подавам оставка. Аз сам ръководя бизнеса си, нямам управители и не искам едното да пострада заради другото. Това в никакъв случай не е отказ от ГЕРБ, оставам си член на партията и ще помагам и занапред“, сподели пред Т21 г-н Чолаков.

ЩЕ ПРИПОМНИМ, че Роко е сред най-успешните и динамични бизнесмени в района, занимава се с търговия (негова е известната верига „Левче“) и производство (керамика, дърводобив и дървообработване и др.). Известен е и като голям спомоществовател на различни родолюбиви и обществено значими каузи. Мястото му в Общинския съвет вероятно ще се заеме от друг бизнесмен – собственика на орешшката механа „Горски кът“ Красимир Батолов. 

Генадий Маринов

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |