НУПИ гостува на Серяковата къща

* Изложбата ще ви отнесе в света на новото поколение художници, израснали в Троянския балкан – 19 ноември, 18:00 ч.
Предстоящо
НА 19 НОЕМВРИ, вторник, от 18:00 ч. в галерия „Серякова къща” се открива изложба на 12-ти клас от Националното училище за приложни изкуства „Проф. Венко Колев“. В това поредно гостуване на НУПИ в троянската галерия ще се насладим на таланта на завършващия випуск с класен ръководител Дияна Минева. Ще видим живопис, керамика, рекламна графика, рисунки и фотоси, изразяващи мислите и чувствата на млади, дръзки и вдъхновени личности. Изложбата ще бъде открита с музикалните изпълнения на  двама от участниците в нея – Михаел Георгиев (китара) и Станислав Кордоловски (флейта).

БЕЗ ИЗЛИШНА показност, без фалшива престореност на изказа, а честно, с много чувство и естетика, изложбата ще ви завладее, ще ви даде повод за размисъл и ще ви отнесе в света на новото поколение художници, израснали в Троянския балкан. Заповядайте!

Галерия „Серякова къща“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |