Местна коалиция „Глас Народен“ откри предизборната си кампания

* В пълна зала и с видима гражданска подкрепа * Кандидат-кметът: „Аз съм Николай Тодоров и моята кауза е бъдещето на община Троян!“ * Представени бяха и кандидатите за кметове по места: Любляна Борджукова (Орешак), Георги Ралчевски (Шипково), Кирил Захариев (Черни Осъм), Младен Захариев (Борима),
 Светослав Йосифов (Врабево)
Местни избори 2019
СИЛНА заявка за промяна в обществено-политическия живот на общината дадоха от Местна коалиция „Глас Народен“ – разширеният вариант на доскоро съществуващата коалиция „Избор за Троян“. При откриването на предизборната кампания, пред препълнената заседателна зала на Общинския съвет, лидерът и кандидат за кмет на общината – Николай Тодоров, заяви ясно, че градът има нужда от личности, а не от партии. Това беше и началният акцент в приветственото му слово.

КАНДИДАТЪТ за кмет на общината сподели още:

„Предстои една тежка борба! Борба между искащите промяна и тези, които не виждат необходимостта от такава. Мисля, че всички ние, които сме в тази зала, а и не само тук, виждаме, че промяната е необходима. Виждам тази необходимост всеки ден. Виждам я в празните улици и тъмните прозорци на домовете, виждам я всеки път, когато разбера за поредния троянец,  напуснал града в търсене на препитание другаде. Аз съм Николай Тодоров и моята кауза е бъдещето на община Троян!“

Г-Н ТОДОРОВ говори за тежкия път, който е извървял досега с борба, радости, битки, за невъзможността да води живота на обикновен човек. В някаква степен всички в листата на коалицията са такива. Не е искал да се обвързва с партия, а – да бъде бунтар. Иска бъдещето на Троян да се гради от гражданите му и те да се радват на благоденстващ град. Това е най-важната кауза. Неговите съратници се опълчват срещу зловредните партийни доктрини. Ще бъдат заедно по пътя към новото начало и общата кауза. За това и коалицията се казва „Глас Народен“, защото в нея е събран гласът на гражданското общество. Този глас, който в партийните централи и подопечните им представители по места е заглушен. Предизборната програма на местната коалиция е повлияна от желанието за рестарт на гражданското участие в местното самоуправление. Програма, даваща нова надежда за хората – изведена от тях, мислена за тях. Екипът на коалицията е не само от листата, а както се оказа и от не малка част троянци, в чиято биография липса каквато и да е партийна принадлежност. 

В РАМКИТЕ на събитиетието бяха  представени и кандидатите за кметове по места: Любляна Борджукова – за кмет на Орешак, Георги Ралчевски – на Шипково, Кирил Захариев – на Черни Осъм, Младен Захариев – на Борима, Светослав Йосифов – на Врабево. Николай Тодоров лично представи и 29 те кандидати за общински съветници, които, както стана ясно, са доказани професионалисти в своята сфера, а по-голямата част са надпартийни и изцяло граждански кандидатури. Това е и отличаващата черта на единствената местна коалиция, явяваща се на предстоящия вот в Троян – гражданският й характер. Защото, както споделиха и много от гостите на събитието, надпартийността е гарант за липсата на зависимости.

КОАЛИЦИЯТА даде заявка, че ще посети всяко едно населено място от територията на общината, както и всички квартали на града.

МК „Глас Народен“

1 Коментара:

Unknown каза...

И с кого е толкова препълнена залата, с кандидатите им за кметове и общински съветници, а да, вечният лапач Анчо Балев заема място за двама!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |