Гражданска инициатива подкрепя кандидатурата на Николай Тодоров

* В основата й стоят структури на гражданското общество, доказани общественици и  представители на третата политическа сила в местния парламент – „Избор за Троян“ * Кандидатът: „Моят дух е бил винаги буден срещу неправдата, задкулисието и местните партийни съглашателства“
МИ 2019 „Бъдеще за Троян“
Николай Тодоров
ГРАЖДАНСКИ сдружения, изявени общественици, експерти и местни политици обединяват усилия в рамките на гражданска инициатива  „Бъдеще за Троян“. Целта е създаването на силно гражданско ядро от единомишленици, приемащи за основен приоритет създаването на нов модел на сътрудничество в обществено-политическия живот на община Троян.

ЗА ПОСТИГАНЕТО Й се предвижда коалиционно обединение, издигащо обща кметска кандидатура в лицето на Николай Тодоров, както и листа с кандидати за общински съветници. Профилът, отличаващ участниците в коалицията от останалите играчи на политическата сцена, е категоричната липса на партийна принадлежност и склонност към подчиняване на едни, или други партийни догми. В основата на гражданската инициатива стоят структури на гражданското общество,  доказани общественици, както и  представители на третата политическа сила в местния парламент – „Избор за Троян“, чиито председател в лицето на Николай Тодоров се явява и  обединяващата фигура на гражданската инициатива.

ОБЕДИНЕНИЕТО на участниците в гражданската инициатива е на основата на споделени ценности, сред които:

• Създаване на механизъм  за активното участие на гражданското общество в предстоящите избори за местна власт;

• Налагане на ново гражданско представителство, доказало се на основата на морала, почтеността и грижата за хората;

• Отстраняване на затвърдилите се като неизбежна практика, уродливи форми на партийни съглашателства и задкулисни действия, касаещи процеса по избор на органи на местното самоуправление и назначения.

НИКОЛАЙ ТОДОРОВ: „Изповядвал съм тези ценности през целия ми съзнателен обществено-политически живот и няма как да не се радвам, когато виждам, че троянската общественост вече изпитва необходимост за тяхното прилагане! Моят дух е бил винаги буден срещу неправдата, задкулисието и местните партийни съглашателства. Аз съм човек на доблестта във всичките си действия. Винаги съм се борил за справедливи каузи и съм отдавал цялата си енергия за изграждането на едно по-добро общество. Брулен от политическото статукво през всичките години до сега, аз устоях на предателствата и превратностите на съдбата и успях да съхраня вярата си в хората. Казвам това със спокойствие и увереност, защото вярвам в себе си и на хората, които ще ме последват. Убеден съм, че времето е назряло троянци да прогледнат и инстинктите им да се пробудят, за да изберат сами съзидателното си бъдеще!“.

НА 18 СЕПТЕМВРИ 2019 Г. предстои публичното обявяване лицата и структурите, стоящи зад гражданската инициатива, както и следващите стъпки, свързани с прякото им участие в предстоящия местен вот.

Гражданска инициатива „Бъдеще за Троян“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |