Предизвикано

* Боряна Ангелова: „Журналистът, присъстващ на втория сестрински протест, нищо не е разбрал, защото така му изнася“ * Генадий Маринов: „За обслужване на какви чужди интереси говорите, надявам се
 да получа отговор?“
Културна дискусия
И тъй като статията ми за втория троянски протест на медицинските сестри (качена в сайта на Т21 и във facebook на 22 март) разсърди с нещо протестиращите, точно наобратно на първата (ми) статия за първия протест, която пък силно ги зарадва, публикувам един коментар във фейсбук – на явно засегнатата старша сестра на неврологичното отделение в троянската болница Боряна Ангелова. Заедно с отговора ми пак там. Публикувам ги заради обективността, плурализма и важността на темата; но и защото се хвърлят доста тежки и, мисля, незаслужени обвинения. 
Генадий Маринов, Т21


Боряна Ангелова: 

Статията („Троянските сестри пак протестираха, плашат с ефективна стачка“) не е написана коректно и не отговаря на действителността. Журналистът, присъстващ на втория сестрински протест, нищо не е разбрал, защото така му изнася. Явно обслужва чужди интереси.

В групата „Троянци за Троян“, facebook, 24 март

Генадий Маринов:

Провокирате ме, г-жо Ангелова. Попитах няколко от колежките ви на протеста защо този път искането е за 900 лв. основна заплата, след като на първия протест бе за 1200 лв., както е записано и в Декларацията с 8-те точки – мигаха на парцали?! Разясни го юристът, външен човек, младо момче, което присъстваше като гражданин. Та това е за разбирането и неразбирането, надявам се съм ясен и коректен? А иначе – изцяло подкрепям протеста ви и ценя високо вашия труд! Успех! И още нещо – за обслужване на какви чужди интереси говорите, надявам се да получа отговор?

В групата „Троянци за Троян“, facebook,
25 март

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |