Гласувайте за нашите Симона и Крум

* Те са сред петимата финалисти в „Промяната“ на Нова телевизия и с издателството си „Carrot“ се състезават за финансова подкрепа от 30 хил. лв. * „Защо да гласувате за нас? Защото знаем как да работим в посока на това децата в България да са насърчени,
мотивирани и уверени“
На финала
Симона и Крум Крумови
СИМОНА И КРУМ Крумови – много млади (двамата са съученици от езиковата паралелка на троянското СУ „Васил Левски“, випуск 2010 г.), много симпатични, много амбициозни и креативни и не на последно място, троянци – са сред петимата финалисти в „Промяната“ на Нова телевизия, които се състезават със своя бизнес проект за финансова подкрепа от 30 хил. лв. Гласуването, което става по интернет, започна на 16 януари и ще продължи до 4 февруари, а на 13 февруари финалистите ще се представят пред журито на организаторите; в допълнение тримата с най-висок вот ще застанат пред детско жури и двете журита ще имат последната дума кой ще е победителят.

„ПРОМЯНАТА“, както поясняват в сайта на телевизията, е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова, организирана в партньорство с Reach for Change България“ А целта й е да се подкрепят хора с идеи, които „ще подобрят живота на децата и младежите в България“, „имат смела визия, нови идеи и изпитан метод как да го направят“ и „виждат възможности там, където другите виждат препятствия“. За двете си години „Промяната“ е имала 17 финалисти, които със своите дейности са подкрепили над 80 000 деца и са събрали над 3 млн. лв. Сегашните петима финалисти са „Книговище“ (платформа за насърчаване на четенето, създадена от трите млади майки Деси, Яна и Искра), „Технократи“ (център, които учи за технологиите и чрез технологиите, основан от младите технократи Ивайло и Михайло), „За храната“ (фондация за популяризиране на пълноценното и здравословно хранене сред децата, родителите и учителите, ръководена от специалистите по маркетинг Екатерина и Наталия), „Rock School“ (академията на музикалните предприемачи Боян и Васил за насърчаване и подкрепа на деца и възрастни, които искат да се занимават с музика) и „Carrot“ (издателството на нашите Симона и Крум – за образователни материали за ранно детско развитие, създадени от специалисти и предназначени за родители).

СИМОНА И КРУМ са гаджета още от ученици. Той е звездата на училището – водещ на училищните мероприятия, победител в състезания по дебати, спортист, танцьор, отличник. Тя е „по-тиха“, отличничка с интереси към хуманитарните дисциплини. Следват във Великотърновския университет, Крум – психология, Симона – българска филология. Женят се, ражда се синът им Николай, вече тригодишен. И именно покрай грижите за малкия Ники узрява идеята за „Carrot“ (2017 г.) – не просто поредното издателство, а издателство, чиито продукти „насърчават децата да изследват активно света в семейна среда, докато общуват с родителите си и развиват не само своите знания, но и умения“.

„Защо да гласувате за нас? Защото знаем как...
ЗАЩО Симона и Крум и техният проект „Carrot“ участват в „Промяната“ и защо си заслужава да ги подкрепим? Свързахме се с тях и те ни дадоха своя отговор: „Защо да гласувате за нас? Защото знаем как да работим в посока на това децата в България да са насърчени, мотивирани и уверени. И как стимулирането на тяхното любопитство ще предотврати агресията, насилието при подрастващите. Нашите материали стимулират емоционалната интелигентност и развитието на децата през първите 12 години. Помогнете на каузата ни да порасне. А защо го правим? Защото образованието, опитът и синът ни са ни показали, че работата в тази посока има значение. Време е учители и родители, всички в България да подкрепят заедно развитието на децата. Ние предлагаме работещо решение“. Но освен че каузата им е значима и си заслужава да се подкрепи, има още една важна причина да им дадем гласа си – защото са наши, троянци, едно троянско момче и неговото момиче, които смело вървят по своя път напред.

Гласуването става – ТУК

Вариант на английски език (English version) – ТУК

Допълнително можеш да подкрепиш Симона и Крум и като дариш за техния проект, което не е обвързано с гласуването – виж ТУК

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |