Искат да се женят в Троян

* В последните години са избрали Троян за сватбения си ритуал най-много двойки от Русе, Плевен, Варна, Ловеч, София и Пловдив; заявките за новия сватбен сезон вече започнаха
Сватбен туризъм
ТРОЯН се утвърди като желана и търсена дестинация за сватбен туризъм. Двойки от цялата страна идват тук, за да проведат своите тържества. Троян и регионът привличат новобрачните двойки не само с модерните хотели и ресторанти, подходящи за сватбените тържества, но и с необичайните и запомнящи се места за извършване на сватбените ритуали. Изнесените граждански ритуали са честа практика, като предпочитани домакини са Музеят на занаятите, Информационно-културният център, Националното изложение в Орешак, Троянският манастир, двойките могат да сключат граждански брак и в обновената зала на Община Троян.

ТРОЯН е място, от което влюбените млади могат да отнесат незабравим спомен за първия си семеен празник. В последните години са избрали Троян за сватбения си ритуал най-много двойки от Русе, Плевен, Варна, Ловеч, София и Пловдив. Заявките за новия сватбен сезон в Община Троян вече започнаха.

Станислава Вачева, PR на Община Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |